http://www.galatasaray.org/futboltak...yuncu_1060.php
Bizim resmi siteye göre Drogba 07/08'de 1860 Münih 08-12 arası da Kayserispor formaları giymiş.
![]()
http://www.galatasaray.org/futboltak...yuncu_1060.php
Bizim resmi siteye göre Drogba 07/08'de 1860 Münih 08-12 arası da Kayserispor formaları giymiş.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
@europeanconquer
Desene çakmaymış o zaman sizin Drogba.
Fatih Terim , Basbakan'in belgeseli icin konusmus.
Fatih Terim'den RTE için: "Herkesin hoşuna gitse de, gitmese de... Bazen yüksek sesle, bazen ılımlı ama cevapsız bıraktı yani iııae.." ??!?!
![]()
Yalnız Terim hardcore ülkücüdür. Öyle cemaat falan değil yani.
Başbakan hakkında konuşmak için cemaatçi olmak gerekmez. Hükümet ve cemaat sanıldığı gibi birbirini çok sevmezler. Çıkar ilişkileri.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Büyük ihtimal başbakan baskı yapmıştır o da kırmamak için kabul etmemiştir diğer ünlüler gibi yalama yağlama da yapmamıştır sadece görünmek için çıkmış
Açıklama
Bugün bazı medya organlarında Başkanımız Ünal Aysal’ın UEFA Başkanı Michel Platini ile Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesinde karşılaştığı biçiminde ima içeren haberler yer almıştır. Verilen bu haberler yanlıştır.
Başkanımız Ünal Aysal, kura çekimi için bulunduğu Monaco’da UEFA Başkanı Sayın Michel Platini ile şu saate kadar görüşmediği gibi, aynı ortamda dahi bulunmamış ve karşılaşmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Bu arada Hamit kafilede yok,Hamit'in yerine oynayacak kişi şansını iyi değerlendirip bizi Hamit derdinden kurtarır inşallah.
Ülkücülerin de desteğini alan bir isim rte. Benim demek istediğim herşeyin olabileceği sonuçta ülkücü olup rte'yi seven çok bu memlekette. Fatih Terim belki bunlardan biridir belki de değildir. Fakat kalkıp kesin bir şekilde başbakanın baskısı altında o belgeselde rol aldı demek yanlış. Hem F.Terim'in karakterine de uymayan bir durum değil mi sence de?
Emin olun buradan konuşmak ile o kişilerin konumunda olmak çok farklı oluyor. Bilemiyorum nasıl bir olay oldu da belgeselde yer aldı. Ancak, eğer Başbakan tarafından böyle birşey için RİCA edildiyse Fatih Terim oynamak zorunda kalmıştır. Maalesef üst düzey görevlilerin ricaları biraz daha etkili olabiliyor. Son olarak, gerçekten ülkücü olup da başbakana destek veren görmedim. Çünkü mantığa aykırı. Başbakan milliyetçi değil. Bir ülkücü milliyetçi olmayan birine destek veremez.
Football is simple,but Football Manager is not
Real Madrid - Juventus - SK Galatasaray - FC Kopenhag
Bizi iki kere yenen takım bizimle beraber gruptan çıkar.
Melo'nun Juveye karşı nasıl hırslı oynayacağını düşünüyorum da, şimdiden heyecan basıyor. İyi ki böyle bir gruba düştük ya, ney o öyle Cluj, Braga falan![]()
Asıl Şampiyonlar Ligi bu sene işte,inşallah her maç zevkli geçer,inşallah her maçı kazanırız.
Boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığı.Geçen sene ekstra bir stres vardı, çıkamasaydık bu gruptan bile çıkamadılar denilecekti ve bu herkesi etkileyecekti. Şimdi ancak 4. olsak eleştiriler gelir, kağıt üzerinde ilk 2ye girmemizin beklenmediği bir gruptayız ve bunun rahatlığının maçlara yansıyacağını düşünüyorum. Güzel maçlar olsun, keyif alalım.
![]()
Arena'daki maçların hepsini kazanacağız. Sonra üst turdayız. Bırakın da Real Madrid ile Juventus düşünsün bunu![]()
https://twitter.com/ChampionsLeague/...31729814298624
Fazla söze gerek yok Juve Ceo'sunun dediği gibi Juve ile ikincilik için savaşacağız.
10 puan gruptan çıkarır 9 puan ve altı Avrupa Ligi' ne götürür
gs-rm
juv-gs
gs-kpg
kpg-gs
rm-gs
gs -juv
Fikstür tam istediğim gibi.Juve ile Arena final olur.
Fikstürde hem iyi hem kötü gibi.İlk 2 maçta puan alamamak sürpriz olmaz.Sonrasında Kopenhag'ı her 2 maçtada geçip tekrar gruba ortak olabiliriz.Son maç gerçekten tam bir final olucaktır.Ya ŞL için yada Avrupa Ligi için.
Tarihlerde belli olmuş.
Galatasaray-Real Madrid 17 Eylül
Juventus - Galatasaray 2 Ekim
Galatasaray - Kopenhag 23 Ekim
Kopenhag - Galatasaray 5 Kasım
Real Madrid - Galatasaray 27 Kasım
Galatasaray - Juventus 10 Aralık
Fikstüre inanılmaz mutlu oldum Real'le ilk maç hemde Arena'da.İlk 2 maçtan 3 ya da 4 puan kaparsak müthiş olur.
Real Madrid ile yaptığımız 5 resmi maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyetimiz var. Kendi sahasında oynayan takım kazanmış 4 maçta da, 1'i süper kupaydı zaten. 2 kez yapmış olduğumuz tur mücadelesinde elenmişiz böylece.
Juventus ile yaptığımız 4 resmi maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetimiz var. 2 kez yapmış olduğumuz tur mücadelesinide geçmişiz bu sonuçlarla.
Diyeceğim şudur ki; kendi sahamızda 9 puanı toplayabileceğimizi gösteriyor bu istatistikler, bence de gayet mümkün, en azından 7 puan toplasak yeterli.
Bilgileri mackolik'ten aldım, hata varsa affola.
Fikstür gerçekten çok güzel gelmiş. 10 puan alır 2. olarak çıkarız biz bu gruptan
Fikstürün güzel olduğuna inanmıyorum ben.
Galatasaray-Real Madrid
Juventus - Galatasaray
Galatasaray - Kopenhag
Kopenhag - Galatasaray
Real Madrid - Galatasaray
Galatasaray - Juventus
Kazanabileceklerimiz bunlar bence. Madrid maçları tam tersi olsaydı belki burda puan kapabilirdik. Ama ilk maç TT Arenada olması kötü oldu. Madrid ciddi oynayıp yenecektir.
Ben 3. olarak UEFA'ya gideriz diye düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşlar bırakın isteyen istediği partiye oy versin neyin derdindesiniz a partisi kötüde b partisi çok mu iyi ? Futbol forumunda futbol konuşalım.Galatasaray'a da çektiği kuralar sonucunda başarılar dilerim inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar.
4. GS-Antalya
GS-Real Madrid
5. Besiktas-GS
6.GS-Rize
Juventus-GS
7. Akhisar-GS
8.GS-Karabuk
GS-Kopenhag
9. Kayseri-GS
10. GS-Konya
Kopenhag-GS
11. FB-GS
12. GS-Sivasspor
Real Madrid-GS
13. Kasimpasa-GS
14. GS-Elazig
GS-Juventus
15. Genclerbirligi-GS
şampiyonlar liginden sonraki bütün lig maclarımız deplasman bu kötü olmus ligi kötü etkileyebilir özellikle 2 derbi var cok zor bir sene gecirecegiz gibi 2 transfer yapılmalı en azından bir solbek kesin sart