ikisini de izlemedim annan fm'deki gibiyse iyi .. ibricic hakkında hiç bi fikrim yok . bi kesinleşsin araştırma yapacaz artık . çok bi şey beklemiyodum zaten ..
ikisini de izlemedim annan fm'deki gibiyse iyi .. ibricic hakkında hiç bi fikrim yok . bi kesinleşsin araştırma yapacaz artık . çok bi şey beklemiyodum zaten ..
Annan gelirse çok sevinirim.İBricic ise ilk defa duydum.
Ibricic ve Annan duyumlari var
Annan orta sahayı toparlar.İbricic Bosna Milli Takımı'nda da oynuyordu sanki bir ara.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ibricic ne ya.
Misimovic beklerken...
Ibricici bizim taraftarlarda cok istemistigs ye nasip oldu
Misimovic rest çekmemiş miydi yahu ? O kadar aşama kaydedildikten sonra vazgeçmek..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
eğer ibricic alındıysa yazıklar olsun . ama kötü oyuncu olduğu için değil . bu adam süper yıldız değil bi şey değil sonuçta , nasıl bu kadar sürede bitiremediniz bu adamı o yüzden yazıklar olsun .
ibricic 24 yaşında, bosnalı, ortasaha ve forvet oynayabiliyor.
(/s)
Wolfsburg ile bonservis ücretinde anlaşamamışlar.Oyuncu zaten gelmek istiyordu.İbricic klasik Adnan Sezgin transferi.Annan ise gelirse çok güzel olur.Daha 24 yaşında.Geleceği parlak.İnşallah gelir.
Bu iki oyuncu için gündemde diye yazdı NTVSPOR anlaşıldı demedi sanıyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İbricici izlemedim ama Annan ön libero değil mi bence Gs'nin ön liberoya ihtiyacı yoktu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Annan gelirse,Ömer Üründül'e malzeme çıkar![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Annan gelirse ismi üzerinden çeşitli şeyler yapılabilir. O yüzden gelmesin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Annan'ı da al git Sezgin ya ne yapalım biz ön liberoyu.İbricic'i de ilk kez duydum.
Lig Tvdede Misimoviç transferi bitti dedi az önce
Annan'ın Profili
İbricic'in Profili
Lig Tv'de Misimovic bitti diyormuş.
Misimovic- Annan - Ibric gelsin ozaman ..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Az önce haberlerine bakıyodum 8 mn euroya 4 yıllık anlaşma sağlandı dedi.Misimoviç yıllık 3 mn euro alacakmış
Hangisine inanacağız ?
İbricic'in profil iyiymiş.Misimovic gelmesin de bu ikisi gelse de olur.