http://img101.imageshack.us/img101/2...ilunqy5dc2.jpg
Dün Fazıl abi kampı degerlendirdi........Özellikle volkan ve serkanın cok iyi oldugunu söyledi....
Printable View
http://img101.imageshack.us/img101/2...ilunqy5dc2.jpg
Dün Fazıl abi kampı degerlendirdi........Özellikle volkan ve serkanın cok iyi oldugunu söyledi....
lugano takımın en kritik maçlarında çok ciddi hatalarda bulundu... ancak lugano kaliteli bir oyuncu! onun copa americadaki performansını ölçü almayalım ;;)
Emre gelmesin diyenelere çok şaşırıyorum.Türk futbolunun en yetenekli oyuncularının birinden belki de 1.sinden bahsediyoruz.
Emre hem AML,oyanayabilir hem MC, hem AMC.Alex'i bile keser o! Sadece Alex'i kesmesi bakımından bile çok faydaı bir transfer olur kulübümüze :D
ztn kaliteli olmasa fb ye gelmeden önce milanın listesinde bulunmazdı..:);)ben kalitesine bişey demiyorm ama luganoyu hiç bilmeyen biri onu copa americada izlemiş olsa pek tatmin olmazdı
neyse konu uzamasn benm bu konudaki fikrm lugano ve edu takmda kalır bi türk savunmacı alınabilr yasin çakmak bekir irtegün vs.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emre daha önce milyonlarca defa futbol hayatına 4-5 yıl daha avrupada sürdürecegini söyledi
Bir an birisine (forvet)transfer edelim de rahatliyalim...
Bu arada Mac 1 SAAT geri alindi bilginize
Bu akşam oynanacak olan Vfc Bochum maçı 1 saat geriye alınmıştır.
Buna göre maç 19:00'da (TSİ 20:00) başlayacaktır.
Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.
bari şu bochum u yenelim almanya da
Kolot COLE ile anlaşıldığını söyledi.
Ancak ismi geçenler arasında beni en çok heyecanlandıran isim COUSİN.
Fransada hayran olduğum nadir forvetlerden birtanesi.İnşallah o gelir :)
o maç ne zaman?
ben de merakla ve heyecanla bekliyorum karşıyaka maçını.. aslında düsseldorf ve köln maçları golcü bir futbolcuya ihtiyacımızı açıkca ortaya koyuyor;) eğer morientes i alırsak bu sorun çözülür ama bu sefer forvette çok oyuncu oluyor hasan kabze yi ya satalım ya kiralayalım ama dursa da olur bazen Türkiye kupasında işe yarıyor ama adam kulübede durmaktan sıkıldı bu arada bizim cafercan vardı o noldu yine bi takıma mı kiraladık? onda da iyi potansiyel var
tabikide haklısn morientes çok daha faydalı olur ama eski kanu dedigin adam geçen yıl kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdi ;) ama yinede m-o-r-i-e-n-t-e-s :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt carrusca nın artık takmda yer bulması çok zor..çalışmayan oyncu lincoln bile olsa kalli gözünün yaşına bakmaz
İşte size Carlton Cole Sprinti. Oyuncuyu Nobreye benzetenlere cevap.
Nobre böyle sprint atabilirmi?
http://www.youtube.com/watch?v=XlmsM234PkM
Bu videoyu bi daha izle istersen daha fazla koyabilirim siteye istek üzerine.
Cole hayırlı olsun BJK'ye
http://estaticos02.cache.el-mundo.ne...65172265_0.jpg
Ben bu Ruben ile alakalı biraz bilgi topladım. 25 yaşında, 1.87 boyunda. Büyük ihtimalle hava toplarında etkili bir stoper. Kanatlardan gelen yüksek topları karşılamada etkili olabilecek bir oyuncu. Oyuncunun profiline, oynadığı pozisyona ve piyasa değerine buradan bakabilirsiniz. Oyuncunun piyasa değeri 2.2 milyon avro ve bu değer bizim defans oyuncularımızdan çok değil. Açıkçası bu beni endişelendiriyor.
Ruben'in ilginç bir kariyeri var. Real Madrid altyapısından yetişmiş bir oyuncu. 2002 yılında A takıma yükselmiş. Sonrasında önce Borussia Mönchengladbach'a; sonra da Albacete'ye kiralanmış. Oradan geldikten sonra da Racing Santander'e bonservisiyle verilmiş. Yani oyuncu Real alt yapısından çıkmasına rağmen burada tutunanamış. Ruben'in transfer hikayesini buradan öğrenebilirsiniz. Açıkçası kariyeri de pek parlak değil.
Geçtiğimiz sezon Racing'in as defansıymış. 30 maçta forma giyip toplam 2635 dakika oynamış. Hiç sonradan oyuna girmemiş, 3 kez oyundan çıkarılmış. Tam 10 sarı kart görmüş, hiç kırmızı kart görmemiş. Buradan çıkarıyoruz ki karşımızda sert bir oyuncu var. Ruben'in geçtiğimiz sezon istatistiklerini buradan öğrenebilirsiniz.
Ben açıkçası Ruben Gökhan Zan'dan iyi mi, kötü mü çıkaramadım. İyi veya kötü oynar da diyemiyorum. Tam bir kapalı kutu. Göreceğiz bakalım.
Legrottaglie iyi transfer.İsmi daha önce pek duyulmamış diye hemen kötü damgasını vurmayın.İzlemeden saçma sapan yorumlar yapmayın..
Postiga'da uzak değil.Gerçekleşebilir..
Appiah ile Necati'nin takasının neresi uygun, bi kere 2 büyük takımın arasında gerçekleşecek üstelik biri Türk birisi yabancı, şuan bile ülkemizde yabancı oyuncuların değeri o kadar yüksek ki senin bu dediğine ihtimal bile veremiyorum!
Fenerbahçe Appiah'ı GS'e verecekte bizde Necati'yi alacaz, işe bak.Ben senin futbol anlayışından şüphe duyuyorum..
ümitin yerınemı yoksa umıtın yanınamı
ümit'i kesmez takımdan ( bu arada pazar gunku hazırLık macı sıfresız dimi haLa )