İyi adam. Fluminense'de kiralıktı en son.
Printable View
İyi adam. Fluminense'de kiralıktı en son.
Diego'nun veliahtı..:p
Bencede vakti geçti bile..
Sürekli bırakıyom diyo ama halen devm ediyor....
Carlos Alberto iyi futbolcu güzel transfer yapmış Werder BremeN hayırlı olsuN...
Bu adam ofansa dönük herhalde.Ofansa dönükse iyi bir yedek olur.
Evet zirvedeyken bırakması daha iyi olurdu.
Bu adamdan yararlanamadık.Ona yanarım.Bence Duisburg için iyi bir transfer.Orada gollerini atacaktır.
München bu sene Bundesliga'da kesin şampiyon olacak.
bence daha 2 sene rahat oynar
keşke türkiyede kalsaydı da onu daha fazla izleyebilseydik
ah bu adam türk milli takımını seçseydi müthiş olurdu
Duisburg için ideal bir isim olr gollerde çift haneye ulaşamaz bence
Alberto çok iyi oyuncu werdere çok katkı sağlar
Bu sene kalede kim olacak bakalım Kahn formayı kaptıracak bence
bu adami en son portoda izledim cok teknik bi oyuncu ama yararli olup olamayacagi konusunda bi fikrim yok
Porto'nun şampiyonlar ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi sonra ne olduysa Fluminense'ye kiraladılar . Şimdide Bremen'de yetenek olarak Anderson'dan farkı yok. Başarılı olacağına inanıyorum.
İyi bir oyuncu umarım başarılı olur:)
Eintracht Frankfurt, AEK'nın serbest bıraktığı Yunan forvet Nikos Liberopoulos ile anlaştı.
Atina ekibinden serbest kalan oyuncuyla iki yıllık sözleşme imzalandı. 32 yaşındaki, 60 kez milli formayı giymiş oyuncu, Commerzbank Arena'daki Yunan kontenjanında kendine yer buldu.
Frankfurt'un kadrosunda Ioannis Amanatidis zaten bulunuyor. Bir diğer Yunan oyuncu Sotirios Kyrgiakos ise kısa süre önce takımdan ayrıldı.
Eintracht antrenörü Friedhelm Funkel, kulübün web sitesine yaptığı açıklamada, "Yaşı ve müthiş tecrübesiyle, daha ileriye gitmemize yardımcı olacağına inanıyorum. Hücumumuzu çok kuvvetlendirecek." dedi.
Liberopoulos, Yunanistan 1. Ligi'nde AEK Athens, Panathinaikos ve Kalamata formalarıyla toplam 350 maçta 148 gol kaydetti.
Güzel iş yapmışlar bedava fena futbolcu değil Amanatadis-Krygrakos ile ßirlikte takılırlar...
frankfurt için fena transfer değil.cm4'te aek'yı çalıştırırken favori adamımdı :D
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Hannover, amatör küme takımlarından Boffzen’i 23-0 yendi. Dört dakikada bir santraya giden mücadelede çiçeği burnunda Hannoverli Fin golcü Forssell yıldızlaştı. Kırmızı-siyahlı formayı ilk kez üzerine geçrdiği maçta 10 gol atan Fin futbolcu, taraftarı heyecanlandırdı.
Chelsea'de istediği şansı yakalayamamıştı. Nedense benim sempati duyduğum oyunculardan biridir kendisi. bu formunu Ligdede sürdürürse Hannover adına süper olur
Litmanen ile birlikte tanıdığım iki Finli'den biri(bide Raikkonen var:D).Yani 10 gol atması güzelde bence abartılacak bişey yok ortada sonuçta karşı takım amatör küme takımı.Daha üst düzey rakipler karşısındaki performansı daha gerçekçi olur..
Hannover abartmış. Tamam amatör küme takımı ama sonuçta dostluk maçı 23 tane de atılmaz ki canım... Dostluk falan kalmaz maçtan sonra. :)
Saçma bence hazırlık macı zaten amatör takım 10 gol atınca o kadar sevınmesın bence.
Göz boyama bunlarr amatör küme takımına babamda 10 gol atar..