Bu Drogba işi Beşiktaş'ın Robinho'su gibi olmasında. Robinho'nunda bir sürü haberi çıktı nerdeyse geliyodu ama hiç birşey olmadı.
Printable View
Bu Drogba işi Beşiktaş'ın Robinho'su gibi olmasında. Robinho'nunda bir sürü haberi çıktı nerdeyse geliyodu ama hiç birşey olmadı.
Lig Tv son dakika olarak verdi Drogba 1+1 yıllık Galatasaray'da diye.
Bu işlerin doğruluğu için hep NtvSpor a bakarım ben.Bir bakayım geleyim :zuhaha
Eğer doğruysa olağanüstü bir transfer olur. Türkiye standartlarının çok çok üstünde bir oyuncu Didier Drogba.
NtvSpor'da transferle ilgili birşey yazmıyor.Umarım doğru haberdir :zuhaha
Drogba müthiş bir oyuncudur, dünyanın en iyi forvetlerindendir de arkasının da çok iyi doldurulması lazım. Bir Keita bombası inanılmaz olur :)
Bende Ligtv açık göremedim.
Maraton başlamadan önce Günaydın Futbol programında verildi.
Lig TV transferler konusunda hic guvenilir degil. Onlara kalsa Ledesma ve Rosicky GS'de, Gyan FB'de, Zhirkov ve Robinho su an bizdeydi. Resmi imzalar atilmadan inanmam ve sunu soyleyebilirim ki, Drogba'nin Turkiye'ye gelmesi imkansiz. Onun bonservis ucretini karsilayacak para Turk kuluplerinde yok, gercek budur.
Eğer Drogba gelirse Keita'yı geri almalıyız.Müthiş ikili olurlar.
Drogba şu an İngiltere'den yıllık kaç milyon € alıyor bilmiyorum ama aldığının %40'ı vergiye gidiyor. Biz de böyle bir sıkıntı yok, bu büyük bir avantaj.
Goal.com:Aysal Milanın tecrübeli orta saha oyuncusu Gennaro Gattusoyu, Manchester Unitedin kalecilerinden Tomas Kuzsczakı, Gençlerbirliğinin yıldızı Mustafa Pektemeki ve Bursasporlu Volkan Şeni transfer etmek istiyor.
Kuszczak yetersiz gibi. :)
Bence de tam tersi, Turk takimlarinda maaslar genelde Avrupa'ya gore yuksek, ama bonservis parasi odemekte sikinti cekiyoruz. Bence Drogba'nin bonservis ucreti 20 milyon euro'dan asagi olmaz. Su an transfer listesine koysun Drogba'yi Chelsea, aninda City, Tottenham gibi takimlar kapisini calar. Rus kulupleri bile cilgin bonservis paralari odeyebiliyor.
Drogba büyük ihtimalle Chelsea'den ayrilacak nedeni ise aldigi yüksek maas , 2-3 oyuncu ile de bu yüzden yollar ayrilacak 3-4 ay önce konusuluyordu bunlar hatta ben buraya da yazmistim. Ama Gs'ye gelir mi bilemem bana da zor gibi geliyor ama imkansiz degil. Denildigi gibi Peter Kenyon falan ilgileniyorsa transferde bu is daha da kolaylasir.
Herseyden önce takimin yerli kalitesini gelistirsek daha iyi olacak.
Drogba'nın bonservisi 12-13 milyon euro'ya kapatılabilir bence. Bu transferde de en büyük rakiplerimiz para basan Rus ve Arap Yarımadası kulüpleri olur. Tottenham ya da City'nin ya da İngiltere'den başka bir kulübün o kadar istekli olacağını sanmıyorum.
Maaşı konusundaysa İngiltere'deki vergi problemi elimizi kolaylaştırıyor.
Gattuso haberleri de varmış :) Drogba,Gattuso gelsin formasını almayan nolsun :)
Gattuso ve Drogba gelir gelmesine de bir 5-6 yıl sonra anca.:)
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7334
Kadir Çetinçalı olağan üstü bir haber yapmış yine, Hamit ve Selçuk Galatasaray'da demiş :zuhaha:zuhaha
http://spor.milliyet.com.tr/aysal-in...32/default.htm
Ünal Aysal Kallström ve Elmanderi cok istiyoruz en az 4-5 yildiz oyuncu yerli yabanci gelecek, takimin azami 3'de 1'i ile yollar ayrilacak dedi.
Galatasaray'ın kadrosu kısa vadede başarılı olabilecek bir kadro mu 33 yaşında oyuncular alınıyor. Tarihin en kötü Galatasaray'ı varken bence yeniden yapılanmaya gidilmeli. 4-5 genç oyuncu ve Cana, Culio gibi istikrarlı ve iyi performans veren yabancılar kalmalı. Genç oyuncular toplanmalı. Kadro biraz toplanıp Avrupa'ya gidecek hale gelse bu devrimi hiç yapamazlar.
bence en mantıklısı önümüzdeki 3 yılı düşünerek maximum 28 yaşında yabancı + genç türklerden oluşan bir karışımla hem kısa hem de uzun vadede iyi işler çıkartılabilir ama 33 yaşındaki yabancılar gelirse 1 sene bile gitmeyebilir :D örnek: Guti
Elmander'i pek izlemiş birisi sayılmam. Ara sıra maçlarına gözüm çarpmıştır o kadar. Her sene 10 civarında gol atan istikrarlı bir forvet gibi gözüküyor. Baros da bize geldiğinde bu sayılarda gol atıyordu. Ben kendisine sıcak bakıyorum.
Kallström ise iki kelimeyle aranan kan.
Hocam Guti çok farklı bir örnek. -Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın ve alınmasınlar çok sıkı bir Guti hayranıyımdır.- Guti son sezonlarında Real Madrid'de 2 haftada toplam 30 dk filan forma giyiyordu artık. Buraya fizik ve kondisyonu hazır olarak gelmedi. Beşiktaş onu her maç 90 dakika oynatarak biraz fazla yıprattı bana göre. Ama Drogba öyle değil, Gattuso da. Adamlar her maç 90 dakika forma giyiyorlar. Sadece bu sene değil senelerdir bu böyle.
- Kardeşim adını bilmiyorum kusura bakma cümleye Sirius Black diye de başlamak istemedim şimdi :D - Elmander 'target man' tarzında bir adam. Çift forvette Baros'la iyi bir ikili oluşturabilirler. Eğer Drogba gelirse Elmander-Drogba inanılmaz bir şey olur. En kötü ihtimalle de kendisi iyi bir alternatif oluşturur forvet hattında. Kallström zaten senelerdir adeta forum aşkımız :D Gelirse süper olur zaten.
Adım Atıl. Rahat ol hocam nicknameler bunun için var. :D
Elmander-Baros ikilisi gayet iyi olur tabi. Mustafa Pektemek ismi de geçiyor. Altyapıdan Anıl ve Cem de var. 5 forvet yapıyor toplamda. Tabi bir de Drogba söylentisi var ki o çoook ayrı bir olay.
Kallström gerçekten yıllardır takımımıza transfer ediliyor medya tarafından. Biraz Lucas Neill'a benzedi olay. O da 1-2 yıllık söylentilerin ardından gelmişti.
Memnun oldum Atıl ben de Kaan :)
Pektemek de harikulade bir alternatif olur ama Anıl Dilaver'in bir kaç yıl piştikten sonra A takıma monte edilmesinden yanayım. İzlediğim maçlar kadarıyla -topu topu 2 maç izledik gerçi ama- pek henüz bizim ayarımızda gelmedi bana. Lucas Neill'dan konu açılmışken bence iyi bir partner alınırsa yanında en azından 1 sene daha kalabilir takımda. Yerlilerden onun kadar iyisini bulamayız.
Memnun oldum. :)
Tabi transfer hemen alalım 11'e monte edelim olamaz zaten. Şimdi Pektemek ya da Elmander geldi diye 34/34 ilk 11 oynamamalı. Oynayacaksa 34 maç formayı emeğiyle almalı. Takıma dahil olan her oyuncu mücadele edip 11'i almalı. :)
Lucas Neill 1978 doğumlu yani 33 yaşında. Ancak bir savunma oyuncusu kendini fit tuttuğu sürece oynayabilir. Bence kadroda kalırsa yararlı olur. Bonservisi Adanaspor'da olan Ersan Gülüm var fakat onun da gönlü Beşiktaş'tan yana malesef. Altyapıdan Ahmet Kesim ismini sıkça duyuyoruz fakat daha kendisini bize gösterme fırsatı olmadı şimdiye kadar. Kendisine partner olarak bir çam yarması (bkz. Servet, bkz. Gökhan) değil de, tam nitelikli bir stoper oyuncusu olmalı(Toraman, Ömer Erdoğan).
Kim Kallstrom ben kendimi bildim bileli Galatasaray'a transfer ediliyor. Edilirse inanılmaz yararı olacağını düşünüyorum.
Dediklerine katılıyorum, Ömer Erdoğan hariç :) Nedense ben kendisini hiç beğenmiyorum. Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, G. Antepli Dany-Emre Güngör, Serdar Kesimal, Giray Kaçar, Egemen Korkmaz Türkiye'den gözüme çarpanlar. Yabancı gelecekse de Bougherra ve Christopher Samba'yı isterim.
Ömer Erdoğan'ı direkt olarak istemiyorum zaten. Aklıma ilk o geldi tarif ettiğim fizikten.
Eto'o haberleri 2 gündür italya'da dolaniyormus gelirse cocuk yuvasi basarim.
Inter direkt resmi sitesinde Eto'o'nun secim kozu oldugunu ve bize gelebilecegini yazmis. Eto'o transferi bana gore imkansiz otesi.