Sayfa 328 / 439 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
9,811 ile 9,840 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Suat Kaya'nın Ordu'da başarılı olacağını umuyorum..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

CAFER CAN ORDUSPOR'DA

Galatasaray'ıngenç futbolcusu yarın saat 9 da imza atmak üzere orduya gelecek ve öğlen saatlerinde resmi imzayı atacaktır.

8.genc oyuncumuzu aldık brezılyalı ernanide imzaladı ohhh toplu imza töreni yapılcak daha sonra suat hoca genc takım kuruyor.Oftas misali

Transferler

Ernani:Karvan
    Cem Demir:Trabzonspor
    Cafercan:Galatasaray
    Cihan can:Galatasaray
    Emre aygün:Trabzonspor
    Ufuk bayraktar:Trabzonspor
    Ugur Erdogan:Galatasaray
    Ugur Akdemir:Galatasaray
    İbrahim yıldız:Ceyhangücü

Konyalı kardesler soner baymıs nasıl biri bana bilgi verirmisiniz oda gelecekmısde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Celal Kolot beyefendi 1 tane yabancı alacağız demiş ya sinir oldum.O da büyük ihtimal defans olur.Biz yine Gökhan Güleci ve Burak Yılmazı izleyip çıldırırız.Nobre sakat zaten

Burak Yılmaz bu sene göstereceği performansla senin gibi düşünenelerin yüzünü kızartacaktır.Buna eminim...

O zaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.Sen ve senin gibi düşünenler yüzünden Türk futbolu gelişememektedir...

Bekle ve izle Burak Yılmaz'ı.O zaman konuşalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Neyse duruma göre devre arasında transfer yapılır ama bu şansı kullanabilirdik.Bir forvet bir defans alarak kadromuzu daha güçlü bir hale getirebilirdik ama paramız yetmiyor anladığım kadarı ile.Ya da yönetim kendilerini daha küçük duruma düşürmemek için 2 oyuncuya soğuk bakıyorlar.
    So what?
    Saike

5. Angry

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla neyse martinez hakkında cok konusmak ıstemıyorum bekleyip görecegiz ben saviolayı bekliyorum
    Hocam, senin bildiğin bi şey var galiba geçen haftadan beri. Umarım haklı çıkarsın, beni de Saviola'dan başka bi isim kesmez. Dünya yıldızı işte o çocuktur. Özhan başkanın geldiği günden beri 5 senedir bize dünya yıldızı diye yutturmaya çalıştığı Marek Heinz , Almaguer ,Ali Lukunku,Bratu,Petre,Christian,Tamaş,Pinto,vs.. değil. Umarım Galatasarayımızın başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri ilk defa verdiği bir sözü tutar(yani dünya yıldızı alıcam sözünü) ve Saviola'yı alır bizim için.Biraz olsun hoş bir sada bırakmak istiyorsa tabii arkasında...Özhan başkan artık somut anlamda elle tutulur gözle görülür bi icraat yap artık be hadi be!!! Ne yap et gece gündüz uğraş al getir şu Saviola'yı .. 5 senenin yürek yangını sönsün. Senden Ronaldinho'yu istemiyoruz ki ..Saviola'yı istiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Burak Yılmaz bu sene göstereceği performansla senin gibi düşünenelerin yüzünü kızartacaktır.Buna eminim...

O zaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.Sen ve senin gibi düşünenler yüzünden Türk futbolu gelişememektedir...

Bekle ve izle Burak Yılmaz'ı.O zaman konuşalım...
    Benim gibi düşünenler yüzünden türk futbolu gelişmiyor demek.Güldürme adamı.
    Burak Yılmaz genç oyuncu ilerde iyi işler yapabilir ama ona ş.liginde güven olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası bu 2 eksik ön elemelede büyük kayıp olacak Fenerbahçe için.Hadi Alex olmasada olur ama Appiah büyük kayıp.

Bu arada Fenerbahçe bana göre hedeflediği büyük başarıları sadece R.Carlos'u alarak bu sezon gerçekleştiremeyecek.Türkiye liginde en büyük favorilerden zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Stopere kesinlikle ihtiyacımız var. Yerli bir stoper almalıyız, Can Arat var fakat yeterli değil, bir stoperimiz daha olmalı yedekte. Edu veya Lugano sakatlansa veya cezalı duruma düşse Can var hali hazırda, fakat iki stoperimiz de oynayamaz durumda olursa o zaman adam yok, Önder'i stopere çeksek, sağ bek olmuyor bu sefer de.

Yasin Çakmak veya Bekir İrtegün'ü alırsak büyük iş başarmış oluruz, iyi yedek olurlar stoper için, Serdar Taşçı'yı almalıyız aslında ama Stuttgart bırakmaz.
    Önder stoper oynayabilir. Önder stoper olduğu zamanda Kerim var. Yerli bir oyuncu alacğımıza alt yapıdan bir isim çıkarmak geleceğimiz için daha iyi olur. Çünkü o kişi fazla oynayamayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

mert(cekochan) msne gelsene bi seni bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Appiah yarin katilcak deniyor kampa ama???

11. Default

Önceki mesajlarda dendiği gibi Deivid Fenerbahçe'mizin sözleşmeli oyuncusudur.Tabiki bende gitmesini isterim ancak transfer döneminin bittiği gece Deivid'e desteğim başlar.Sonuçta en azından ocak'a kadar takımda kalacak ve Fenerbahçe için ter dökecek.O zaman destek vermek boynumuzun borcu olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kolot Cruz ile ilgilenmediklerini söyledi herhalde yapilan teklife cevap alamayinca böyle bir yönteme basvurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Kolot Cruz ile ilgilenmediklerini söyledi herhalde yapilan teklife cevap alamayinca böyle bir yönteme basvurdu...
    Yeni moda bu.Alamayınca hemen ilgilenmiyoruz.Açıkca söyle alamadık diye.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Stopere kesinlikle ihtiyacımız var. Yerli bir stoper almalıyız, Can Arat var fakat yeterli değil, bir stoperimiz daha olmalı yedekte. Edu veya Lugano sakatlansa veya cezalı duruma düşse Can var hali hazırda, fakat iki stoperimiz de oynayamaz durumda olursa o zaman adam yok, Önder'i stopere çeksek, sağ bek olmuyor bu sefer de.

Yasin Çakmak veya Bekir İrtegün'ü alırsak büyük iş başarmış oluruz, iyi yedek olurlar stoper için, Serdar Taşçı'yı almalıyız aslında ama Stuttgart bırakmaz.
    deniz stoperde de oynayabilir ama gene lazim dedigin gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Aman Deniz stoper oynamasin... Rize macini hatirlayin.. Bu adami nereye koyarsan koy, olmuyor olmuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Appiah yarin katilcak deniyor kampa ama???
    evet resmi sitede dogruladi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aman Deniz stoper oynamasin... Rize macini hatirlayin.. Bu adami nereye koyarsan koy, olmuyor olmuyor...
    Kesinlikle olmuyor ancak kapı önüne koyarsan belki olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o biraz sakarligindan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sağ bek de eksiğimiz olduğu doğruda stoper de eksik yok bence.Edu ve Lugano'nun sakatlandığı durumlarda Önder,Can stoperde düşünülebilir.Önder'in oynadığı mevkii sağ kanada da yeni transfer gelir Önder stopere geçince.Eğer oda olmadı Deniz oynar stoperde.Onun asıl mevkii stoper.

Şuan stoper oynayabilecek oyuncular
    Edu
    Lugano
    Önder
    Can
    Deniz

5 kişi neyimize yetmiyor

Recep Oftaş'la anlaştı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Recep Biler, Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile anlaştı.

Recep'in menajeri Haluk Canatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Recep'in Ankara ekibi ile 2 yıllığına anlaştığını ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağını söyledi.

Recep Biler, geçen sezon Karşıyaka'da kiralık olarak oynamıştı.

Kaynak: AA
    09.07.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zico dogru söylüyor bu isler Önder'le Can'la olmaz takima kaliteli bir stoper lazim genc,kaliteli ve yetenekli olmali..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kerim sağ bekte oynayabilir önderle denizde stoper oynayabilir yedekte zaten can var yeterli yani.yok illa biri gerek diyosanız altyapıdan çıkaralım biraz da

Del Piero_10 Misafir

Zico dogru söylüyor bu isler Önder'le Can'la olmaz takima kaliteli bir stoper lazim genc,kaliteli ve yetenekli olmali..

Milli takımda arıyor öyle adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

niye olmasın ki can yetenkli,kalıplı falan hava toplarına hakim,markajı iyi

tamam arada sert falan giriyo ama biraz da iş güven meselesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kazım bektede oynar olmazsa.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    bütün şevkimi kırdı zico artık bi umudum yok da bakalım
    hocam sen ne diyosun sırf zico kovulsun diye yenilelim istiyodum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kazım bektede oynar olmazsa.
    kardeş ne yaptın kazım hücum oyuncusu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oradada oynayabiliyor diye biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oradada oynayabiliyor diye biliyorum.
    valla ben forvet ve hücuma dönük orta saha diye biliyorum hatta kendiside dedi bir ropörtajında hücumun her yerinde oynarım diye

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ugur Erdogan,Ugur Akdemir,Cihan can ordusporla 1 yıllık sözlesme imzaladı cafercan ve ali sakal yarın sözlesme imzalıcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Celalettin Kolot ne zaman göreve geldi? yada şöle sorayım ondan önceki futbol şube sorumlusu Sinan Engin miydi?

Mesaj Yetkileri