Kanarya ‘Topuz’u indirdi!
http://img482.imageshack.us/img482/1...1217tt2.th.jpg
Kayseri Başkanı Mamur’u koltuğundan eden transfer harekatında zafer Kanarya’nın oldu. Mehmet Topuz’un transferi 22 Temmuz seçimlerinden sonra açıklanacak
SAĞ kanatta büyük sıkıntı yaşayan ve aylardır Mehmet Topuz’un peşinden koşan Fenerbahçe büyük bir iş daha başardı. Transferin genç yıldızı Mehmet Topuz ile haftalar önce anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Kayserispor’u da 5 milyon euro+2 futbolcu karşılığında sonunda ikna etti. Sarı-kırmızılı takıma Deivid, Edmar de Souza ve genç Olcan’dan ikisi verilebilir. Kanarya’nın transferi Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin sayesinde bitirdiği öğrenildi. Ancak İstanbul’da bile “Ne Topuz’u ne de Gökhan Ünal’ı satmayacağız!” diye bilboardlara yazı yazdıran Kulüp Başkanı Recep Mamur istifa kararı aldı. Mamur, “Kayseri kalesine bile pankart astık. Sözümü yiyemem. O zaman istifa ederim” dedi. Transfer ve istifa kararı, seçimlere etki etmemesi için 22 Temmuz’dan sonra açıklanacak.
Kaynak;Fotospor :D
Kanarya ‘Topuz’u indirdi!
http://img482.imageshack.us/img482/1...1217tt2.th.jpg
Kayseri Başkanı Mamur’u koltuğundan eden transfer harekatında zafer Kanarya’nın oldu. Mehmet Topuz’un transferi 22 Temmuz seçimlerinden sonra açıklanacak
SAĞ kanatta büyük sıkıntı yaşayan ve aylardır Mehmet Topuz’un peşinden koşan Fenerbahçe büyük bir iş daha başardı. Transferin genç yıldızı Mehmet Topuz ile haftalar önce anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Kayserispor’u da 5 milyon euro+2 futbolcu karşılığında sonunda ikna etti. Sarı-kırmızılı takıma Deivid, Edmar de Souza ve genç Olcan’dan ikisi verilebilir. Kanarya’nın transferi Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin sayesinde bitirdiği öğrenildi. Ancak İstanbul’da bile “Ne Topuz’u ne de Gökhan Ünal’ı satmayacağız!” diye bilboardlara yazı yazdıran Kulüp Başkanı Recep Mamur istifa kararı aldı. Mamur, “Kayseri kalesine bile pankart astık. Sözümü yiyemem. O zaman istifa ederim” dedi. Transfer ve istifa kararı, seçimlere etki etmemesi için 22 Temmuz’dan sonra açıklanacak.
Kaynak;Fotospor :D
Gomes in Gözü Galatasaray da
http://img63.imageshack.us/img63/5106/c11217kc9.th.jpg
Cim-Bomlu yöneticilerle sürekli görüştüğünü belirten Gomes, “Carlos ve Lincoln’ün İstanbul’a gitmesi beni de kamçıladı” dedi
Galatasaray’In transfer listesinde adı geçen ve sürekli temas halinde oldukları Nuno Gomes, gözünün Türkiye’de olduğunu itiraf etti. Portekizli yıldız Galatasaray’ın 2003 yılından beri kendisini istediğini söyledi. Benficalı yıldız “Galatasaray’da oynamaya şimdi can atıyorum. Umarım bu isteğim gerçeğe dönüşür” dedi. Gomes “ İstanbul’a gelmekten korkuyordum. Şimdi ise görüşüm değişti. 2003 yılından beri Türkiye hakkındaki düşencelerimde yanıldığı anladım. Roberto Carlos ve Lincol’ün İstanbul’a gitmesi benide kamçıladı. Kendi kendime düşünüyorum ve şunu açıklıkla söyleyebilirim. Ben artık Galatasaray’a gelmeye hazırım. Şu anda topu İstanbul ekibine bıraktım. Almak istiyorlarsa buyursunlar gelsinler” diye konuştu.
Kaynak; Fotospor:D