mourinho'nun bir bildiği vardır deyip geçmek lazım.
Printable View
mourinho'nun bir bildiği vardır deyip geçmek lazım.
Barçaya karşı hep aynı taktikle çıkacak heralde. O yüzden tüm defans oyuncularını topluyor...
sessizce bekliycem bu transferi benim gibi beğenen bi üyeyi artık:D
Madrid'in T.Direktörü Erdoğan Arıca gibi muamele yapmanın ne mantığı var yahu.Mourinho Sol Cambpell'i de alsa vardır bir bildiği derim.Khedira bana göre Diarra'dan daha faydalı olacak.Diarra'dan da bas baya artıları var.Artıları var ki Diarra'nın yerine Khedira'yı alıyorlar.1.90 boy var adamda bir kere.İşin teknik kısmına girmenin manası yok ama kafadan 15 cm uzun zaten Lass'dan.En basitinden bir artısı işte.İzleyip göreceğiz..
Mourinho'nun vardır bir bildiği diyorum ben de.Gereksiz olduğunu düşünmüyorum Diarra'dan daha faydalı olur bence.
Büyük ihtimalle Lassana ile birlikte oynayacağını düşünürsek bence iyi bir transfer.
İyi transfer ,Dünya Kupasında gayet iyiydi bence .Mourinho işini bilir .
Hatasız kul olmaz diyelim. :)
Kadroda radikal değişikliler yapmayı planlayan Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun Khedira transferinin ardından Brezilyalı yıldızı Kaka'yı gözden çıkardığı ifade edildi.
http://www.football-spot.com/blog/im...os/kaka-12.jpg
28 yaşındaki Kaka için Chelsea ve Manchester City'nin teklif yapma hazırlığında olduğu biliniyor...
Mourinho revizyona gidiyor! Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kadroda devrim niteliğinde değişiklikler yapmaya devam ediyor.
Stuttgart'tan Sami Khedira'yı transfer ettikten sonra Werder Bremen'li Mesut Özil'e yönelen Mourinho'nun Brezilyalı yıldız Kaka'nın takımdan ayrılmasına izin vereceği iddia edildi.
Sunday Times'ın haberinde Alman yıldızlarla orta sahaya direnç ve etkinlik katmak isteyen Mourinho'nun Chelsea ve Manchester City'nin takibinde olan Kaka'yı kadroda düşünmediği bildirildi.
Steven Gerrard ve Maicon transferleri için kaynak yaratmaya çalışan Real Madrid yönetiminin de bu fikre sıcak baktığı biliniyor. Daha önce AC Milan'da Carlo Ancelotti ile çalışan Kaka'nın Chelsea'de oynamak istediği öğrenildi.
Ancak Abramovich'in Real Madrid'in talep edeceği yüksek bonservis bedelini ödemeye razı olmayacağı iddia ediliyor.
28 yaşındaki Kaka, sezon başında 70 milyon avro karşılığında AC Milan'dan Real Madrid'e transfer olmuş; sakatlıklarla uğraştığı sezon boyunca çıktığı 30 maçta dokuz gol atmayı başarmıştı.
Kaynak: Milliyet
bence satmaz
Yakında Fenerbahçe ile görüştüğünü yazmaya başlarlar :D
Dönecekse İtalya'ya dönmeli.Kaka tarzı oyuncuların bence en iyi oynayabilecekleri lig Serie A.Kaka'nın oyun stilinin Premier Lig'e uygun olduğunu düşünmüyorum.
Kaka bence heryerde oynar..
Milliyet'e artik yalan haberde ulusallik yetmemis , internasyonel yalanlar atmaya baslamis , tebrik ediyorum takdir ediyorum
Kaka'yı gözden çıkaracak hoca yok şu anda. Bu Mourinho dahi olsa. :)
Her oyuncu gözden çıkarılabilirdir :)
"Gerçek Real 2012'de"
Jose Mourinho, gerçek Real Madrid'i 2012 senesinde izlettireceklerini belirtti.
http://media1.ntvspor.net//C/I/54/jose600_MMQ57.jpg
Dünya'nın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho, yeni sezon öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, takımın gerçek performansına ancak 2012 yılında ulaşacağını söyledi.
El Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulunan teknik adam, "Her zaman söylediğim gibi, benim takımlarım ancak ikinci senelerinde gerçek güçlerine ulaşır. Belki takım düşündüğümden daha iyi reaksiyon gösterir ve birinci senemizde de birkaç kupa kazanabiliriz" şeklinde konuştu.
47 yaşındaki Mourinho'nun, Real Madrid ile 4 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor.
valla eğer haber doğruysa Kaka ya gider ya da Mourinho harcar :n::n:
Yok 2050! Real Madrid'in başına geçmiş ama hemen başarı gelmeyebilir diyor.
Haberi birtek milliyet ortaya çıkarmış kutlamak gerek:)
senin 2048 de ki evlilik töreninde tüm kupaları alcaklarmış abi:D
bekleriz o defans hattını toplamak kolay değil:D
Mourinho ReaL Madrid başında 4 yıLLık kontratı bitene kadar 3 Lig ve 2 tane de ŞL kazanıcak. Bunu da hep beraber göreceğiz.
Mourinho Khedira için ''İnanıLmaz geLişme potansiyeLine sahip bir oyuncu'' yorumunu yaptı. Mourinho nun eLLerinde Khedira 2 yıL sonra Dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuLarından birisi de oLabiLir, ya da canı isterse Quaresma gibi kariyerini bitirip, 26-27 yaşLarında yeniden nerde sükse yaparım diye de gezebiLir. Khedira gibi isimLer artık iş yapıyor. Hem top kapıcak, hem pas atıcak yeri geLince de goL atıcak. Adam bunLarın hepsine sahip, daha ne oLacak. Lass gibi, Mamadou Diarra gibi orta saham oLacağına Khedira gibi orta saham oLsun 100 kat daha iyi.
khedira feci halde kazma bir adam. ancak mourinho'nun elinde yeni bir cambiasso olabilir. gelişime açık olduğunu görmüş ki almış.
Anlaşılan Khedira'yı izlemeden sırf Real Madrid'e transfer oldu diye böyle bir kanıya kapıldınız. Lassana Diarra ve Mamadou Diarra Khedira 4-5 gömlek üstün adamlardır. Khedira ağır pas atamayan sadece top kapıp geriye oynayan bir adam. Almanya takımında yanında Schweinsteiger gibi herşeyi yapan bir adam olunca sırıtmayabilir ama berbat bir transfer bence.