Mancini'nin Galatasaray'da geleceğinin uzun olacağını sanmıyorum. Sezon sonunu zor getirir.
Printable View
Mancini'nin Galatasaray'da geleceğinin uzun olacağını sanmıyorum. Sezon sonunu zor getirir.
O dediğin çok zor hocam. Ortada büyük meblalar var. Galatasaray kovmak gibi bir düşünce içine girdiği anda büyük maddi yükün altına girmeyi göze alması lazım.
Mancini kolay pes eden bir teknik adam değil. City'den bile milyon €'larca tazminatla ayrıldı.
Sözleşmesini tamamlar bana göre. Sözleşmesini tamamlayacaksa sportif direktöre falan ihtiyacı yok.
Zaten Galatasaray kurumsallaşma lafı geçtiği için sportif direktör istiyor, yoksa Mancini'ye söz geçirebilecek birisini değil. Mancini zaten dinlemez, zannediyorum ki büyük vaadlerle geldi istediği transferler bir bir alınacaktır.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...02560785_n.jpg
Müthiş olmuş.
Bu tarz ince detaylar önemli, bir de şu stadın dışı için bir çalışma yapsalar çok iyi olur.
Şu Galatasaray taa ilk açıldığında yazılmalıydı ya neyse. Stadın dışı da halledilme artık gerçekten, hâlâ şantiyede top oynuyormuşuz gibi bir hava var.
Şu arada umarım Selçuk toparlanır,ciddi manada onun kurduğu oyuna ihtiyacımız var.Hatta Sivas maçında da kenarda otursun ki tam dinlenmiş olsun.
ahahahaha çok güzel olmuş reklam :n::n:
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-m...n-perde-arkasi
Gençler bu ayın galatasaray dergisinin kapağındaki Mancıni fotosundaki atkı... O atkı store'de var mı? Bilen var mı?
Hagi sportif direktör olacaksa bir şart sunulmalı. Ianis'i de yanında getirecek :)
Şampiyonlar ligi ve ligte toplam oynadığımız 16 maçın sadece 1 inde gol yemedik oda Eskişehir maçı 0-0 bitti.Artık şu gol yeme problemine bir çare bulmamız gerekiyor.Mancini antremanlarda özellikle bunun üstünde durmalı hemen olmasada bir süre zarfında şu defansif zaaflar azaltılmalı.Sivas girdiği pozisyonları değerlendirebilse yenilgi kaçınılmaz olacaktı.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=26057
Bu değil mi işte
Bugün Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'ın 45. doğum günü.
Seviyoruz seni Kaptan!
O zaman bu, katlarsan bu şekle gelir zaten
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=26066
Bizim maçta Ronaldo'yu riske etmeyecekmiş Real Madrid.Rotasyon bir kadro da çıkarlar mı acaba ? :) Bu zor deplasmandan 3 puan alırsak son maçta beraberlikte yetecek.Umarım rotasyona giderler.
Mancini enfes olmuş :n:
Drogba için ise diyecek bir şey yok adam artık aldığı kadar zevk almaya bakıyor,ne başarı umrunda ne de ün,yaşayabileceği her şeyi yaşamış bir oyuncu.
Sahada %100 ünü versin isterse 45 yaşında olsun ben her türlü vermeye hazırım ama şöyle bir detayda var ilk anlaşma sağlandığında (1.5 yıl) toplam kazancı da 10 milyonmuş sadece yıllık ücreti artacak niye böyle bir korku var herkeste anlamıyorum. sneijder içinde geldiği zamanda korkuluyordu çok fazla diye ama yönetim onu bir güzel düzenleme yaptılar aynı şeyi drogba içinde yaptılar bir şekilde yeni sözleşmede kulübe takımın finansal yapısını bozacak bir şekilde sözleşme imzalamazlar
Ya klubün manevi finansal yapısı ne olacak ?
Burak,Selcuk 2 alırken Semih 1bucugu zor yakalamışken Drogba 5 alacak.
Maalesef kardeşim futbolda işler böyle yürümez.
Dortmund'lu lewandowski'yi çok istersin di mi takımında görmek.
Dortmund onu Lech Poznan'dan 5m euroya aldı.
Biz Poznan'dan bir adamı 5e alsak ve Drogba ile sözleşme yenilemesek heralde taraftar Florya'yı basar.
Lewa tanınmamış bir oyuncu değildi Polonya'da 44 maçta 24 atmış bir oyuncuydu.
Yani bana scoutingden falan da bahsetmeyin. Bu tarz transferler scout eseri değil bunlar bildiğin zeka ve kafa yapısı.
Bizim Avrupa'da bu kafayla işimiz zor kardeşim. En iyisi gruptan elenip annemizin ligine dönmek valla bak sinir yok stres yok manda yogurdu menemen falan var oh.
Drogba'ya ilk geldiğinde de verilen ücret fazlaydı , şimdi de verilirse fazla.Öyle çok başarılı da olamadı ismi Drogba olmasa çoktan asılmıştı.
Ünal Aysal da başarılı falan değil ilk iki sene Terim etkisiydi , Ünal Aysal , Aziz Yıldırım'ın eski halinin daha kötüsü , ötesi değil.
Mancini'nin gelmesini olumlu karşılayan biri olarak Mancini'nin bizde başarılı olması için 3 şeyin gerçekleşmesi lazım.
1-Kadroda bulunan 4 tane gereksiz ve katkı vermeyen yabancı oyuncuları sezon sonu ve bir kısmını devre arasında mutlaka göndereceksin.(Amrabat-Dany-Riera-Eboue)Devre arası gidecek kişi Amrabat olucaktır.
Birde Chedjou gibi kazık yediğimiz belli olan bir adama teklif gelirse anında satıcaksın.Ama sanmıyorum Chedjou'yu göndereceklerini.Chedjou seneyede kadroda olur.Gönderilip yeni stoper alınırsa ne ala.
2-AB kuralı gibi önümüzü açıcak kural gelmesi lazım.En azından konuşulan bir kural olan seneye ilk 11'de 5 yabancının yanı sıra 2 AB oyuncusu serbest olabilir gibi bir şeyde iyidir.AB kuralının hiç bir türlüsü gelmezse o zamanda Allah ne verdiyse yerli oyuncuları toplayacaksın.
3-Son olarakta sezon sonu Mancini'nin istediği oyuncular alınıp kendi kadrosunu kurması gerekiyor.Onu birde kendi kurduğu kadro ile tartmak lazım.
Birde Drogba mevzusu var.Artık sözleşme yenilenmesini istemiyor bir çok taraftar.Gerçekten fazlası zarar vericek gibi.Sezon sonu umarım uçuk rakamlarla sözleşmesi yenilenmez.
Bu takıma sezon sonu revizyon şart.Umuyorum Mancini sezon sonu neşteri vurucaktır.Bu sancılı sezonda ligde 2.bitirip direk devler ligine gidersekte kayıp bir sezon olmayacaktır.Aksi zaten Aysal'ın istifası demek.
Valla Türk takımlarında hiç bir zaman bir planlama olmayacağı için tartışmak boş,her takım dönemlik çıkışlar,düşüşler yaşıyor,tekrar düşüşe başladık,2-3 yıl sonra tekrar çıkışa geçeriz sonra tekrar düşeriz,ilelebet bu böyle devam eder,pek kafa yormamak lazım.
Futbol bu tabii ki zevk için izlenmesi lazım ancak sahada doymuş oyuncular olunca ve kendileri sahada ruh gibi gezince zevki kalmıyor futbolun.İşin özü revizyon şart.:)
Roberto Mancini’nin kızı Camilla Mancini, farklı yenilginin ardından Twitter’da “Utanç verici savunma! Real Madrid 1 kişi eksikti ama yine de kazandılar. Daha çok çalışmamız lazım” dedi.
Bu tweet’in ardından gelen yanıtlara çok sert cevap veren Camilla Mancini, Babasına “Utanç verici teknik direktör” tweet’i atan bir taraftara “Kes sesini” diye çıkıştı. Bir başkasına ise “Babamın elinde sihirli değnek yok. Zamana ihtiyacı var” yanıtını verdi.
Alıntı:Eurosport
Bu doğru mu beyler ya sabah sabah iyi güldüm :zuhaha
Edit:Bunada ayrı güldüm Kuyt reyizden inciler :zuhaha
Cimri: Tekrar etmek istiyorum, buradaki tüm oyuncular bonkör. Hiçbiri cimrilik yapmıyor. Eskileri düşündüğümde ise cimri olarak daha önce Liverpool’da, şimdi ise Galatasaray’da oynayan Riera var. Ben hayatımda Riera gibisini görmedim. Yemeğe gideriz, yemeği bedavaya getirmeye çalışır. Golf oynardık, her zaman ben ödemek zorunda kalırdım. Liverpool’dayken beraber yemeğe gittiğimizde hep ben ödemek zorunda kalırdım. Eğer birşeyi bedava alabiliyorsa bu onun için mükemmeldir, alamazsa öder. Ama önce bedava almaya çalışır.
Alıntı:Eurosport
Şükrü Ergün'ün kafa güzel galiba Fatih Terim ne yaptı ki sonuç ortada falan demiş komik adam :zuhaha
Burak Yılmaz, kendisini vali olarak tanıtan telefon dolandırıcısına 10 bin lira kaptırdı.
diyorlar.bişey daha diyorlar.
" burak yine atlamış :D "
10 yıl önce aldığımız ve sürekli ertelediğimiz, yapılandırdığımız Vakıfbank'a olan borcumuz bugün itibariyle bitmiş. Faizlerle birlikte 53,5 milyon dolar ödemişiz.
GS Dergisini düzenli olarak alan varsa şu anda kampanya yapmışlar, aylık 8.25 paranın tamamı kulübe kalıyormuş. Mng kargo ile ücretsiz teslimat, 444 1 905 numaralı hattan ulaşmak mümkün. İlgi & bilgi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/hagi-hagi-hagi
Hagi, Hagi, Hagi.. Büyük topçu.
Buda ligtvnin yaptigi 21 unutulmaz hagi golleri efsanesin sen efsane..
http://www.youtube.com/watch?v=tqWXCtFZ4Pg
engi baytarima bak :D
http://s1.directupload.net/images/131203/weuhc9ah.swf
Tavla oynarken yanımdan bana taşları söyleyen adama uyuz olurum. İyi sabretmiş valla, ben dayanamazdım.
Türkiye kupası maçı kaçta ve hangi kanalda bilen var mı?
Atv, 19.00