Böyle yönetime bir de Haldun Üstünel gelse tadından yenmez aslında :D Eto'o'ya da hiçkimse imkansız demez heralde :D
Edit: Ünal Aysal'la Fatih Terim anlaşmış, yeni dönem hayırlı uğurlu olsun
Printable View
Böyle yönetime bir de Haldun Üstünel gelse tadından yenmez aslında :D Eto'o'ya da hiçkimse imkansız demez heralde :D
Edit: Ünal Aysal'la Fatih Terim anlaşmış, yeni dönem hayırlı uğurlu olsun
Fatih Terim hayirli olsun beyler kesinlesti gibi.
İçimde büyük bir umut var kıpır kıpırım :zuhaha.Gelecek sene kesin şampiyonuz.Hayırlı olsun :D
Anlaştıkları kesin mi ?
Prensipte anlaşmışlar.
Fatih Terim'in kızının http://twitter.com/#!/mrmrscetin twitter adresi.
F.t icin konu Galatasaray ise, gerisi.....
diyor kızı :)
Kızı da şifreli konuşuyor :D ama %85 ihtimalle geldi gibi görünüyor...O gelirse yerli-yabancı oyuncular takımın durumuna bakmadan buraya gelmeye sıcak bakabilirler...Ünal Aysal 24 Mayıs'ta iş başı yapacakmış o zaman açıklayacakmış her şeyi...
Hayırlı olsun diyebiliriz o zaman.
fikrimi soranlara: yeni stad, yeni baskan, isi bilen yöneticiler, yeni kadro için tek isim fatih terim olmaliydi. tartismasiz dogru karar...
Ersin düzen
Psikolojik olarak yeni sezon için 1-0 öndeyiz galiba herkes kıpır kıpır şu an :D
Gelmesini pek istemiyordum, ancak geliyorsa da kapımız açık ona.. Kırgın da olsak, kendisini silip atamayız..
Yuvana hoşgeldin Fatih Terim..
Fatih Terim nerde kalmıştık diyor. Hatırlayalım şurda kalmıştık: What can i do sometimes. In the tabeyla. Everything is something happens :)
Fatih Terim'i pek sevmesem de saygı duyarım sırf sizin için söylemiyorum ama bir insan ingilizce öğrenmeye çalışıyor ve televizyonlar karşısında bu şekilde röportaj vermeye çalışıyor demek istediklerini de az çok anlatabiliyor , bence dalga geçilcek değil gurur duyulacak bir konu , bir yabancı türkçe yapmaya çalışsa o kadar konuşsa yere göğe sığdıramayız
Getir bize eski günlerimizi hocam :)
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...dysD27mF7AS_JT
Adam karizma ya :icon_cool:
Terim gelmiş güzel umarım yarar takıma :)
17 Mayıs'ta gelmesii bir tesadüf olmasa gerek :)
Gökmen Özdemir Hamit cuma Real'e gitmezse cmtesi GS'ye imza atacak dedi. Reha Muhtar da Tuncay Gs'de dedi.
Hem tuncayın o kadar hareketine galatasaray taraftarı onu kabul etmez kabus olur bütün sezon tuncaya
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=92496
Pazartesi Gecesi Futbolu programında konuşulanlar. Şansal Büyüka şu spor medyasındaki en güvenilir isimlerden bence.
hazarbuyuka Hazar Buyuka
Trabzonsporlu Selcuk Inan, Galatasaray ile kesin anlasmaya vardi. Hayirli olsun.
Hazar'ın kaynağı babası Şansal, dün gece direk isim vermeden Selçuk ismini ima etti. Anlaşmaya varıldı dedi. Ben pek ihtimal vermiyorum bu transfere, Selçuk çok formda bir sezon geçiriyor, Avrupa'da da rahatlıkla oynayabilir şu anda Galatasaray'a gelmesi ben çok şaşırtır çünkü sadece para için gelmiş olur.
1-2 gündür takip ediyorum, adı bizimle anılan isimleri, bence %90'ı fos çıkacak, Ünal Aysal'da para var diye önüne geleni yazıyorlar. Gerçi seçimden önce söylemişti cebimden vermem, ama parayı bulurum diye, sağlam sponsorluk anlaşmaları gelebilir. Yada sponsorlar transfer yapabilir ama yine de, Drogba, Eto'o, Diego Milito isimleri bence çok abartı.
ben şansal büyüka nın kesin dediği transferin asla sonuçlanmıcağını düşünmüyorum bu arada
tribundergi Tribun Dergi
TRANSFER Galatasaray Bank Asya 1.Lig'in en golcü isimlerinden Tavsanli Linyitspor formasi giyen Mehmet Akyüz ile anlasti.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=92479
Kaleye "Sebastian Frey" düşünüldüğünü okuyorum twitterda filan. Yalnız Hamit söylentileri de var olur da Real'le anlaşamazsa Rijkaard'ın istediği tarzda bir orta saha kendisi gittikten sonra oluşacak. Ne kadar yazık.
Kallström - Selçuk - Hamit - Fatih Terim - Frey - Elmander şu anda Galatasaray'la adı anılan önemli isimler.
Selcugun yurt disina gitmesi kolay degil, bildigim kadariyla sadece Turk pasaportu var ve milli takimda fazla mac yapmadi. Ingiltere'den calisma izni almasi zor olabilir, Ispanya ve Italya'da zaten pasaportundan dolayi cazip degil. Kalan tek secenek Almanya. Eger ki Avrupa'dan oynayabilecegi bir takimdan duzgun bir teklif gelmisse hemen giderim. Eger ki Avrupa'ay gitmeye bir tarafi yemiyorsa ve paragoz biri ise GS'ye giderim, en cok oynama sansi orada cunku. Bildigim kadariyla kendisi GS'lidir zaten.
Fatih Terim'in kafası artık temiz.Dinlenmiş bir Terim bize çok şey katar inşallah. En önemlisi de yabancı oyuncu transferinde yine teknik ekibin ismine bakarak gelen oyunculardan alabileceğiz. :D Beşiktaş bunu Tayruf ile yapamaz. Biz de Tugay ya da Bülent'le yapamazdık.
Siz Fatih Terim'i Mourinho falan zannettiniz herhalde. Hangi yabanci oyuncu F.Terim hayrani olup gelecek, sacmalamayin. Ki antrenor elbette bir faktordur, ama hicbir oyuncu sirf antrenore bakarak gelmez. Niang A.Kocaman varken geldi mi? Ailton ve Kleberson R.Calimbay varken geldi mi? Buyuk bir ihtimalle Forlan Tayfur Havutcu varken geldi mi?
Kusura bakma da Quaresma ve Guti sadece Beşiktaş'ın parasına ve kara kaşına kara gözüne gelmedi. Schuster büyük etkendi. Dertleri sadece para olanlar Arabistan'a gidiyor zaten. Fatih Terim'in dünyada ismi büyüktür. Hele yerli oyuncunun üzerinde ismi çok daha büyüktür. Selçuk İnan ve Hamit Altıntop sırf Fatih Terim'in ismine güvenerek, onu tanıyarak da gelirler bu kulübe. Futbolcu paranın kölesi değildir düşündüğünüz gibi.
"Galatasaray varsa gerisi teferruattır"
17 Mayıs 2011 15:46 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray'ın teklifte bulunduğu Fatih Terim ilk sinyalini verdi. Terim yaptığı açıklamada "Galatasaray olunca bazı şeyler üzerinde fazla durulmuyor, gerisi teferruat oluyor" ifadesini kullandı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/146/terim600_3SFXW.jpg
Galatasaray'da yeni seçilen başkan Ünal Aysal'ın teknik direktörlük için ilk teklif sunduğu isim olan Fatih Terim, yapılan teklif için olumlu mesaj vererek, "Galatasaray olunca bazı şeyler üzerinde fazla durulmuyor, gerisi teferruat oluyor" ifadesini kullandı.
Lig TV'de, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının yıl dönümü nedeniyle yapılan programa telefonla bağlanan Fatih Terim, Ali Sami Yen Stadı'na 1974 yılında girdiğini dile getirerek, "Yıl 2011 oldu. Burası bizim yuvamız, kulübümüz. Görüşmelerimiz sonucunda bir şey çıkacak inşallah. Her şeyin hayırlısı olsun. Hayırlısı olması en önemlisi" dedi.
Terim, 2000 yılındaki gibi pres yapan bir takımın daha sonra gelmediğini dile getirirken, "İnşallah öyle bir takım ortaya çıkarırız" derken, UEFA Kupası'nı kazanan futbolcular için de "İnşallah bu ülke sizi hiç unutmayacak" cümlesini kullandı.
Daha soyledigim cumleyi idrak edemiyorsun. Bende tam ondan bahsediyorum zaten, Niang Aykut Kocaman icin mi geldi? Hayir. Popescu, Hagi geldiginde o zamanlar kimsenin adini bilmedigi F.Terim icin mi gelmisti? F.Terim'in sevildigi falan hikaye, Turk basininin sisirmeleri. F.Terim'e kac takim teklif yapti Italya'dan ayrildigindan beri? Milan'dan ayrildiginin ertesi senesi Ancelotti ile neler yapti Milan, 96 milyon'lul Rui Costa kazigini kim atmisti? Fiorentina'da oldukca iyi bir kadroyla ne yapti F.Terim?
Sinyor Terim istedikleri kadar desinler, onlar herkese sinyor diyor zaten. Bizimkiler de Schuster'e dayi diyordu, eee?
Ufak bi düzeltme yapıyım Türkler İspanya'da yabancı statüsünde oynamıyor. Yani LaLiga için Türk pasaportu engel değil.
Fatih Terim'in yerli oyuncular arasındaki olayını geçtim özellikle İtalya'da çok ciddi bir hayran kitlesi var Terim'in.
[quote=Revolution;1989689]Quote:
Kusura bakma da Quaresma ve Guti sadece Beşiktaş'ın parasına ve kara kaşına kara gözüne gelmedi. Schuster büyük etkendi. Dertleri sadece para olanlar Arabistan'a gidiyor zaten. Fatih Terim'in dünyada ismi büyüktür. Hele yerli oyuncunun üzerinde ismi çok daha büyüktür. Selçuk İnan ve Hamit Altıntop sırf Fatih Terim'in ismine güvenerek, onu tanıyarak da gelirler bu kulübe. Futbolcu paranın kölesi değildir düşündüğünüz gibi.
Bir defa Quaresma Schuster gelmeden evvel anlasmisti BJK ile, bunu kendisi de Serdar Adali da aciklamisti, bunu da yanlis biliyorsunuz iste, salliyorsunuz. Guti de Schuster gidince ayrilmak mi istedi? Hayir, kalacak ve ustelik kontratini uzatmak istedi. Yabancilar buraya para icin geliyor, gerisi bos. GS de iyi yabancilar alacaksa maddi gucuyle ve eskiden kalmaz az da olsa ismiyle ve buyukluguyle alacaktir, Terim yuzunden dolayi degil. Yerli konusunda yorum yapmiyorum, o ayri konu.
Kaynak var mi? Cunku benim bildigim kadariyla Nihat 2 sene sonra statuye gecmisti ozel izinli, Rustu Nihat'tan sonra gitmesine ragmen statu geregi kadroya girememisti vs. Turkiye zaten AB ulkesi degil su anda. Ama bu konuda emin degilim, duzeltirsen sevinirim.
Hayran kitlesine gelirsek. Italya'ya gidip anket mi yaptin? Daha dogrusu, hic Italya'ya gittin mi?