Böyle yönetime bir de Haldun Üstünel gelse tadından yenmez aslındaEto'o'ya da hiçkimse imkansız demez heralde
Edit: Ünal Aysal'la Fatih Terim anlaşmış, yeni dönem hayırlı uğurlu olsun
Böyle yönetime bir de Haldun Üstünel gelse tadından yenmez aslındaEto'o'ya da hiçkimse imkansız demez heralde
Edit: Ünal Aysal'la Fatih Terim anlaşmış, yeni dönem hayırlı uğurlu olsun
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Terim hayirli olsun beyler kesinlesti gibi.
İçimde büyük bir umut var kıpır kıpırım.Gelecek sene kesin şampiyonuz.Hayırlı olsun
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Anlaştıkları kesin mi ?
Prensipte anlaşmışlar.
Fatih Terim'in kızının http://twitter.com/#!/mrmrscetin twitter adresi.
F.t icin konu Galatasaray ise, gerisi.....
diyor kızı![]()
Kızı da şifreli konuşuyorama %85 ihtimalle geldi gibi görünüyor...O gelirse yerli-yabancı oyuncular takımın durumuna bakmadan buraya gelmeye sıcak bakabilirler...Ünal Aysal 24 Mayıs'ta iş başı yapacakmış o zaman açıklayacakmış her şeyi...
Hayırlı olsun diyebiliriz o zaman.
fikrimi soranlara: yeni stad, yeni baskan, isi bilen yöneticiler, yeni kadro için tek isim fatih terim olmaliydi. tartismasiz dogru karar...
Ersin düzen
Psikolojik olarak yeni sezon için 1-0 öndeyiz galiba herkes kıpır kıpır şu an![]()
Gelmesini pek istemiyordum, ancak geliyorsa da kapımız açık ona.. Kırgın da olsak, kendisini silip atamayız..
Yuvana hoşgeldin Fatih Terim..
Fatih Terim nerde kalmıştık diyor. Hatırlayalım şurda kalmıştık: What can i do sometimes. In the tabeyla. Everything is something happens![]()
Fatih Terim'i pek sevmesem de saygı duyarım sırf sizin için söylemiyorum ama bir insan ingilizce öğrenmeye çalışıyor ve televizyonlar karşısında bu şekilde röportaj vermeye çalışıyor demek istediklerini de az çok anlatabiliyor , bence dalga geçilcek değil gurur duyulacak bir konu , bir yabancı türkçe yapmaya çalışsa o kadar konuşsa yere göğe sığdıramayız
Getir bize eski günlerimizi hocam![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adam karizma ya![]()
Terim gelmiş güzel umarım yarar takıma![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
17 Mayıs'ta gelmesii bir tesadüf olmasa gerek![]()
Gökmen Özdemir Hamit cuma Real'e gitmezse cmtesi GS'ye imza atacak dedi. Reha Muhtar da Tuncay Gs'de dedi.
Hem tuncayın o kadar hareketine galatasaray taraftarı onu kabul etmez kabus olur bütün sezon tuncaya
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=92496
Pazartesi Gecesi Futbolu programında konuşulanlar. Şansal Büyüka şu spor medyasındaki en güvenilir isimlerden bence.
Last edited by Sirius Black : 17.Mayıs.2011 at 13:11
hazarbuyuka Hazar Buyuka
Trabzonsporlu Selcuk Inan, Galatasaray ile kesin anlasmaya vardi. Hayirli olsun.
Hazar'ın kaynağı babası Şansal, dün gece direk isim vermeden Selçuk ismini ima etti. Anlaşmaya varıldı dedi. Ben pek ihtimal vermiyorum bu transfere, Selçuk çok formda bir sezon geçiriyor, Avrupa'da da rahatlıkla oynayabilir şu anda Galatasaray'a gelmesi ben çok şaşırtır çünkü sadece para için gelmiş olur.
1-2 gündür takip ediyorum, adı bizimle anılan isimleri, bence %90'ı fos çıkacak, Ünal Aysal'da para var diye önüne geleni yazıyorlar. Gerçi seçimden önce söylemişti cebimden vermem, ama parayı bulurum diye, sağlam sponsorluk anlaşmaları gelebilir. Yada sponsorlar transfer yapabilir ama yine de, Drogba, Eto'o, Diego Milito isimleri bence çok abartı.
ben şansal büyüka nın kesin dediği transferin asla sonuçlanmıcağını düşünmüyorum bu arada
tribundergi Tribun Dergi
TRANSFER Galatasaray Bank Asya 1.Lig'in en golcü isimlerinden Tavsanli Linyitspor formasi giyen Mehmet Akyüz ile anlasti.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=92479
Kaleye "Sebastian Frey" düşünüldüğünü okuyorum twitterda filan. Yalnız Hamit söylentileri de var olur da Real'le anlaşamazsa Rijkaard'ın istediği tarzda bir orta saha kendisi gittikten sonra oluşacak. Ne kadar yazık.
Kallström - Selçuk - Hamit - Fatih Terim - Frey - Elmander şu anda Galatasaray'la adı anılan önemli isimler.