Suat Kaya'nın Ordu'da başarılı olacağını umuyorum..
Printable View
Suat Kaya'nın Ordu'da başarılı olacağını umuyorum..
CAFER CAN ORDUSPOR'DA
Galatasaray'ıngenç futbolcusu yarın saat 9 da imza atmak üzere orduya gelecek ve öğlen saatlerinde resmi imzayı atacaktır.
8.genc oyuncumuzu aldık brezılyalı ernanide imzaladı ohhh toplu imza töreni yapılcak daha sonra suat hoca genc takım kuruyor.Oftas misali
Transferler
Ernani:Karvan
Cem Demir:Trabzonspor
Cafercan:Galatasaray
Cihan can:Galatasaray
Emre aygün:Trabzonspor
Ufuk bayraktar:Trabzonspor
Ugur Erdogan:Galatasaray
Ugur Akdemir:Galatasaray
İbrahim yıldız:Ceyhangücü
Konyalı kardesler soner baymıs nasıl biri bana bilgi verirmisiniz oda gelecekmısde
Burak Yılmaz bu sene göstereceği performansla senin gibi düşünenelerin yüzünü kızartacaktır.Buna eminim...
O zaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.Sen ve senin gibi düşünenler yüzünden Türk futbolu gelişememektedir...
Bekle ve izle Burak Yılmaz'ı.O zaman konuşalım...
Neyse duruma göre devre arasında transfer yapılır ama bu şansı kullanabilirdik.Bir forvet bir defans alarak kadromuzu daha güçlü bir hale getirebilirdik ama paramız yetmiyor anladığım kadarı ile.Ya da yönetim kendilerini daha küçük duruma düşürmemek için 2 oyuncuya soğuk bakıyorlar.
Hocam, senin bildiğin bi şey var galiba geçen haftadan beri. Umarım haklı çıkarsın, beni de Saviola'dan başka bi isim kesmez. Dünya yıldızı işte o çocuktur. Özhan başkanın geldiği günden beri 5 senedir bize dünya yıldızı diye yutturmaya çalıştığı Marek Heinz , Almaguer ,Ali Lukunku,Bratu,Petre,Christian,Tamaş,Pinto,vs.. değil. Umarım Galatasarayımızın başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri ilk defa verdiği bir sözü tutar(yani dünya yıldızı alıcam sözünü) ve Saviola'yı alır bizim için.Biraz olsun hoş bir sada bırakmak istiyorsa tabii arkasında...Özhan başkan artık somut anlamda elle tutulur gözle görülür bi icraat yap artık be hadi be!!! :mad: Ne yap et gece gündüz uğraş al getir şu Saviola'yı .. 5 senenin yürek yangını sönsün. Senden Ronaldinho'yu istemiyoruz ki ..Saviola'yı istiyoruz.
Açıkcası bu 2 eksik ön elemelede büyük kayıp olacak Fenerbahçe için.Hadi Alex olmasada olur ama Appiah büyük kayıp.
Bu arada Fenerbahçe bana göre hedeflediği büyük başarıları sadece R.Carlos'u alarak bu sezon gerçekleştiremeyecek.Türkiye liginde en büyük favorilerden zaten.
mert(cekochan) msne gelsene bi seni bekliyorum
Appiah yarin katilcak deniyor kampa ama???
Önceki mesajlarda dendiği gibi Deivid Fenerbahçe'mizin sözleşmeli oyuncusudur.Tabiki bende gitmesini isterim ancak transfer döneminin bittiği gece Deivid'e desteğim başlar.Sonuçta en azından ocak'a kadar takımda kalacak ve Fenerbahçe için ter dökecek.O zaman destek vermek boynumuzun borcu olur...
Kolot Cruz ile ilgilenmediklerini söyledi :) herhalde yapilan teklife cevap alamayinca böyle bir yönteme basvurdu...
Aman Deniz stoper oynamasin... Rize macini hatirlayin.. Bu adami nereye koyarsan koy, olmuyor olmuyor...
Sağ bek de eksiğimiz olduğu doğruda stoper de eksik yok bence.Edu ve Lugano'nun sakatlandığı durumlarda Önder,Can stoperde düşünülebilir.Önder'in oynadığı mevkii sağ kanada da yeni transfer gelir Önder stopere geçince.Eğer oda olmadı Deniz oynar stoperde.Onun asıl mevkii stoper.
Şuan stoper oynayabilecek oyuncular
Edu
Lugano
Önder
Can
Deniz
5 kişi neyimize yetmiyor :)
Recep Oftaş'la anlaştı
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Recep Biler, Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile anlaştı.
Recep'in menajeri Haluk Canatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Recep'in Ankara ekibi ile 2 yıllığına anlaştığını ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağını söyledi.
Recep Biler, geçen sezon Karşıyaka'da kiralık olarak oynamıştı.
Kaynak: AA
09.07.2007
Zico dogru söylüyor bu isler Önder'le Can'la olmaz takima kaliteli bir stoper lazim genc,kaliteli ve yetenekli olmali..
kerim sağ bekte oynayabilir önderle denizde stoper oynayabilir yedekte zaten can var yeterli yani.yok illa biri gerek diyosanız altyapıdan çıkaralım biraz da :icon_confused:
Kazım bektede oynar olmazsa.
Oradada oynayabiliyor diye biliyorum.
Ugur Erdogan,Ugur Akdemir,Cihan can ordusporla 1 yıllık sözlesme imzaladı cafercan ve ali sakal yarın sözlesme imzalıcak
http://img182.imageshack.us/img182/9...2556imzak7.jpg
Celalettin Kolot ne zaman göreve geldi? yada şöle sorayım ondan önceki futbol şube sorumlusu Sinan Engin miydi?