Sayfa 334 / 439 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
9,991 ile 10,020 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zalayeta isimi dolaşmaya başladı bana medyanın uydurması gibi geliyor.Oyuncu hakkındada pek emin değilim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zalayeta iş yapar bence, en azından Nobre'den daha faydalı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zaleyeta kuvvetli ama teknik yönden zayıf. Yine de Nobre'den iyi performans gösterir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında bu sezon Nobre'nin göstereceği performansda önemli.Geçen sezon oynadığımız oyun Nobre'ye göre değildi.Ondan fazla gol atamadı.Bu sezon onun istediği düzene göre oynayacağız büyük ihtimal.Bu sezon başka bir Nobre görebiliriz.Bence Nobre iyi bir forvet.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    buluruz parayı dıon yanı
    evt kardes yeterki gelsn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bende Fırat'a katılıyorum.Linderoth en iyi transferimiz bu sene için..(:
    haklısn oguz kardes bu yıl lincoln linderoth ikilisi çok iş yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cafercan imzayi demin attı

inşallah hayırlı olur abi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aslında bu sezon Nobre'nin göstereceği performansda önemli.Geçen sezon oynadığımız oyun Nobre'ye göre değildi.Ondan fazla gol atamadı.Bu sezon onun istediği düzene göre oynayacağız büyük ihtimal.Bu sezon başka bir Nobre görebiliriz.Bence Nobre iyi bir forvet.
    Evet bu sene sistem Nobre'ye uygun.Nobre'de gecen sezon genelde kafa toplarını gol yaptı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor:Neden Satmıyoruz?

http://www.youtube.com/watch?v=xXMet5j-yOg

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet geçen sezon hatırladıklarımdan gerçi çok atamadı ama Kupa maçında Fenerbahçe'ye atmıştı.Bir de Efes Cup'ta Galatasaray'a atmıştı.Bobo'da hava toplarında etkili bir isim.Cisse derinlemesine attığı paslarla beğeni kazanıyormuş kampta.Ben Bobo-Nobre ikilisinin bu sene iyi performans göstereceğine inanıyorum.Nobre sakatlandı ama iyileşecek.Sakatlandı diye yerine adam almak benc yanlış.Mevcut şartlarda çok iyi bir forvet alamayacağımıza göre gerek yok.İyi bir stoper alabilirsek alalım.İhtiyaç olursa devre arasında alabiliriz bir oyuncu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Stoper'e de gerek yok Zan Toraman ikilisinden biri sakatlanırsa Koray alternatıf olarak dusunulebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Forvete ihtiyacmız olmadığı görüşüne kesinlikle katılmıyorum.Mutlaka alınmalı bu Celal Kolotun amacını anlamadım zaten.Geçen sene 150 YTL ye yeni açık kombinesi almıştım bu sene 300 YTL yapmışlar buna rağmen yaptıkları transferlere bak sonra da kombine satmıyor diyorlar.Satmaz tabi...Güzel bir forvet alınmazsa protesto etcem ne kombine alcam ne forma

12. Lightbulb

arkadaşlar bence biraz yönümüzü daha ucuz ve yıldız cewheri olan futbolculara çevirmeliyiz mesela copa amerikada bunun gibi çok örnek var saviola gibi yıldızı sönmüş oyncu bize yaramaz fenerbahçenin yaptığını yapmış oluruz copa amerikada brezilya defansını çaresiz bırakan şilinin tüm yükünü kendi başına kaldıran humberto suazo chelsea ya yüklü bi boserwis bedeline giden alexi deyim yerindeyse deli eden bi oyunucuyu almamak biraz saçma olur hem bonserwis bedelide çok yüksek değil en azından savioladan düşük bence suazoyu adnan başkan bi düşünmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştünün açıklamaları çok gereksiz ortam yumuşamışken tekrar germenin anlamı yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Kayserispor:Neden Satmıyoruz?

http://www.youtube.com/watch?v=xXMet5j-yOg
    Anladık satmıyorsunuz seneye görüşürüz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman başka yeri düşünmüyor ama kaldığı yerede biraz yarar sağlasa süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jabi nihayet gelmiş kampa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kuranyi Owen gibi habeler hep çıkcak yarın herşey belli olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Saviola bize gelmeden önce, Madrid'e uğramaya karar vermiş ve eklemiş 5-6 yıl sonra kesin geliyorum..

Yeni sallamasyonları merakla bekliyorum..

Schuster: "Saviola ile anlaştık"
    Real Madrid'in yeni teknik direktörü Alman çalıştırıcı Bernd Schuster, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arjantinli Javier Saviola transerini doğruladı.

Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Schuster, Saviola ile ilgili sorulan bir soruya, "Evet doğru Saviola ile anlaştık. Çok ufak detaylar kaldı. O, tam istediğim gibi bir futbolcu. Hızlı, genç ve golcü. Bize çok şey kazandıracaktır" diye yanıt verdi.

Arjantinli oyuncu geçtiğimiz yıl Rijkaard tarafından fazla forma şansı bulamamıştı. La Liga'nın son haftalarında Barcelona'nın ayakta kalmasında önemli rol oynayan Saviola zam istemişti ancak bu isteği geri çevrilince başka kulüplere transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti. Öte yandan geçtiğimiz sezonun ortasında da Saviola'nın adı Real Madrid ile anılmış ancak Arjantinli yıldız bu trasnfer söylentilerini yalanlamıştı.

Daha önce de B.Dortmund'dan Metzelder ve Porto'dan Pepe'yi kadrosuna katan Real Madrid Saviola ile beraber resmi olarak ücüncü transferini gerçekleştirdi.

Öte yandan 25 yaşındaki Arjantinli yıldız oyuncu Saviola 2001 yılında transfer olduğu Barcelona’da üç sezon geçirdikten sonra sırasıyla Monaco ve Sevilla takımlarına kiralanmış, bu sezon başında geri döndüğü Barcelona kadrosunda ise kendine yer bulmakta güçlük çekmişti.

10.07.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler
    malesef bu sevdada sona erdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Vinicius olayı ne derece doğru acaba.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saviola olayını zaten Adnan Polat yalanlamıştı Real'e hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Emrah şimdi ne diyecek bakalım..

bir kötü haber daha_G.Saray'da yeniler yok!
    Galatasaray'ın İsviçre'de yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı kapsamında katıldığı OBICUP 2007'de bu akşam saat 19:30'da Belçika şampiyonu Anderlecht ile karşılaşacağı maçta Orkun hariç diğer yeni transferleri yer almayacak. Sabah antrenmanında Anderlecht maçı kadrosunda yer alan futbolcular otelde dinlenirken, bu karşılaşmada forma giymeyecek isimler; Serkan, Servet, Orhan, Özgürcan, Volkan, Barış, Bouzid, Fırat, Linderoth ve Lincoln, antrenörler eşliğinde çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neden böyle saçma bir karar alınmış, merak ettim..

kuranyi haberi yalan değilse kuranyi gelsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    inter mi ben bi meksika takımına gitti diye duydum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serie A da oynayan(cagliari galiba) Suazodan bahsetmiyor muyuz ??

27. Default

bende aimar1905 e katlılyorum bende mexika takımına gitti die biliyom
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hyr ya şilideki suazo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ne kadar dogru bilemem arkadaslar bugünkü hazırlık macını yenilebilirz yenilirseniz sakın karamsarlıga kapılmayın çünkü kalli orkun hariç diger yenileri oynatmıyacakmıs

yok fernando kardes şilili fm den de tanıdığımız humbrto suazodan bahsediyoruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emrah 2 haberide koydum zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Emrah şimdi ne diyecek bakalım..
    Nemi diyecem imzayı görmeden inanmam
    sen sanırım hiçbir zaman gelecegine inanmadın neyse bekleyip görecez Ama gelme olasılıgı baya azaldı neyse gitsin reale orda bir sürü forvet var yine yedekte bekler realde forvet alma hastalıgı var zaten

Mesaj Yetkileri