ben yine madde madde gitçem 1- gs yi yenersen şampiyonluk yalan olmaz ama hiç kaybetmicen 2-financial control saçma olmuş klübün değerini 0dan 25-30 milyonlara çıkaran biri için 3-çok para gelmicekse gaha yı satma bu taraftar onu seviyo 4-assistan manager hariç hiç staff kadrosuna yapılan transferlerden bahsetmiyon onlarda yenilendi di mi 5-tam emin değilim ama board room dan stadyumun büyütülmesini isteme diye bişey var sanırım 6-normalde bu adamlarla başarı kazanmak zor ama burda menajerin tecrübesi ortaya çıkıyo tebrikler ne diyimups 1 yalan oldu tüh bariz üstünsün halbuki :S

Finans kontrolü kulübü zengin etmekten çok ,onların sana ayırdıgı haftalık maaşı ne kadar dengeli kullandıgınla alakalı (ki ben yıldızları alabilmek için o haftalık ücreti aşıyorum). Gaha çok aşırı para etmez ama işte sorunlu biraz... Staff kadrosu sürekli yenileniyor ama yazmıyorum onları... bir ara topluca basarız profillerini... yönetimden stadyumu büyütme isteği var ama 7.200 kişi ortalama ile oynadıgımız için yönetim büyütmeye seıcak bakmaz... hele 9.000 ortalamayı geçsin ,o zaman isteriz... Valla kadro çok aşırı iyi değil ama özellikle avrupa maçlarında daha iyi motive olarak oynuyorlar... işte son valencia maçınd amotive olmadıkları için ve yorgunluktan dolayı sonuç ortada
normalde kadro kalitesine göre sonuç normal