http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7426645_n.jpg
Printable View
Divan Kurulu'ndan;
Futbol takımına yaptıkları takviyeleri anlatan Özdemir, Caner Erkin, İlhan Eker, Stoch ve Dia'nın yanı sıra Denizlispor'dan genç oyuncu Recep Niyaz'ı kadrolarına kattıklarını, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Bu çocukta bir şeyler seziyorum ama neyse :D
Recep Niyaz A2 ve U-17 antremanlarına çıkıcak vede oynıcak.
Fenerbahçe bence gelecek için çok önemli bir yatırım yaptı.. Hayırlısı olsun.
Saçlarını keserse nurlu yüzünü görebileceğimiz bir oyuncu :n:
Gelmek istemediği söyleniyor ama bu adama Gyan'dan daha çok kanım ısındı benim.Daha bitirici vuruşları var en azından.Plase yapabiliyor.Boyuda uzun gibi.Hoş hiçbiri takıma yakıştırdığım, istediğimiz tipte olduğunu düşündüğüm forvetler değilya, kötünün iyisi en azından.
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...17SXQ/?ref=FM3
Gyan için rekor teklif
Teknik patronumuz Aykut Kocaman'ın, “Onu da alalım başka bir şey istemiyorum” dediği Asamoah Gyan için Fenerbahçe'deki bekleyiş sürüyor, yönetim ise şartları sonuna kadar zorluyor.
Dünya Kupası'nda Gana formasıyla sivrilen 25 yaşındaki golcünün transferi için İngiliz ekibi Tottenham ile mücadele eden Fenerbahçemiz, Adalılar'ın 15 milyon Euro'luk teklifine karşılık Rennes kulübünün önüne 16 milyon Euro koydu.
Fransa'nın dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe ise Fenerbahçe'nin, Loic Remy için Nice Kulübü'ne resmi teklif sunduğunu yazdı. Nice Kulübü Başkanı Gilbert Stellardo tarafından da doğrulanan cazip teklifin, 23 yaşındaki golcü oyuncunun Türkiye'ye gitmek istememesi nedeniyle reddedildiği ancak Fenerbahçe'nin ısrarını sürdürdüğü belirtildi. Fransız ekibinin, İngiliz devleri Chelsea, Liverpool ve Arsenal'in de transfer listesinde yer alan Loic Remy için West Ham United'la 15 milyon euroya el sıkıştığı ifade edildi. Nice,genç golcüyü 2008 yılında
Lyon'dan 8 milyona euroya transfer etmişti. Fenerbahçe'nin Remy'ye Gyan'ın alternatifi gözüyle baktığı, Gyan işi gerçekleşmezse Nice forması giyen golcü için daha ciddi adımlar atılacağı öğrenildi.
Şaka mı bu yahu?Ne 16M Eurosu.Sanki bilmem kimi alıyoruz.Bu adama bu parayı verirlerse ben daha da birşey demiyorum!
Remy Gyandan cok daha iyi bir oyuncu,ben Gyanın alınmasına karsıyım beğenmiyorum o adamı, zaten onu almayacaklar
Fener Guiza tipinde bir oyuncuyu Guiza gibi büyük bir uluslararası turnuvanın sonunda Guiza gibi 16 M€'ye almaya çalışıyorsa 2 yılda hiçbir şey öğrenmemiş demektir.
Dogru ozaniel, ikisi de kontra atak tarzi savunmanin arkasina kosu yapip bu sekilde gol atmayi seven oyuncu, ki bu sekilde oynayan Anelka, Kezman, Ailton, Guiza telef oldu bu ligde, tek basarili olan Baros. Asamoah'in kariyeri ve yetenekleri Guiza'ya gore daha iyi, Guiza yillarca Ispanya 2. liginde oynamis ve hic 15+ barajini gecememis, sadece tek sezonluk patlama yapmis, Asamoah daha istikrarli ve kendini kanitlamis. Ama bence de oyun tarzi acisindan ve kalite acisindan kesinlikle en iyisi Hoarau olurdu.
remy i bize bırakmazlar bence ingiliz takımları istiyor. adamda turkiyeyi istemiyor zaten gyan gelebilir ama tutar mı belli olmaz. biraz sans meselesi. fenere afrikalı uzun boylu bir adam lazım drogba tarzında bisey gyan a pek guvendiğim soylenemez
Trezeguet'e teklif götürmüş Fenerbahçe. Trezeguet reddetmiş.
http://www.footballpress.net/index.p...ad&idsel=65650
3 yıl için 10 milyon euro..
isabet olmuş reddetmesi gerçekse eğer bu teklif.
Trezegeutun aklına .... :D kim alırki bu adamı öldü artık doğruysa bulmaz bidaha bole bir yönetim :D
eger doğruysa iyiki reddetmiş
Trezeguet'ye o para teklif edilse koşa koşa gelirdi. Yaşlı bir forvet alınacağını sanmıyorum. Hatta büyük ihtimalle oyuncu Fransa dışından olmayacak gibi gözüküyor.
Murat Özaydınlı biraz önce canlı yayında; "başkanımızın isteği ile bugün transfer görüşmeleri için yurtdışına gidecektik. Ama bugün medyada çıkan saçma haberler nedeniyle bu basın toplantısını yapmak için gidemedik" dedi.
Öyle saçmalık mı olur. Bahaneye bak ya..
Facebook'da Gyan'ın klübüne tatilden döndüğü zaman Fenerbahçeyle sözleşme imzalamak isdediğini söylediğini okudum. Bilmiyorum ne derece doğrudur (:
Gyan tabiki feneri isteyecektir hersene sampiyonlar liginde oynama sansi var hersene sampiyonluga oynama sansi var kupa finali oynama sansi var gelirsede en az yillik 2-2,5 verirler daha ne olsun adam bu saatten sonra gitmem diyemezki..
bence Güiza'nın yanına bitirici bi forvet alınıp 4-4-2 ya da türevleri bi taktikle sahaya çıkılırsa Fenerbahçe'nin ve Güiza'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum ben ama Güiza artık Türkiye'de kolay kolay iş yapmaz o da ayrı çünkü mental olarak Türkiye'yi kaldıramaz artık :)
Gyan yerine Remy'yi tercih ederim.
Gyan'a 16M€ teklif etmiş Fener sanırım...