Galatasaray'ı yenemedim :n: Finans kontrolü kulübü zengin etmekten çok ,onların sana ayırdıgı haftalık maaşı ne kadar dengeli kullandıgınla alakalı (ki ben yıldızları alabilmek için o haftalık ücreti aşıyorum). Gaha çok aşırı para etmez ama işte sorunlu biraz... Staff kadrosu sürekli yenileniyor ama yazmıyorum onları... bir ara topluca basarız profillerini... yönetimden stadyumu büyütme isteği var ama 7.200 kişi ortalama ile oynadıgımız için yönetim büyütmeye seıcak bakmaz... hele 9.000 ortalamayı geçsin ,o zaman isteriz... Valla kadro çok aşırı iyi değil ama özellikle avrupa maçlarında daha iyi motive olarak oynuyorlar... işte son valencia maçınd amotive olmadıkları için ve yorgunluktan dolayı sonuç ortada :) normalde kadro kalitesine göre sonuç normal ;)
UYANMA VAKTİ...RÜYA SONA ERDİ... :(
Aslında çok da iyi başladık, gol de bulduk ama işte dediğim gibi Barcelona'ya motive oldugu kadar buraya motive olmadı takım...Bir de üst üste gelen zorlu maçlar ve Galatasaray,Beşiktaş mağlubiyetleri takımı hem fiziksel hem zihinsel olarak yordu...Sonuç bu... İkinci maçta elimizden geleni yapacagız ancak bize artık bir mucize lazım... :( Herşeye rağmen bizlere bu sevinci yaşatan oyuncularıma teşekkür ediyorum...
http://i31.tinypic.com/16jq7ev.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci maç için 1 haftamız var.. bekler iyileşse de rahat hücum edecek bir takım sürsem sahaya yaww :) Langenberg gruplarda bir sakatlandı, ne Barcelona maçlarında ne de Valencia maçında sahada değildi...Barcelona maçından sonra tam iyileşti dedik, Valencia maçına 3 gün kala sakatlandı adam ! Neyse durun bakalım 2. maç ne olcak...Sond akikada yediğim gol olmasaydı biraz da olsa ümidim olurdu yaww... pöfff... :(