Karambol futbolcusu ama türkiyenin en iyi santraforu sayılır ne zaman ne yapacagı belli degil degil.............Topa her türlü vurmaktan korkmaz.
Karambol futbolcusu ama türkiyenin en iyi santraforu sayılır ne zaman ne yapacagı belli degil degil.............Topa her türlü vurmaktan korkmaz.
Cousini tanıyorum ama ondan daha iyisi alınabilir.Cesar Delgado,Vassell,Santa Cruz veya Carlton Cole olabilir mesla![]()
yaf arkadaşlar dün starda lige doğruyu izliordum ziya kaptan 2009damı ne fifanın yabancı serbestliği konusunda bi yaptırım uygulayacağı yabncının serbetst olacağını söledi bu konu hakkında bir bilgisi olan warmı
cousin cok iyi oyuncu bu sene macini kanal a da cok izledim bence alinmasi zor cok para isterler ama yalanndir büyük ihitmal jose maride varmış listedede cesar delgado listedede hiç yok..besıktas muhabiri söyledi dün ayrıca andersonu ertugrul hoca neden istemedi anlamıyorum mandelliden bın kat iyi oyuncu anderson bence o gelse cok iyi olurdu
arkadslar dün star tv deki programa bjk nın kampında bulunan bi spor muhabiri katıldı ve aynen şöyle dedi :
bjk cole ile anlaştı..chelsea nin istedigi parayla da sizin verdiginiz para arasnda
çok bi fark yok onlar 2 milyon istemiş siz 1.5 te kalmşsınz ayrıca chelsea bu transfere çok ılımlı yaklaşyomuş..dolayısıyla bi aksilik olmazsa cole bjk da
büyük bi aksilik olurda bu transfer yatarsa diger adaylar pandiani ve jose mariymiş..programa katılan muhabir aynen bunları söyledi
Delgado oLmuyorsa Cousin adı geçen isimLer arasında en iyisi diyebiLirim.BakaLım zamanında bitirebiLecekLer mi transferi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zico stopere adam istiyorsa edu yada luganodan biri gönderilcek o zaman başka çaresi yok
Büyük ihitmal cole gelecek........
gazeteler gerçekten iyce saçmalamaya başladılar..adriano kalacagını açklyo ronaldo milanda mutluyum diyo emre avrupada devam edecgim diyo ama yazılanlar hala aynı
fb defans alacaksa türk alacak bence..luganoda edu da zico nun göndermiyecegi adamlar
ztn luganonun copa america daki performansından sonra kimse almaz onu
lugano takımın en kritik maçlarında çok ciddi hatalarda bulundu... ancak lugano kaliteli bir oyuncu! onun copa americadaki performansını ölçü almayalım![]()
Emre gelmesin diyenelere çok şaşırıyorum.Türk futbolunun en yetenekli oyuncularının birinden belki de 1.sinden bahsediyoruz.
Emre hem AML,oyanayabilir hem MC, hem AMC.Alex'i bile keser o! Sadece Alex'i kesmesi bakımından bile çok faydaı bir transfer olur kulübümüze![]()
ztn kaliteli olmasa fb ye gelmeden önce milanın listesinde bulunmazdı..ben kalitesine bişey demiyorm ama luganoyu hiç bilmeyen biri onu copa americada izlemiş olsa pek tatmin olmazdı
neyse konu uzamasn benm bu konudaki fikrm lugano ve edu takmda kalır bi türk savunmacı alınabilr yasin çakmak bekir irtegün vs.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emre daha önce milyonlarca defa futbol hayatına 4-5 yıl daha avrupada sürdürecegini söyledi
Bir an birisine (forvet)transfer edelim de rahatliyalim...
Bu arada Mac 1 SAAT geri alindi bilginize
Bu akşam oynanacak olan Vfc Bochum maçı 1 saat geriye alınmıştır.
Buna göre maç 19:00'da (TSİ 20:00) başlayacaktır.
Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
bari şu bochum u yenelim almanya da
Kolot COLE ile anlaşıldığını söyledi.
Ancak ismi geçenler arasında beni en çok heyecanlandıran isim COUSİN.
Fransada hayran olduğum nadir forvetlerden birtanesi.İnşallah o gelir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
o maç ne zaman?
ben de merakla ve heyecanla bekliyorum karşıyaka maçını.. aslında düsseldorf ve köln maçları golcü bir futbolcuya ihtiyacımızı açıkca ortaya koyuyoreğer morientes i alırsak bu sorun çözülür ama bu sefer forvette çok oyuncu oluyor hasan kabze yi ya satalım ya kiralayalım ama dursa da olur bazen Türkiye kupasında işe yarıyor ama adam kulübede durmaktan sıkıldı bu arada bizim cafercan vardı o noldu yine bi takıma mı kiraladık? onda da iyi potansiyel var
tabikide haklısn morientes çok daha faydalı olur ama eski kanu dedigin adam geçen yıl kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdiama yinede m-o-r-i-e-n-t-e-s
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt carrusca nın artık takmda yer bulması çok zor..çalışmayan oyncu lincoln bile olsa kalli gözünün yaşına bakmaz