Gidecekse ManU, Barçaya gitmeli... O da ancak oralarda oynayabilecek güveni kendinde buluyorsa gitmeli... Onun dışında ben olsam gitmezdim dışarı...
Printable View
Gidecekse ManU, Barçaya gitmeli... O da ancak oralarda oynayabilecek güveni kendinde buluyorsa gitmeli... Onun dışında ben olsam gitmezdim dışarı...
Tottenham ' a giderse Bale olur.
Bence en uygun takım Man Utd. Barca'ya giderse Daniel Alves'in arkasında kalır. Tottenham'da Corluka'nın defansif yönü çok kuvvetli, iyi bir bek. Manchester United'dan teklif gelirse eğer hiç düşünmeden gitmeli,satılmalı bana kalırsa.
Acaba biz Barcelona'dan Alves'i istesek değerini vererek Alves'i satarlarmı ..
Yaşı gençken gitsin bir an önce. Tabi yerini nasıl dolduracağınıda düşünmek lazım mutlaka.
İkiside kesin değil fakat bana göre Gökhan'ın şuan için gitmesi yanlış..Tamam Okan'ı orada daha çok görmek isterim yaşından dolayı ama Dünya'nın en iyi 5 Sağ Bek'in den birisi bizim takımızdaysa ve bu oyuncu yollanıyorsa bana göre karar yanlıştır tabi Dünya Takımı olma sadece hayal eseri değilse.
Siz de önceki mesajlarınızda belirttiniz zaten; Barcelona,Inter gibi olmak hayal, ama Lyon,Porto olmak gerçekçi. Biz de onların izlediği politakayı izleyelim, gerçekleşmeyecek hayaller peşinde koşarken takımı kâr etmekten alıkoymayalım :)
Emre daha önceleri biz senle baya anlaşırdık bu aralar hep terse düşüyoruz :0:
Neyse sonuç olarak eldeki yıldızları tutmak gerektiğinin kanısındayım..Tuncay gittiğinde nasıl ruhunu gönder diyorduk Gökhan'da da aynısını dersek takıma yazık etmiş oluruz benim anlatmak istediğim bu :)
Neyse Turgut abi daha fazla uzatmanın gereği yok,2mizinde haklı tarafları var :)
Bu arada beni hatırlamana sevindim :)
Valla avrupada elit takımlarda Türk oyuncu görmek çok gurur duyulacak bir olay olur.Gökhan halinden memnun Fenerbahçeli İstanbulda yaşamaktan memnun iyi bir evliliği var oturmuş düzeni var kısacası hayatından memnun gitmeye yanaşmaz,ancak çok cazip paralar ve büyük takımlar onun Türkiyeden ayrılmasına neden olur onun dışında Tottenham gibi ihtimalleri ben düşüneceğini sanmıyorum,ama Tottenham gibi takımlarda uçuk rakamlar verirse tabiki gidebilir.
Elit(?) takımların altyapısı olmak gibi bir görevimiz olduğunu da öğrenmiş olduk. Onlara ne kadar oyuncu yetiştirirsek o kadar iyi... Çünkü onlar elit takım, biz ise Fenerbahçe'yiz. İşimiz futbolcuları elit takımlarda oynar düzeye gelecek kadar hazırlamak ve sonra bunun karşılığı para kazanmak...
Madem 15 milyon euro felan değerli para ve en iyi oyuncularından birini satabileceksin bu paraya yani işin para yönü senin için çok önemli, o halde Güiza ve bir çok adama neden onca milyon euroları saçarken bu kadar düşünceli değildin... Gökhan'a çok cazip teklif geldide sattık derse bu yönetim benim gözümde biter...
Bence mesele Gökhan Gönül'ün gitmesi değil acaba orada ona gereken değeri verecekler mi ?
Eminim ki Gökhan'ın kafasını karıştıranda budur çünkü futbolsuz geçecek 1 yıl bile bütün kariyerini yok edecektir. Yoksa onunla birlikte bütün futbolseverler biliyorki Gökhan'ın bu yeteneği ve azmiyle oynayamayacağı takım yok.
Portonun oturtmuş olduğu sistemle bizim takımlarımızın sistemi çok alakasız. Biz bir oyuncu satsak 20 yıl yerini dolduramayız. Ve üstelik adamların sisteminde giden adamın yerine gelen adam hemen adapte oluyor. Yani Porto bugün şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyorsa yarında çıkıyor. Gerçi bu sene Avrupa Ligi'nde ama istisnai bir durum... Öncelikle alt yapı sistemini ve transfer politikasını değiştirip oyuncu pazarlamak lazım bence...
İşte olayın püf noktası budur (::)
Yapıyor.Ama şöyle bir fark var ..
Aurelio Fenerbahçe'den gitti ön Liberoya Josico Maldonado geldi
Tuncay Fenerbahçed'den gitti Sol kanata kimler geldi kimler gitti hala sorun var
Hoojdoonk Fenerbahçe'den gitti üstelik kaç sene geçti ilk defa forvetimiz oldu ( bu sene )
Rüştü Fenerbahçe'den gitti kimlerle uğraştık Volkan Demirel başlayana kadar
Eğer senin trasnfer politikan yanlış ise ve sen büyük takımsan elindeki yıldızı yollamayacaksın ve elinde tutacaksın.Tıpkı Bursasporluların Sercan'ı geçtiğimiz senelerde yıldız zannetip 10 milyon eurolar isteyip başka takımlara yollatmadıkları gibi (::)
guiza mehmet topal takası mı ben mi yanlış okudum :D
http://img41.imageshack.us/img41/7649/adszbyr.jpg
Güiza+5-10 m euro vermek lazım:D bence Güiza olmazsa daha az para verir Fener:n:
Fenerr Selçuk İnan ile anlaştı...Batur Altıparmak Fenerbahçe ile ön protokol bile yaptı. 5 yıllık anlaşma ve 3.5 milyon euro para
Twitterda böyle diyolla ne kadar dogru bilemem.
doğru olabilir.
selçuk inan süper olur. en iyi yerli orta saha oyuncularından biri. yekta'yı istiyordum ama galatasaray'a gitti.
Selçuk Şahin'i bile ararız. Vasatın üzerinde bir performans beklemiyorum.
Unutmayalım ki, 2003'te Selçuk Şahin İstanbulspor'dan, 2004'te Deniz Barış Gençlerbirliği'nden geldiğinde bugün Selçuk İnan'ın Türk futbolundaki itibarı neyse aynısına sahiptiler.
Olursa ne alâ... Ama fazla beklentiye girmemek lazım. Öyle ağzıyla kuş tutan bir oyuncu da değil.
Selçuk İnan'a yıllık 3.5 m € parayı kimse vermez. Doğru olduğunu zannetmiyorum.
Selçuk İnan Fenerbahçe'ye giderse bence 2. Burak Yılmaz vakası olur.
Takvim Gazetesi’nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak’ı Altunizade’deki ofisine çağırdığı ve bordo mavili futbolcuya 5 yıllık sözleşme teklif edeceği iddia edilmektedir. Söz konusu haber uydurma ve yalandır. Kaldı ki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım kulüp ile ilgili işleri kesinlikle kendi iş yerinde yürütmemekte her tür görüşmeyi kulüp binamızda yapmaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Selçuk İnan'ı yalanlamamışlar. Görüşme şartlarını yalanlamışlar :)
Bence Selçuk İnan gibi oyuncular alınacağına orta sahaya (gelişmeye müsait) oyunu iki yönlü oynayan daha dinamik oyuncular alınmalı veya alttan yetiştirilmeli.
Mesela Antep'te Murat Ceylan, Beşiktaş'ta Necip Uysal, Trabzon'da Ceyhun Gülselam gibi örnekler mevcut.
Olmadı Fizik yükleme yapıp Gökay İravul geliştirilirse sadece Fenerbahçe kazanmaz emin olun.
Selçuk İnan bu oyuncuların potansiyelini doldurmuş hali bence(Necip hariç), çift yönlü çok güzel oynuyor. Ben Trabzon'da kalmasını ve takımın efsanesi olmasını tercih ederim.
Ben Selçuk yerine Gökay'ın üzerine düşülmesini isterim... Gökay kesinlikle büyük oyuncu olabilecek yeneteklere sahip birisi... Üstelik çok genç ve aç bir oyuncu... Hemde kendi oyuncun...