Sayfa 438 / 439 İlkİlk ... 338388428436437438439 SonSon
13,111 ile 13,140 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Karambol futbolcusu ama türkiyenin en iyi santraforu sayılır ne zaman ne yapacagı belli degil degil.............Topa her türlü vurmaktan korkmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cousini tanıyorum ama ondan daha iyisi alınabilir.Cesar Delgado,Vassell,Santa Cruz veya Carlton Cole olabilir mesla

yaf arkadaşlar dün starda lige doğruyu izliordum ziya kaptan 2009damı ne fifanın yabancı serbestliği konusunda bi yaptırım uygulayacağı yabncının serbetst olacağını söledi bu konu hakkında bir bilgisi olan warmı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cousin cok iyi oyuncu bu sene macini kanal a da cok izledim bence alinmasi zor cok para isterler ama yalanndir büyük ihitmal jose maride varmış listedede cesar delgado listedede hiç yok..besıktas muhabiri söyledi dün ayrıca andersonu ertugrul hoca neden istemedi anlamıyorum mandelliden bın kat iyi oyuncu anderson bence o gelse cok iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadslar dün star tv deki programa bjk nın kampında bulunan bi spor muhabiri katıldı ve aynen şöyle dedi :

bjk cole ile anlaştı..chelsea nin istedigi parayla da sizin verdiginiz para arasnda

çok bi fark yok onlar 2 milyon istemiş siz 1.5 te kalmşsınz ayrıca chelsea bu transfere çok ılımlı yaklaşyomuş..dolayısıyla bi aksilik olmazsa cole bjk da

büyük bi aksilik olurda bu transfer yatarsa diger adaylar pandiani ve jose mariymiş..programa katılan muhabir aynen bunları söyledi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Delgado oLmuyorsa Cousin adı geçen isimLer arasında en iyisi diyebiLirim.BakaLım zamanında bitirebiLecekLer mi transferi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico stopere adam istiyorsa edu yada luganodan biri gönderilcek o zaman başka çaresi yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Büyük ihitmal cole gelecek........

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gazeteler gerçekten iyce saçmalamaya başladılar..adriano kalacagını açklyo ronaldo milanda mutluyum diyo emre avrupada devam edecgim diyo ama yazılanlar hala aynı

fb defans alacaksa türk alacak bence..luganoda edu da zico nun göndermiyecegi adamlar

ztn luganonun copa america daki performansından sonra kimse almaz onu

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ztn luganonun copa america daki performansından sonra kimse almaz onu
    Adam takimini yari finale kadar cikardi, bir penalti kacirdi diye üstüne gitmek dogru olmaz... Fener Lugano'yu satacagini aciklasa inan cok rahat satar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün Fazıl abi kampı degerlendirdi........Özellikle volkan ve serkanın cok iyi oldugunu söyledi....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Zico stopere adam istiyorsa edu yada luganodan biri gönderilcek o zaman başka çaresi yok
    niye gönderelim ki? alırsak türk stoper alırız yedek amaçlı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Adam takimini yari finale kadar cikardi, bir penalti kacirdi diye üstüne gitmek dogru olmaz... Fener Lugano'yu satacagini aciklasa inan cok rahat satar...
    bencede

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    ilk maçta paraguaya 3-0 yenildiklernde uruguay defansı hallaç pamuguna dönmüştü..3.lük 4.lük maçında da takımı 1-0 öndeyken penaltı yapıp kırmızı kart görmüştü

o yüzden bu turnuva itibariyle konuştum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lugano takımın en kritik maçlarında çok ciddi hatalarda bulundu... ancak lugano kaliteli bir oyuncu! onun copa americadaki performansını ölçü almayalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre gelmesin diyenelere çok şaşırıyorum.Türk futbolunun en yetenekli oyuncularının birinden belki de 1.sinden bahsediyoruz.

Emre hem AML,oyanayabilir hem MC, hem AMC.Alex'i bile keser o! Sadece Alex'i kesmesi bakımından bile çok faydaı bir transfer olur kulübümüze

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    lugano takımın en kritik maçlarında çok ciddi hatalarda bulundu... ancak lugano kaliteli bir oyuncu! onun copa americadaki performansını ölçü almayalım
    ztn kaliteli olmasa fb ye gelmeden önce milanın listesinde bulunmazdı..ben kalitesine bişey demiyorm ama luganoyu hiç bilmeyen biri onu copa americada izlemiş olsa pek tatmin olmazdı

neyse konu uzamasn benm bu konudaki fikrm lugano ve edu takmda kalır bi türk savunmacı alınabilr yasin çakmak bekir irtegün vs.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Emre gelmesin diyenelere çok şaşırıyorum.Türk futbolunun en yetenekli oyuncularının birinden belki de 1.sinden bahsediyoruz.

Emre hem AML,oyanayabilir hem MC, hem AMC.Alex'i bile keser o! Sadece Alex'i kesmesi bakımından bile çok faydaı bir transfer olur kulübümüze
    emre daha önce milyonlarca defa futbol hayatına 4-5 yıl daha avrupada sürdürecegini söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi de emrenin oynadığı mevkilerde zaten oyuncumuz var... orta sahamız çok iyi kendiside ingiltereden ayrılmaz ayrıca

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Yine mi Fazıl ?
    Dalga gecenler vardı da adamın takımı cok yakından takip ettigini falan bilsinler ona ayrıca forumda ona sordular oda isim belli degil dedi........

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Bir an birisine (forvet)transfer edelim de rahatliyalim...

Bu arada Mac 1 SAAT geri alindi bilginize
    Bu akşam oynanacak olan Vfc Bochum maçı 1 saat geriye alınmıştır.

Buna göre maç 19:00'da (TSİ 20:00) başlayacaktır.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

bari şu bochum u yenelim almanya da

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    bari şu bochum u yenelim almanya da
    yine farklı bir kadroyla çıkabilrz o yüzden ümitszlige kapılmayn...kalli gerçek 11 ini karşıyaka maçında oynatacagını açkladı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Emre'nin İngiltere'den ayrılmak istemediğini biliyorum.Ama öyle bir durum olsa da istemeyenler var sözüm onlara .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [B]ztn kaliteli olmasa fb ye gelmeden önce milanın listesinde bulunmazdı..ben kalitesine bişey demiyorm ama luganoyu hiç bilmeyen biri onu copa americada izlemiş olsa pek tatmin olmazdı
    Lugano'nun Milan'la hiçbir ilgisi yok.Milan'ın almaya çalıştığı Edu'ydu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar Emre'nin İngiltere'den ayrılmak istemediğini biliyorum.Ama öyle bir durum olsa da istemeyenler var sözüm onlara .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Lugano'nun Milan'la hiçbir ilgisi yok.Milan'ın almaya çalıştığı Edu'ydu
    milanın eduyla ilgilendigini biliyodum..ama ben lugano fenere gelmeden bikaç sezon öncesinden bahsediyorum o zmn milan ın luganoya ilgisi oldugu haberi çıkmştı

yine farklı bir kadroyla çıkabilrz o yüzden ümitszlige kapılmayn...kalli gerçek 11 ini karşıyaka maçında oynatacagını açkladı
    ümitsizliğe kapıldığım falan yok da takımın morali açısından yani

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    ümitsizliğe kapıldığım falan yok da takımın morali açısından yani
    sende haklısın ama kalli den bahsediyorz o ne derse o

ben şahsım adına karşıyaka maçını iple çekiyorum..ideal 11 i ilk defa o maçta görecez

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kolot COLE ile anlaşıldığını söyledi.

Ancak ismi geçenler arasında beni en çok heyecanlandıran isim COUSİN.

Fransada hayran olduğum nadir forvetlerden birtanesi.İnşallah o gelir

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o maç ne zaman?

sende haklısın ama kalli den bahsediyorz o ne derse o

ben şahsım adına karşıyaka maçını iple çekiyorum..ideal 11 i ilk defa o maçta görecez
    ben de merakla ve heyecanla bekliyorum karşıyaka maçını.. aslında düsseldorf ve köln maçları golcü bir futbolcuya ihtiyacımızı açıkca ortaya koyuyor eğer morientes i alırsak bu sorun çözülür ama bu sefer forvette çok oyuncu oluyor hasan kabze yi ya satalım ya kiralayalım ama dursa da olur bazen Türkiye kupasında işe yarıyor ama adam kulübede durmaktan sıkıldı bu arada bizim cafercan vardı o noldu yine bi takıma mı kiraladık? onda da iyi potansiyel var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Kuranyi'yi almak cok zor bence bu transfer olmaz.Kanu olabilir ama ne kadar faydası olur tartısılır yaslı bır oyuncu eski Kanu değil.Morientes gelicek bence ve cok faydalı bir oyuncu olur Gs'yi ucurur.
    tabikide haklısn morientes çok daha faydalı olur ama eski kanu dedigin adam geçen yıl kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdi ama yinede m-o-r-i-e-n-t-e-s
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Carusca yok ya adam kampa bıler goturulmedı artıkanlayın kallı bıle dedı unutun onu ınsallah bocaya bonservısın yuzde 50 satılırda ısımıze gelır
    evt carrusca nın artık takmda yer bulması çok zor..çalışmayan oyncu lincoln bile olsa kalli gözünün yaşına bakmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Fenerbahçe 1907'den alıntı

Bu senin yorumun değilmi ben bilip bilmeden konuşmam ama senin hiç bir şey bilmeden konuştuğun kesin
    edit:tartısma cıkmasın mesaj silinebilir.

Mesaj Yetkileri