Sayfa 341 / 896 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
10,201 ile 10,230 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Divan Kurulu'ndan;

Futbol takımına yaptıkları takviyeleri anlatan Özdemir, Caner Erkin, İlhan Eker, Stoch ve Dia'nın yanı sıra Denizlispor'dan genç oyuncu Recep Niyaz'ı kadrolarına kattıklarını, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    abi o muhtemelen 2 3 sene nufus cuzdanı olmadan yaşamıştır ondan 1 ocaktır..
    O çocuk şimdi benimle yaşıt mı? Çok enteresan. 1 alt yaş gruplarında da oynasın diye yapmışlardır. Belediye takımları bile bunları yaptırtabiliyor. Böyle büyük klüpler haliyle yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Divan Kurulu'ndan;

Futbol takımına yaptıkları takviyeleri anlatan Özdemir, Caner Erkin, İlhan Eker, Stoch ve Dia'nın yanı sıra Denizlispor'dan genç oyuncu Recep Niyaz'ı kadrolarına kattıklarını, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
    Recep eğer harcanmazsa mükemmel transfer , Alex'in veliahtı olur .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu çocukta bir şeyler seziyorum ama neyse

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Altyapı yalan yahu. Babamın arkadaşı var bir tane benimde muhabbetim iyidir onunla bana anlattığı kendi oğlunu Galatasaray seçmelerine götürmüş. İşte elene elene 2 takım oluşturacak kadar çocuk kalmış. Bu 2 takımın oynadığı maçtan 4 çocukmu ne seçeceklermiş. Bu oğlan takımının attığı 4 golün 3 tanesini atmış fakat seçilen 4 çocuktan 1 tanesi Özhan Canaydın'ın torunu diğer 2 tanesi Galatasaray yöneticileriyle bağlantısı olan kişilerin çocukları diğer çocuğun babasıda Galatasaray'ın bir şubesinde müdürmü neymiş. Böyle altyapımı olur.
    Bende yapılan bu yanlışların olmamasını, daha adil kararlarla gençlere yol açılmasını istiyorum Eralp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu çocukta bir şeyler seziyorum ama neyse
    İnan ilk resmi görünce bende senle aynı şeyi düşündüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Recep Niyaz A2 ve U-17 antremanlarına çıkıcak vede oynıcak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bence gelecek için çok önemli bir yatırım yaptı.. Hayırlısı olsun.

Saçlarını keserse nurlu yüzünü görebileceğimiz bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fenerbahçe bence gelecek için çok önemli bir yatırım yaptı.. Hayırlısı olsun.
    A2 ' mi

Yapma hayrettinnn..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Gelmek istemediği söyleniyor ama bu adama Gyan'dan daha çok kanım ısındı benim.Daha bitirici vuruşları var en azından.Plase yapabiliyor.Boyuda uzun gibi.Hoş hiçbiri takıma yakıştırdığım, istediğimiz tipte olduğunu düşündüğüm forvetler değilya, kötünün iyisi en azından.

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...17SXQ/?ref=FM3

Gyan için rekor teklif

Teknik patronumuz Aykut Kocaman'ın, “Onu da alalım başka bir şey istemiyorum” dediği Asamoah Gyan için Fenerbahçe'deki bekleyiş sürüyor, yönetim ise şartları sonuna kadar zorluyor.

Dünya Kupası'nda Gana formasıyla sivrilen 25 yaşındaki golcünün transferi için İngiliz ekibi Tottenham ile mücadele eden Fenerbahçemiz, Adalılar'ın 15 milyon Euro'luk teklifine karşılık Rennes kulübünün önüne 16 milyon Euro koydu.

Fransa'nın dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe ise Fenerbahçe'nin, Loic Remy için Nice Kulübü'ne resmi teklif sunduğunu yazdı. Nice Kulübü Başkanı Gilbert Stellardo tarafından da doğrulanan cazip teklifin, 23 yaşındaki golcü oyuncunun Türkiye'ye gitmek istememesi nedeniyle reddedildiği ancak Fenerbahçe'nin ısrarını sürdürdüğü belirtildi. Fransız ekibinin, İngiliz devleri Chelsea, Liverpool ve Arsenal'in de transfer listesinde yer alan Loic Remy için West Ham United'la 15 milyon euroya el sıkıştığı ifade edildi. Nice,genç golcüyü 2008 yılında
    Lyon'dan 8 milyona euroya transfer etmişti. Fenerbahçe'nin Remy'ye Gyan'ın alternatifi gözüyle baktığı, Gyan işi gerçekleşmezse Nice forması giyen golcü için daha ciddi adımlar atılacağı öğrenildi.

Şaka mı bu yahu?Ne 16M Eurosu.Sanki bilmem kimi alıyoruz.Bu adama bu parayı verirlerse ben daha da birşey demiyorum!

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Remy Gyandan cok daha iyi bir oyuncu,ben Gyanın alınmasına karsıyım beğenmiyorum o adamı, zaten onu almayacaklar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener Guiza tipinde bir oyuncuyu Guiza gibi büyük bir uluslararası turnuvanın sonunda Guiza gibi 16 M€'ye almaya çalışıyorsa 2 yılda hiçbir şey öğrenmemiş demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dogru ozaniel, ikisi de kontra atak tarzi savunmanin arkasina kosu yapip bu sekilde gol atmayi seven oyuncu, ki bu sekilde oynayan Anelka, Kezman, Ailton, Guiza telef oldu bu ligde, tek basarili olan Baros. Asamoah'in kariyeri ve yetenekleri Guiza'ya gore daha iyi, Guiza yillarca Ispanya 2. liginde oynamis ve hic 15+ barajini gecememis, sadece tek sezonluk patlama yapmis, Asamoah daha istikrarli ve kendini kanitlamis. Ama bence de oyun tarzi acisindan ve kalite acisindan kesinlikle en iyisi Hoarau olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

remy i bize bırakmazlar bence ingiliz takımları istiyor. adamda turkiyeyi istemiyor zaten gyan gelebilir ama tutar mı belli olmaz. biraz sans meselesi. fenere afrikalı uzun boylu bir adam lazım drogba tarzında bisey gyan a pek guvendiğim soylenemez
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

17. Default

Trezeguet'e teklif götürmüş Fenerbahçe. Trezeguet reddetmiş.

http://www.footballpress.net/index.p...ad&idsel=65650

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

3 yıl için 10 milyon euro..
    isabet olmuş reddetmesi gerçekse eğer bu teklif.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Trezegeutun aklına .... kim alırki bu adamı öldü artık doğruysa bulmaz bidaha bole bir yönetim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

eger doğruysa iyiki reddetmiş
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post

Trezeguet'e teklif götürmüş Fenerbahçe. Trezeguet reddetmiş.

http://www.footballpress.net/index.p...ad&idsel=65650
    İyi reddetmiş. Seviyoruz seni Trezeguet. Ama Güiza'dan az alalcaktı o ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trezeguet'ye o para teklif edilse koşa koşa gelirdi. Yaşlı bir forvet alınacağını sanmıyorum. Hatta büyük ihtimalle oyuncu Fransa dışından olmayacak gibi gözüküyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Murat Özaydınlı biraz önce canlı yayında; "başkanımızın isteği ile bugün transfer görüşmeleri için yurtdışına gidecektik. Ama bugün medyada çıkan saçma haberler nedeniyle bu basın toplantısını yapmak için gidemedik" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öyle saçmalık mı olur. Bahaneye bak ya..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Murat Özaydınlı biraz önce canlı yayında; "başkanımızın isteği ile bugün transfer görüşmeleri için yurtdışına gidecektik. Ama bugün medyada çıkan saçma haberler nedeniyle bu basın toplantısını yapmak için gidemedik" dedi.
    Biz de bunu yedik.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Facebook'da Gyan'ın klübüne tatilden döndüğü zaman Fenerbahçeyle sözleşme imzalamak isdediğini söylediğini okudum. Bilmiyorum ne derece doğrudur (:

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gyan tabiki feneri isteyecektir hersene sampiyonlar liginde oynama sansi var hersene sampiyonluga oynama sansi var kupa finali oynama sansi var gelirsede en az yillik 2-2,5 verirler daha ne olsun adam bu saatten sonra gitmem diyemezki..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence Güiza'nın yanına bitirici bi forvet alınıp 4-4-2 ya da türevleri bi taktikle sahaya çıkılırsa Fenerbahçe'nin ve Güiza'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum ben ama Güiza artık Türkiye'de kolay kolay iş yapmaz o da ayrı çünkü mental olarak Türkiye'yi kaldıramaz artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Gyan yerine Remy'yi tercih ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gyan'a 16M€ teklif etmiş Fener sanırım...
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri