Kulübün bilet satmadığı adamdan sorumlu olması kadar saçma birşey yok. Hukuki olarak dayanağı olmayan bir ceza kesmiş uefa. İtirazımızdan sonra doğruya dönüş yaparlar umarım. Oldu olacak ben evde küfür ettiğimde de fenerbahçeye kesilsin cezası.
Printable View
Kulübün bilet satmadığı adamdan sorumlu olması kadar saçma birşey yok. Hukuki olarak dayanağı olmayan bir ceza kesmiş uefa. İtirazımızdan sonra doğruya dönüş yaparlar umarım. Oldu olacak ben evde küfür ettiğimde de fenerbahçeye kesilsin cezası.
sen de haklisin ama neticede bir taraftar sorumsuzlugu ve sahayi etkileyen bir unsur var ortada. buna engel olunabilirdi. maci izlerken sahaya dusen mesaleyi gorunce olabilecekleri tahmin etmistim aslinda. bir sekilde cozum bulmak zorundayiz buna, hakli ya da haksiz meselesi degil bu bir bakima. ligimizde her hafta bunun gibi seyler yasaniyor ve o kadar kaniksamisiz ki bunlari bize dogal geliyor ama seyircisiz macta macin durmasina sebebiyet vermemiz o kadar trajikomik ki. savunma yapmak bile gulunc yani. UEFAnin verdigi cezayi degil kendimizi sorgulamaliyiz bence. olur da men cezasi alirsak ibretlik bir ceza olur. hala akillanmamissa tabi insanimiz. en azindan bir hak daha vermis olmalari sevindirici, sayisiz olay yasandi cunku sahalarimizda bugune kadar.
bu arada bir olay daha yasanirsa verilecek men cezasinin suresi nedir, 1 yil mi?
2013 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda 60 metre engelli yarışında Nevin Yanıt yarı final'de 7.94'lük derecesiyle hem finale kaldı, hem de kendisine ait olan 7.98'lik Türkiye rekorunu kırmış oldu.
Final maçı bugün saat 20:55'teymiş. Eurosport yayınlıyor.
Bir diğer Fenerbahçeli atlet Halil Akkaş da bugün 3000 metre yarışı elemelerinden başarıyla çıkarak finale kalmış. Final yarışı yarın saat 19:20'de imiş.
Nevin Yanıt finali de kazandı ve Avrupa şampiyonu oldu. Bu kez derecesi 7.89 ve bu yeni Türkiye rekoru. Şampiyona öncesi yine kendisine ait olan 7.98'lik Türkiye rekorunu 2 saat önce 7.94'e, şimdi de 7.89'a geliştirmiş oldu.
Açık şekilde görülüyor ki rakip takım tarafları puan kayıplarında direk strese kapılıyor. İyi bir hava yakalamışken yarın ki maçı kazanıp şampiyonluk için büyük bir adım atmalıyız.
Kazanıcaz Allahın (c.c) izniyle.
Evet bu maç itibari ile artık işler zora girdi.
Bence artık ligi bir kenara bırakıp Uefa'ya ve Kupaya odaklanmalıyız. Tabii bunu yaparken lig maçlarında Krasiç'e şans tanıyabiliriz. Tıpkı şuan Real Madrid'in yaptığı Kaka olayı gibi..
Eğer biz Krasiç'i kazanırsak gerçekten çok büyük bir iş yapmış oluruz. Kupa konusunda zaten Galatasaray ve Beşiktaş elendi. Trabzonspor kaldı bir tek ki ben onları da yenebileceğimizi düşünüyorum.
Ligi salalım demiyorum ancak bir Krasiç'i düzenli oynatmak bence çok zarar vermez bize.
Lig bitti artık. Bunu taraftar bile kabullenmişken oyuncuların lige odaklanıcak hali kalmamıştır heralde. UEFA'da gidilebilen yere kadar gidilmeli ve TR Kupası alınmalı ( 29 sene sonra biz alınca kupanında espiri kalmadı gerçi.)
Krasiç konusunda katılıyorum sana lig bizim için bitmiştir amaç Şampiyonlar Ligine katılmak olmalı.
Sezon sonun da zaten ne yönetim kalacak ne de üzelerek ve istemeyerek söylüyorum Aykut Kocaman.
Kesinlikle katılıyorum, bunu yapmamız gerekli Kaka örneği de çok doğru.
Şampiyonluk şansımızız çok az olmasına rağmen gelecek yılda Avrupa arenasında olmamız gerek ve umarım bunun bilincindeyizdir. Ne yapıp edip ligi minimum ikinci sırada bitirip, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi kapısını zorlamalıyız. Krasic'e ek olarak Stoch'un da süre almasını bekliyorum artık.
gelecek yıl iyi bir revizyon şart yönetim ve teknik heyetde.gerekirse futbolcu kadrosunda da.idealist bir yönetim gelip bielsa ya yada o tarz bir hem karakter olarak hem oyun olarak kazanmaya odaklı bir hocaya teslim etse keşke takımı kayıtsız şartsız.
10 hafta önceden hiçbir şey bitmez Gs'nin şansı çok yüksek ancak biz maçlarımızı kazandıgımız sürece elbet Gs puan kaybedicek ve kendi sahamızda oynayacagımız bir Gs maçı var iş bizde bitiyor.
Bekir, Selçuk, Cristian, Ziegler, Orhan Şam gönderilmeli. İyi bir defans hattı kurulup orta sahaya yaratıcı bir oyuncu gelmeli. ( Belhanda tam bu iş içindi ama elden kaçtı. )
Bugün bir şanstı olmadı ben zaten salalım demiyorum.
Ancak artık bazı şeyler de değişmeli, 1 sezon daha gitsin varsın ancak bunun bize kaybettirdiğinin yanında kazandırdığı bişey olmalı.
Krasiç ve Stoch bu kısım artabilir. Buraya Salih de konabilir başka oyuncular da ancak artık bişeyleri kazanmak lazım.
Bekirden önce Egemen gitmeli.
O listeye birde Meirelesi ekle kesin gider sezon sonunda.
7 puan demek 3 maç demek. 10 hafta uzun bir süreç tabii ama 2 kere puan kaybetmesini beklemek gerek gsnin evinde de kazanman gerek. Zorlaştı işler kazansaydık 4'e düşücek ve sadece 1 maçta daha puan kaybetmesini beklicekti. Şimdi 2 maça çıktı o olay ve takımda çok kötü moral kaybı olmuştur.
Bir ben o iyiliği göremiyorum Bekir'de heralde. Bugun yediğimiz 2.golde Niang'ı kaçırması aklımda kalan hatalarından. Egemen en azından kafa topu alıyor, fiziki gücü yüksek ve topun önüne kendini atabiliyor. Yobo Egemen şuan sezonu götürebilir ama seneye Yobo'nun da yaşlandığını düşünürsek as 2 stoper lazım.
ben mehmet topal ı da hiç beğenmiyorum açıkcası selcuk ile cok kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.
ayrıca selcuk daha cok sorumluluk almaya çalışan bi oyuncu yetenekleri el vermese de
ordan da iyi bi kazık yedik bana göre
alper potuk a katsaydık o parayı cok daha iyi bir iş yapmış olurduk
şampiyonlar ligi gelirlerinden mahrumuz yıllardır klup finansal anlamda ister istemez kan kaybediyor
seneye 2. olup ön eleme oynarsak şuandan her bahsine varım ki aykut kocaman takımın başında kalırsa bu takımı gruplara sokamaz.
artık yeter o sebebten
Biz şuan -bana kalırsa- ligin en iyi topunu oynayan ekibiz. Ligin 2. yarısından itibaren gösterilen performansı sezon geneline yayabilseydik çok rahat şampiyonluğu alırdık.
Bu maçı alsak ben şansımızın muaazzam artaccağını düşünüyordum ama bu iş psikoloji meselesi takımın %90 ı kafa da kaybetti artık, gsnin kaybettiği her hafta biz de kaybediyoruz iki kere berabere kaldılar ikisinde de yenildik.
bu psikolojiden çıkmak neredeyse imkansız ayrıca emre ye birşey olsa takım yine çok sıkıntı çekecek, baroni bir var bir yok
zaten oynadığımız sistem abuk sabuk bi oyun, uzun vadede başarı getirecek oyun değil en iyi bitirici adamını sol kanat oynatmak nedir.
hem adamdan alacağın verim düşüyor hem de sol kanat zaafiyet veriyor fazlasıyla.
aykut kocaman bıktırdı artık o kadar ki eleştirmeye bile üşeniyorum artık kendisini alışkanlık gibi bişey oldu monotonlaştı
Zekeriya Alpin açıklamalarından sonra hala şampiyon oluruz diyenler var :)
Zekeriya Alp: Mete Kalkavan'ın yönetiminden memnunum.
Ahaha bari belli etmeyin arkadaş :)
Bu maçın yardımcı hakemlerine bakın geçen hafta ne yapmıslar
Mustafa Emre İyisoy, Manu - Real Madrid maçında da görev alacakmış. Aman diyorum bari orayı karıştırmasa
ne yapmışlar
bu hakeme fifa kokartı nasıl takılır o da ap ayrı bir konu rezalet o pozisyona ofsaytı hiç bir hakem vermez veremez pozisyonun yanlış bile olsa yine veremezsin direk art niyet.
neyse olan oldu bizim için hayırlısı bu belki de aykut kocaman ile ben fenerbahçe de bir gelecek görmüyordum
Egemen her topa çıkışında faul yapyor, Bekir tuttuğu her adamı kaçırıyor ve gol yiyoruz bugün de Niang'ın golü ve sürekli ileri şişiriyor. Ziegler birşey söylemeye gerek bile yok. Volkan evlere şenlik adım gibi eminim sakatlandığında ameliyat olup kaleye Mert geçseydi şu an en kötü GS ile puanlarımız eşitti. FB bu sene bu kadar puan kaybının neredeyse tamamını stoperleri ve kalecisinin inanılmaz kötü oynamasına borçlu. Üstelik orta sahada da bütün oyuncular formsuz. Seneye bu kadar şişmiş kadroyu nasıl revize edecekler anlamış değilim, bu gidişle yine şampiyonlar ligi hayal olacak.
Takım ikinci yarıdaki bütün maçlarda iyi futbol oynuyor ama maç içinde hemen iyi oyunu unutup yaslanmaya çalışıyor ve gol yiyor. Aykut şu an takımı iyi yönetiyor gibi görünebilir ama çok ciddi hataları var. Takımın en önemli yeri stoperleri iken sırf yabancı kontejanı yüzünden yedek oyuncusunu oynatır mı bir insan. Hiçbirşey yapmayan Cristian veya etkisiz Webo'yu kesersin baktın olmuyor sonra risk alırsın. Bunları maçın başında yaparsan böyle stoperlerinin bariz hatası ile 2 gol yer maçı ve şampiyonluğu kaybedersin.
3 Mart 2013 tarihinde Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda oynadığımız Beşiktaş-Fenerbahçe müsabasında "hakem kararları doğrultusunda" yaşananlar, tüm kamuoyunun malumudur.
Öncelikle; rakibimiz Beşiktaş’ı aldığı galibiyetten dolayı kutluyor, emeklerine duyduğumuz saygıyı buradan yineliyoruz.
Bununla birlikte; oynadığımız müsabakada hakem kararlarının müsabakaya etki etmesinin ötesinde müsabaka sonucunu ve hatta belki de ligin sonucunu doğrudan etkilediği gerçeği, tartışmasızdır.
Bu sezon, kulüp olarak maruz kaldığımız fahiş hakem hatalarına karşı sadece MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu muhatap alacağımıza dair beyan ve açıklamalarımız, spor kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Bu nedenlerle; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na azalarak da olsa sürmekte olan güvenimizin devamı ile birlikte MHK Başkanı Zekeriya Alp’i istifaya davet ediyoruz.
MHK Başkanı Zekeriya Alp, 25 Şubat 2013’te devlet televizyonunda yayınlanan bir programda dile getirdiği "Benim geçmişteki Beşiktaşlılığım inkar edilemez. Yıllarca futbol oynadım, yöneticilik yaptım. Tüm kulüplere eşitim ama hakem hatalarını ben de görüyorum. Üç büyüklere bakarsak en çok Beşiktaş’a rastlıyor." sözlerini; 3 Mart 2013’te (dün) Beyaz TV’de, maçın hemen ardından yayınlanan bir spor programında "onaylamış" buna ek olarak "Mete Kalkavan’ın maç yönetimini beğendiğini" açıklamıştır.
Ayrıca aynı programda; Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçına atanan hakem Mete Kalkavan’ın, düşük puan aldığı için 22 gün maç yönetmemiş; Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinden önce son olarak geçen hafta, 2.lig maçı yönetmiş olduğu ortaya çıkmıştır.
Zamansız, çelişkili ve işgal ettiği makama yakışmayan açıklamalarının ötesinde Türk Futbolunun en hassas kurumunlarından birinin başındaki bir kişiye yakışmayan ve Türk Futbolunun marka değerini hiçe sayarcasına tarafsızlık ilkesinden bir haber olan bu zatın, acilen ’kendisinin de farkında olduğu üzere’ layık olmadığı bu görevden ivedilikle ayrılmasını ya da gerekli makamlarca ilişiğinin kesilmesini, talep ediyoruz.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ