Deplasmanda Bayern'e 5 gol.:eek: İnanılır gibi değil..
Printable View
Deplasmanda Bayern'e 5 gol.:eek: İnanılır gibi değil..
Bayernin 2 golünü de eski Bremenli Borowski atti,bu da ilginc bir nokta. :)
Çok şaşırdım bu maçın böyLe oLmasına haLbu ki Bayern den bekLerdim bu farkı.
Tarihi şok: 2-5
http://www.sporx.com/images/1/35/2382_B_h001.jpg
Almanya Bundesliga'da 5. hafta maçında Werder Bremen, Allianz Arena'da Bayern Münih'i 5-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza attı.
Tarihinde ilk kez Bayern Münih karşısında deplasmanda beş gol atma başarısı gösteren Werder Bremen'i Allianz Arena'da tarihi farka taşıyan goller karşılaşmanın 30. ve 67. dakikasında Rosenberg, 45. dakikada Naldo, 54. dakikada Mesut Özil ve 59. dakikada Pizarro'dan geldi.
Bayern Münih'in gollerini ise 71. ve 85. dakikalarda Tim Borowski kaydetti. Borowski, bu sezon başında Werder Bremen'den Bayern Münih'e transfer olmuştu.
Bayern Münih'te sakatlıkları sebebiyle Hamit Altıntop ve Franck Ribery, Werder Bremen ile oynanan maçta kadroda yer almadı.
Kaynak : Sporx.com
Son 20 Dakikasını İzledim Gerçekten Çok Güzel Bir Maçtı :)
Werder Bayerne patladı demekki iyi olmuş:)
Hoffenheim evinde Dortmund´u dagitti,4 tane salladi. :)
4-0
Wolfsburg'da Hamburg'a 3 tane atmış :)..
Hoffenheim'ım benim bee :D şovumuz devam ediyor!!!
haftaya çok zor olacak ama beraberliği kurtarabiliriz diye düşünüyorum Werder Bremen deplasmanında :)
Bayern Münih'i yıkan Mesut Özil, haftanın takımına seçildi.
Werder Bremen'de oynayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, önceki gün Bayern Münih'e karşı gösterdiği başarılı performansından dolayı günün 11'i arasında gösterildi. Die Welt gazetesi, SV Werder Bremen'in deplasmanda Bayern Münih'i 5-2 yendiği karşılaşmada iki golü hazırlayan ve bir golü de atan Mesut'u başarlı oyunundan dolayı günün en iyi 11 oyuncusu arasında gösterdi. Werder Bremen'in menajeri Klaus Allofs, Mesut'u överek, ''Mesut çok yüksek kabiliyete sahip bir oyuncu. Bunu yine gösterdi. İyi bir gelişme sağladı. Çok çok iyi bir oyuncu olabilir'' dedi.
goal
5.Haftanın Toplu Sonuçları
21 Eylül 2008, 18:00
Hoffenheim 4-1 Dortmund
Stuttgart 3-1 Karlsruher FC
Wolfsburg 3-0 Hamburg
20 Eylül 2008, 16:30
Mönchengladbach 0-1 Hertha Berlin
Schalke 04 1-0 E.Frankfurt
Bielefeld 2-0 FC Koln
Bayern Münih 2-5 W.Bremen
Cottbus 1-1 Bochum
19 Eylül 2008, 21:30
Leverkusen 4-0 Hannover 96
Bu sonuçlarla birlikte oluşan puan durumunda
1-Schalke 11 P
2-Hoffenheim 10 P
3-Stuttgart 10 P
----
----
----
---
16.Mönchengladbach 3 P
17.Frankurt 2 P
18.Cottbus 2 P
Haftanın en büyük sürprizi Werder Bremen'in deplasmanda Bayern Munich'i 5-2 yenmesi oldu.
Türk futbolcu sahada öldü!
25 Eylül 2008 Perşembe 00:28
Sivaslı Ufuk, henüz 26 yaşındaydı ve müthiş oyunuyla bir çok taraftarın gönlünde taht kurmuştu! Ufuk bu kez...
Almanya'nın Rheinhessen-Kreisklasse ligi takımı Mainz Ditib Türkgücü'nün oyuncusu Ufuk Akkaynak, geçtiğimiz Pazar 1.FC Willy Wacker takımıyla oynanan maç sırasında kalp krizi geçirip, öldü.
Karşılaşmanın 43. dakikasında fenalaşan 26 yaşındaki Sivaslı Akkaynak, takım arkadaşlarına 'Başım dönüyor, bana su verin'' dedikten sonra yere yığılıp kaldı. Sahada yaklaşık 1,5 saat süren tıbbi müdahalenin ardından Mainz Üniversite Kliniği'ne kaldırılan genç futbolcu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK DERİN
2006 yılında Bekir Gürbüz ile birlikte Mainz Ditib Türkgücü'nün kurulmasına ön ayak olan başkan Abdülkadir Işıktaş, üzüntülerinin çok derin olduğu belirterek, şöyle konuştu: "1.FC Willy Wacker karşılaşmasına sevinç içinde çıkmıştık. Çünkü 6 maçta, 6 galibiyet ile liderdik. Bu karşılaşmada da 2-0 öndeydik. İkinci golü, üç rakip oyuncuyu çalımlayarak Ufuk atmıştı. Bu golden 5 dakika sonra 43. dakikada yere yığıldı. Hemen ambulans, ardından doktor geldi. Sahada 1,5 saat kadar ilk yardım yapıldı. Doktor, kalp krizi geçirdiğini söyledi. Kalp kapakçığı kapandığı için beyni su toplamış. Bu suyu vücudun 12 saat içinde tıbben çekmesi gerekiyormuş. Fakat bu olmadı. Yaşam destek ünitesine bağlanan Ufuk Akkaynak, beyin ölümünün ardından makineden çekildi. Allah'ın taktiri ilahisi gerçekleşti."
MORAL VERİYORDU
Takım arkadaşı kaleci Ramazan Ertuğrul, "Takımın ruhu ve beyni gitti. Çok üzgünüz, olayı bire bir sahada yaşamış olarak hep gözümün önüne geliyor. Onu unutmamız mümkün değil, daha 2 hafta önce 7.9.1982 doğumlu arkadaşımızın doğum gününü kutlamıştık. 'Takımı bir üst lige taşıyacağım, hiçbir şeyi dert etmeyin. Sahada kendinizi oyuna verin yeter' diyerek bize moral ve destek veriyordu" gözyaşı döktü.
Bir ilaç fabrikasında çalışan ve babasından ayrı yaşayan annesi Gül, kardeşleri Esra ve Derya ile birlikte oturan Ufuk Akkaynak'ın cenazesi, dün öğle namazına müteakip ailesi, arkadaşları ve sevenleri tarafından Sivas'a götürüldü. Talihsiz genç, Sivas'ın Gürün ilçesinde bugün toprağa verilecek.
ÜMİT ÖZAT DA FENALAŞMIŞTI
Bundesliga takımlarından Köln'de kaptanlık yapan Ümit Özat da, 29 Ağustos'ta oynanan maçın 30. dakikasında bir anda yere yığılmıştı. Gözleri dönen ve dili boğazına kaçan Ümit'e doktorlar anında müdehale etmiş, dili boğazından çıkarılan ve kalp masajı yapılan Ümit, derhal oyundan alınarak hastaneye götürülmüş ve hayati tehlikeyi atlatmıştı.
Allah rahmet eylesin
aa çok yazık olmuş allah rahmet eylesin
Bu öLümler aRttı. Cok üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin, gerçekten çok üzüldüm çok gençmiş daha...
Allah rahmet eylesin üzüldüm:(
Bayern'in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop'un ayağından bir ameliyat daha geçireceği ve yılbaşına kadar bir sahalara dönemeyeceği açıklandı.
Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Hamit Altıntop 2009 yılına kadar sahalara dönemeyecek. Bayern'in hocası Jürgen Klinsmann Türk oyuncunun sakatlığını onayladı.
Hamit altı ay önce ayağından ciddi bir sakatlık geçirmiş ancak Türk Milli Takımı'nın EURO 2008'deki mücadelesinde forma giymeyi başarmıştı.
Ağustos ayında Münih'e sakat dönen Hamit bu sezon sadece 64 dakika forma giyebilmişti.
Klinsmann, Hamit'in ameliyat olması gerektiğini ve yılbaşından önce iyileşemeyeceğini belirtti. Böylece 25 yaşındaki oyuncu bir ay içinde ikinci ameliyatını geçirmiş olacak.
Büyük şansızlık gerçekten.Umarım bu son sakatlığı olur.
Hadi Bayern i geçtim bizim açımızdan büyük kayıp. MiLLi takımın ona çok ihtiyacı var.
Bayern içinde bizim içinde büyük eksiklik umarım birdaha sakatlık yaşamaz
ahh ahh Mesut yaktı Hoffenheim'ımızı...5-4 yenildik.
olsun mücadelemizle, azmimizle, oyunumuzla alkış toplayan bir takımız :D
Daha çok can yakıcak Hoffenheim iyi takip edin ;)
En son 4-4 tü.5-4 olmuş.Üzüldüm bak şimdi yenilmelerine..
Hamburg sağlam gidiyor bu performansını sürdürür umarım
Bayern'e şike suçlaması
İspanya Savcılığı geçen yıl UEFA Şampiyonu olan Zenit St. Petersburg'un Bayern Münih ile oynadığı yarı final maçında şike yapıldığı suçlamasıyla soruşturma başlattı. İspanya'nın Anayasa Mahkemesi sözcüsü konuyla ilgili sadece soruşturmanın başlatıldığnı açıkladı. Sözcü Bayern Münih'in suçlandığı şike konusu üzerine detaylı bilgi vermekten ise kaçındı.
Madrid'te yayınlanan 'El Pais' ve 'ABC' gazetelerinde yer alan haberde İspanya Savcılığı'nın ülkede bulundukları bir sırada iki Rus mafya şefinin konuşmalarını kayda alarak hemen soruşturma başlattığı kaydedildi. Telefon konuşmalarında yolsuzluk üzerinden haksız kazançlar elde eden bir şebekenin şefi konumundaki multimilyarder Rus'un 50 milyon ödeyip Bayern Münih karşısında Zenit'in farklı galip gelmesini sağladığı, yalnız ödenen paranın hangi para birimi olduğunun belirlenemediği öne sürüldü. Bu zengin Rus mafya liderinin olayla ilgili mayıs ayı içinde yakalarak göz altına alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Soruşturmayı yürüten İspanyol Savcı Baltasar Garzón'un olayla ilgili Münih Savcılığı'nı bildirdiği kaydedildi. Münih Savcılığı'nın ise olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçınarak, "Haberimiz yok. Bise bilgi gelmedi" açıklaması yapıldı.
Bayern Münih yönetimi ise kendilerinin suçlandığı bu konu üzerine hiç bir bilgi vermedikleri dikkat çekti. 12 Mayıs'ta UEFA Kupası yarı final rövanş maçında Zenit St. Petersburg'a 4-0 yenilerek 31 yıllık Avrupa Kupası serüveninde Bayern Münih tarihinin en ağır mağlubyiyetini alıp elenmişti. Münih'te oynanan ilk maç ise 1-1 sonuçlanmıştı.
Yakışır,hiç sevmem zaten Bayerni.
Sinan Kaloğlu şov yapıyor!
Geçtiğimiz hafta B.Leverkusen'e 3-2 yenildikleri maçta takımının bir golüne imzasını atan Sinan Kaloğlu ilk kez 11'de başladığı mücadelede Bayern Münih ağlarını da sarstı. Bayern Münih'te ise kötü gidişat devam ediyor. Klinsmann'ın istifası dilden dile dolaşmaya başladı.
Bochum forması giyen Sinan Bundesliga'daki ikinci golünü kaydederken attığı gol takımının galip gelmesini sağlayamadı.
Bochum ile 3-3 berabere kalan yBayern'de goller Van Buyten ve Ze Roberto (2)'den geldi. Bayern bu galibiyetle 11 puana yükselirken Bochum 5 puanda kaldı. Bochum'un golleri ise Dabrowski ve Grate'den geldi.
Bundesliga'da oynanan diğer maçlarda Hoffenheim E.Frankfurt'u 2-1 yenerken B.Monchengladbach Daum'lu Köln'e 2-1 yenildi. Bayer Leverkusen ise kendi sahasında Hertha Berlin'e Voronin'in golüyle mağlup oldu.
Stuttgart'da Werder'e 4 Attı ..
Sinan çok iyi performans gösterdi herhalde
Sinan 1 Gol 2 Asistle Oynadı :)
İlk 18'e alınmadığı Rusya maçının devre arasında stadı terkeden Kevin Kuranyi için Löw harekete geçti ve kendisini bir daha milli takım kadrosuna çağırmayı düşünmediğini dile getirdi.
Almanya'nın teknik direktörü Joachim Löw, dün geceki maçtan sonra takım oteli yerine evine giderek tavır gösteren Kuranyi'yi bir daha milli takıma almayacağını açıkladı.
Son zamanlarda milli takımda kadroya alınmadığı için oluşan memnuniyetsizliğini her fırsatta dile getiren Kuranyi, Rusya maçını da tribünden izlemişti.
Almanya Futbol Federasyonu'nun sitesinden bir açıklama yapan Joachim Löw şunları kaydetti. "Kuranyi'nin yaptığı reaksiyonu kabul edemem. Bundan sonra kendisini bir daha milli takıma almayı düşünmüyorum."
Dünkü maçın devre arsında stadı terkederek evin giden Kuranyi, daha önce de Klinsmann'la benzer sorunları yaşamıştı.
Kuranyi uzun süredir ilk 11'de başlamıyor.Bu durum gerçekten bezdirmiş olmalı ama böyle bir hareket yapmaması gerekiyordu.Yaptığı harekete baktığımızda verilen karar doğru.Kuranyi içinde fark etmez herhalde.Nede olsa çağırılsada oynamıyordu..
Çokta umrunda olduğunu sanmıyorum. :)
Sinan'ın golü yetmedi: 2-2
Rewirpower Stadyumu, Bundesliga'da 8. haftanın açılış karşılaşmasına evsahipliği yaparken Almanya'daki temsilcilerimizden Sinan Koloğlu, 78. dakikada Bochum'u 2-1 öne geçiren golün sahibi oldu.
Steve Gohouri'nin 31. dakikadaki golüyle ilk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Bochum, 55. dakikada Christoph Dabrowski ile 1-1'lik eşitliği yakalamıştı. Maçın skorunu belirleyen gol Sinan'ın golünün bir dakika ardından Thomas Kleine'den geldi.
Alınan beraberliğin ardından M.Gladbach puanını 4'e yükselterek 17. sırada yer alırken, Bochum ise 7 puanla 14. sırada yerini aldı.
Sinan cok formda,son 3 macta 3 gol atti,2 asist yapti.Bochum tribünleri inledi Sinan diye. (=
Böyle maç görülmedi
Sporx TV'den canlı yayınlanan Bundesliga'nın 8. hafta maçında Werder Bremen Weser Stadı'nda B.Dortmund ile 3-3 berabere kaldı. Maçın gollerini Werder Bremen'den 68. dakikada Baumann, 88. ve 90+1. dakikalarda Pizarro atarken, Borussia Dortmund'un golleri 59. dakikada penaltıdan Frei, 72. dakikada Hummels ve 90+2. dakikada Zidan'dan geldi.Kıran kırana geçen maçta B.Dortmund 88. dakikaya kadar 2-1 öndeyken, karşılaşmanın 88. dakikasında Dortmund kalecisinin büyük hatasında, Pizarro önce skoru 2-2'ye getirdi. 90+1. dakikada ise ağları bir kez daha sarsarak, takımını adeta diriltti ve 3-2 öne geçirdi. Tam herkes maç bu skorla bitecek derken, sahneye Dortmund'dan Zidan çıktı ve takımının beraberlik golünü atarak, skoru 3-3 yaptı. Kalan dakikakalarda başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.
Bu sonuçla Werder Bremen puanını 12'ye, Borrusia Dortmund ise 13'e yükseltti.
Bundesliga'da toplu sonuçlar:
Hertha 2-1 Stuttgart
W.Bremen 3-3 Dortmund
Wolfsburg 4-1 Arminia Bielefeld
Köln 1-0 Energie
E. Frankfurt 0-2 Leverkusen
Hannover 96 2-5 Hoffenheim
Karlsruhe 0-1 B.Münih
Hoffenheim'a bak be yine 5 atmış::icon_eek:
Werder Bremen macı nasıldıya 88dk iddaa yı yırtıcaktım gol oldu sevındım yine attı aha dedim tuttu 1 dk sonra 90+3 de dortmund attı Dortmund'un böle maçları cok oluo 2 hafta oncede Schalke onunde böle bisey yaptı.
Arkadasa Bundesligadan 3 mac verdim,böyle oyna dedim ve tuttu.100 Ytl kazandi cakal:DQuote:
E. Frankfurt 0-2 Leverkusen
Hannover 96 2-5 Hoffenheim
W.Bremen 3-3 Dortmund
Hoffenheim'ım harbiden coştu :D
bu takım benim FM'deki efsane kariyeri de aşacak galiba :D
biraz daha az gol yersek tam süper olacak :p