ikisini de izlemedim annan fm'deki gibiyse iyi .. ibricic hakkında hiç bi fikrim yok . bi kesinleşsin araştırma yapacaz artık . çok bi şey beklemiyodum zaten ..
Printable View
ikisini de izlemedim annan fm'deki gibiyse iyi .. ibricic hakkında hiç bi fikrim yok . bi kesinleşsin araştırma yapacaz artık . çok bi şey beklemiyodum zaten ..
Annan gelirse çok sevinirim.İBricic ise ilk defa duydum.
Ibricic ve Annan duyumlari var
Annan orta sahayı toparlar.İbricic Bosna Milli Takımı'nda da oynuyordu sanki bir ara.
Ibricic ne ya.
Misimovic beklerken...
Ibricici bizim taraftarlarda cok istemisti :) gs ye nasip oldu
Misimovic rest çekmemiş miydi yahu ? O kadar aşama kaydedildikten sonra vazgeçmek..
eğer ibricic alındıysa yazıklar olsun . ama kötü oyuncu olduğu için değil . bu adam süper yıldız değil bi şey değil sonuçta , nasıl bu kadar sürede bitiremediniz bu adamı o yüzden yazıklar olsun .
ibricic 24 yaşında, bosnalı, ortasaha ve forvet oynayabiliyor.
Wolfsburg ile bonservis ücretinde anlaşamamışlar.Oyuncu zaten gelmek istiyordu.İbricic klasik Adnan Sezgin transferi.Annan ise gelirse çok güzel olur.Daha 24 yaşında.Geleceği parlak.İnşallah gelir.
Bu iki oyuncu için gündemde diye yazdı NTVSPOR anlaşıldı demedi sanıyorum.
İbricici izlemedim ama Annan ön libero değil mi bence Gs'nin ön liberoya ihtiyacı yoktu
Annan gelirse,Ömer Üründül'e malzeme çıkar :D
Annan gelirse ismi üzerinden çeşitli şeyler yapılabilir. O yüzden gelmesin :D
Annan'ı da al git Sezgin ya ne yapalım biz ön liberoyu.İbricic'i de ilk kez duydum.
Lig Tvdede Misimoviç transferi bitti dedi az önce
http://www.yukleresim.com/images/797...8002521456.jpg
Annan'ın Profili
http://www.yukleresim.com/images/646...6644473184.jpg
İbricic'in Profili
Lig Tv'de Misimovic bitti diyormuş.
Misimovic- Annan - Ibric gelsin ozaman ..
Az önce haberlerine bakıyodum 8 mn euroya 4 yıllık anlaşma sağlandı dedi.Misimoviç yıllık 3 mn euro alacakmış
Hangisine inanacağız ?
İbricic'in profil iyiymiş.Misimovic gelmesin de bu ikisi gelse de olur.