Sayfa 443 / 1204 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
13,261 ile 13,290 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Drogba'nın bonservisi 12-13 milyon euro'ya kapatılabilir bence. Bu transferde de en büyük rakiplerimiz para basan Rus ve Arap Yarımadası kulüpleri olur. Tottenham ya da City'nin ya da İngiltere'den başka bir kulübün o kadar istekli olacağını sanmıyorum.

Maaşı konusundaysa İngiltere'deki vergi problemi elimizi kolaylaştırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gattuso haberleri de varmış Drogba,Gattuso gelsin formasını almayan nolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gattuso ve Drogba gelir gelmesine de bir 5-6 yıl sonra anca.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7334
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Gattuso ve Drogba gelir gelmesine de bir 5-6 yıl sonra anca.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7334
    Maicon daha 30 olmadı bu adamlar 33-34 yaşlarına gelmişler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadir Çetinçalı olağan üstü bir haber yapmış yine, Hamit ve Selçuk Galatasaray'da demiş

http://spor.milliyet.com.tr/aysal-in...32/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Ünal Aysal Kallström ve Elmanderi cok istiyoruz en az 4-5 yildiz oyuncu yerli yabanci gelecek, takimin azami 3'de 1'i ile yollar ayrilacak dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın kadrosu kısa vadede başarılı olabilecek bir kadro mu 33 yaşında oyuncular alınıyor. Tarihin en kötü Galatasaray'ı varken bence yeniden yapılanmaya gidilmeli. 4-5 genç oyuncu ve Cana, Culio gibi istikrarlı ve iyi performans veren yabancılar kalmalı. Genç oyuncular toplanmalı. Kadro biraz toplanıp Avrupa'ya gidecek hale gelse bu devrimi hiç yapamazlar.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Eğer Gattuso gelirse bir dakika bile beklemeden formasını alırım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence en mantıklısı önümüzdeki 3 yılı düşünerek maximum 28 yaşında yabancı + genç türklerden oluşan bir karışımla hem kısa hem de uzun vadede iyi işler çıkartılabilir ama 33 yaşındaki yabancılar gelirse 1 sene bile gitmeyebilir örnek: Guti
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elmander'i pek izlemiş birisi sayılmam. Ara sıra maçlarına gözüm çarpmıştır o kadar. Her sene 10 civarında gol atan istikrarlı bir forvet gibi gözüküyor. Baros da bize geldiğinde bu sayılarda gol atıyordu. Ben kendisine sıcak bakıyorum.
    Kallström ise iki kelimeyle aranan kan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bence en mantıklısı önümüzdeki 3 yılı düşünerek maximum 28 yaşında yabancı + genç türklerden oluşan bir karışımla hem kısa hem de uzun vadede iyi işler çıkartılabilir ama 33 yaşındaki yabancılar gelirse 1 sene bile gitmeyebilir örnek: Guti
    Hocam Guti çok farklı bir örnek. -Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın ve alınmasınlar çok sıkı bir Guti hayranıyımdır.- Guti son sezonlarında Real Madrid'de 2 haftada toplam 30 dk filan forma giyiyordu artık. Buraya fizik ve kondisyonu hazır olarak gelmedi. Beşiktaş onu her maç 90 dakika oynatarak biraz fazla yıprattı bana göre. Ama Drogba öyle değil, Gattuso da. Adamlar her maç 90 dakika forma giyiyorlar. Sadece bu sene değil senelerdir bu böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Elmander'i pek izlemiş birisi sayılmam. Ara sıra maçlarına gözüm çarpmıştır o kadar. Her sene 10 civarında gol atan istikrarlı bir forvet gibi gözüküyor. Baros da bize geldiğinde bu sayılarda gol atıyordu. Ben kendisine sıcak bakıyorum.
    Kallström ise iki kelimeyle aranan kan.
    - Kardeşim adını bilmiyorum kusura bakma cümleye Sirius Black diye de başlamak istemedim şimdi - Elmander 'target man' tarzında bir adam. Çift forvette Baros'la iyi bir ikili oluşturabilirler. Eğer Drogba gelirse Elmander-Drogba inanılmaz bir şey olur. En kötü ihtimalle de kendisi iyi bir alternatif oluşturur forvet hattında. Kallström zaten senelerdir adeta forum aşkımız Gelirse süper olur zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Adım Atıl. Rahat ol hocam nicknameler bunun için var.

Elmander-Baros ikilisi gayet iyi olur tabi. Mustafa Pektemek ismi de geçiyor. Altyapıdan Anıl ve Cem de var. 5 forvet yapıyor toplamda. Tabi bir de Drogba söylentisi var ki o çoook ayrı bir olay.
    Kallström gerçekten yıllardır takımımıza transfer ediliyor medya tarafından. Biraz Lucas Neill'a benzedi olay. O da 1-2 yıllık söylentilerin ardından gelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adım Atıl. Rahat ol hocam nicknameler bunun için var.

Elmander-Baros ikilisi gayet iyi olur tabi. Mustafa Pektemek ismi de geçiyor. Altyapıdan Anıl ve Cem de var. 5 forvet yapıyor toplamda. Tabi bir de Drogba söylentisi var ki o çoook ayrı bir olay.
    Kallström gerçekten yıllardır takımımıza transfer ediliyor medya tarafından. Biraz Lucas Neill'a benzedi olay. O da 1-2 yıllık söylentilerin ardından gelmişti.
    Memnun oldum Atıl ben de Kaan

Pektemek de harikulade bir alternatif olur ama Anıl Dilaver'in bir kaç yıl piştikten sonra A takıma monte edilmesinden yanayım. İzlediğim maçlar kadarıyla -topu topu 2 maç izledik gerçi ama- pek henüz bizim ayarımızda gelmedi bana. Lucas Neill'dan konu açılmışken bence iyi bir partner alınırsa yanında en azından 1 sene daha kalabilir takımda. Yerlilerden onun kadar iyisini bulamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Memnun oldum.

Tabi transfer hemen alalım 11'e monte edelim olamaz zaten. Şimdi Pektemek ya da Elmander geldi diye 34/34 ilk 11 oynamamalı. Oynayacaksa 34 maç formayı emeğiyle almalı. Takıma dahil olan her oyuncu mücadele edip 11'i almalı.

Lucas Neill 1978 doğumlu yani 33 yaşında. Ancak bir savunma oyuncusu kendini fit tuttuğu sürece oynayabilir. Bence kadroda kalırsa yararlı olur. Bonservisi Adanaspor'da olan Ersan Gülüm var fakat onun da gönlü Beşiktaş'tan yana malesef. Altyapıdan Ahmet Kesim ismini sıkça duyuyoruz fakat daha kendisini bize gösterme fırsatı olmadı şimdiye kadar. Kendisine partner olarak bir çam yarması (bkz. Servet, bkz. Gökhan) değil de, tam nitelikli bir stoper oyuncusu olmalı(Toraman, Ömer Erdoğan).

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kim Kallstrom ben kendimi bildim bileli Galatasaray'a transfer ediliyor. Edilirse inanılmaz yararı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Memnun oldum.

Tabi transfer hemen alalım 11'e monte edelim olamaz zaten. Şimdi Pektemek ya da Elmander geldi diye 34/34 ilk 11 oynamamalı. Oynayacaksa 34 maç formayı emeğiyle almalı. Takıma dahil olan her oyuncu mücadele edip 11'i almalı.

Lucas Neill 1978 doğumlu yani 33 yaşında. Ancak bir savunma oyuncusu kendini fit tuttuğu sürece oynayabilir. Bence kadroda kalırsa yararlı olur. Bonservisi Adanaspor'da olan Ersan Gülüm var fakat onun da gönlü Beşiktaş'tan yana malesef. Altyapıdan Ahmet Kesim ismini sıkça duyuyoruz fakat daha kendisini bize gösterme fırsatı olmadı şimdiye kadar. Kendisine partner olarak bir çam yarması (bkz. Servet, bkz. Gökhan) değil de, tam nitelikli bir stoper oyuncusu olmalı(Toraman, Ömer Erdoğan).
    Dediklerine katılıyorum, Ömer Erdoğan hariç Nedense ben kendisini hiç beğenmiyorum. Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, G. Antepli Dany-Emre Güngör, Serdar Kesimal, Giray Kaçar, Egemen Korkmaz Türkiye'den gözüme çarpanlar. Yabancı gelecekse de Bougherra ve Christopher Samba'yı isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ömer Erdoğan'ı direkt olarak istemiyorum zaten. Aklıma ilk o geldi tarif ettiğim fizikten.

Eto'o haberleri 2 gündür italya'da dolaniyormus gelirse cocuk yuvasi basarim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inter direkt resmi sitesinde Eto'o'nun secim kozu oldugunu ve bize gelebilecegini yazmis. Eto'o transferi bana gore imkansiz otesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eto'o zor ama imkansız değil bence. Pazzini'nin gelişinden sonra da gözden düştü diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eto'o Inter'den ayrilabilir ancak biz herhalde son tercihi bile olmayiz adamin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçi Avrupa kupalarında olmayacak bir Galatasaray'ı neden tercih etsin o da var tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eto'o ismi geçen futbolculardan gelmesi en düşük ihtimal olanı bana göre.Gelirse ne alâ ama hiç sanmıyorum.

Lavezzi Eto'o Drogba Carrizo Selcuk ve Hamit dedikodularda bu isimler var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lavezzi tamamen yalan işte öyle bir dünya yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Carizzo'yu alacaksa hiç almasın. Emirhan hala duruyomu takımda bilmiyorum ama o kalsın o oynasın daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Seneye sadece Türkiye liginde varız o yüzden de beklediğimiz oyuncu standartlarınıda bir taraftar olarak düşürmemiz gerekiyor bence.Yukarda ismi geçenlerden hiçbirinin geleceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit, Real'e gitmişken hala onun transfer haberini yapıyorlar, pes artık.

Mesaj Yetkileri