Kulübün bilet satmadığı adamdan sorumlu olması kadar saçma birşey yok. Hukuki olarak dayanağı olmayan bir ceza kesmiş uefa. İtirazımızdan sonra doğruya dönüş yaparlar umarım. Oldu olacak ben evde küfür ettiğimde de fenerbahçeye kesilsin cezası.
Kulübün bilet satmadığı adamdan sorumlu olması kadar saçma birşey yok. Hukuki olarak dayanağı olmayan bir ceza kesmiş uefa. İtirazımızdan sonra doğruya dönüş yaparlar umarım. Oldu olacak ben evde küfür ettiğimde de fenerbahçeye kesilsin cezası.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
sen de haklisin ama neticede bir taraftar sorumsuzlugu ve sahayi etkileyen bir unsur var ortada. buna engel olunabilirdi. maci izlerken sahaya dusen mesaleyi gorunce olabilecekleri tahmin etmistim aslinda. bir sekilde cozum bulmak zorundayiz buna, hakli ya da haksiz meselesi degil bu bir bakima. ligimizde her hafta bunun gibi seyler yasaniyor ve o kadar kaniksamisiz ki bunlari bize dogal geliyor ama seyircisiz macta macin durmasina sebebiyet vermemiz o kadar trajikomik ki. savunma yapmak bile gulunc yani. UEFAnin verdigi cezayi degil kendimizi sorgulamaliyiz bence. olur da men cezasi alirsak ibretlik bir ceza olur. hala akillanmamissa tabi insanimiz. en azindan bir hak daha vermis olmalari sevindirici, sayisiz olay yasandi cunku sahalarimizda bugune kadar.
bu arada bir olay daha yasanirsa verilecek men cezasinin suresi nedir, 1 yil mi?