Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 342 / 422 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon
10,231 ile 10,260 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mourinho'nun bir bildiği vardır deyip geçmek lazım.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Barçaya karşı hep aynı taktikle çıkacak heralde. O yüzden tüm defans oyuncularını topluyor...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sessizce bekliycem bu transferi benim gibi beğenen bi üyeyi artık
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    11

Madrid'in T.Direktörü Erdoğan Arıca gibi muamele yapmanın ne mantığı var yahu.Mourinho Sol Cambpell'i de alsa vardır bir bildiği derim.Khedira bana göre Diarra'dan daha faydalı olacak.Diarra'dan da bas baya artıları var.Artıları var ki Diarra'nın yerine Khedira'yı alıyorlar.1.90 boy var adamda bir kere.İşin teknik kısmına girmenin manası yok ama kafadan 15 cm uzun zaten Lass'dan.En basitinden bir artısı işte.İzleyip göreceğiz..

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mourinho'nun vardır bir bildiği diyorum ben de.Gereksiz olduğunu düşünmüyorum Diarra'dan daha faydalı olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle Lassana ile birlikte oynayacağını düşünürsek bence iyi bir transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

İyi transfer ,Dünya Kupasında gayet iyiydi bence .Mourinho işini bilir .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Madrid'in T.Direktörü Erdoğan Arıca gibi muamele yapmanın ne mantığı var yahu.Mourinho Sol Cambpell'i de alsa vardır bir bildiği derim.Khedira bana göre Diarra'dan daha faydalı olacak.Diarra'dan da bas baya artıları var.Artıları var ki Diarra'nın yerine Khedira'yı alıyorlar.1.90 boy var adamda bir kere.İşin teknik kısmına girmenin manası yok ama kafadan 15 cm uzun zaten Lass'dan.En basitinden bir artısı işte.İzleyip göreceğiz..

18 M € ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hatasız kul olmaz diyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Hatasız kul olmaz diyelim.
    O da Quaresma'nin azimsizliğinden kanaklanıyor. Memleketlisine güvenmiş hata yapmış. ZAten Quaresma'da kendi liginden başka yerde oynayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Addolorato View Post

18 M € ...

Bana Mourinho'nun dünya futboluna kazandırdığı yıldızların sslerini tek tek koydurtma şimdiİzleyelim ve görelim diyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bana Mourinho'nun dünya futboluna kazandırdığı yıldızların sslerini tek tek koydurtma şimdiİzleyelim ve görelim diyorum.
    Ben sadece Mourinho Hüseyin Cimşir'i alırsada bir bildiği vardır tarzı yorumun için koydum bu resmi. Kısaca Mourinho'da hata yapabilir ve bence Khedira gereksiz bir transfer olmuştur onun için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Mourinho Kaka'yı gözden çıkardı

Kadroda radikal değişikliler yapmayı planlayan Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun Khedira transferinin ardından Brezilyalı yıldızı Kaka'yı gözden çıkardığı ifade edildi.

28 yaşındaki Kaka için Chelsea ve Manchester City'nin teklif yapma hazırlığında olduğu biliniyor...

Mourinho revizyona gidiyor! Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kadroda devrim niteliğinde değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Stuttgart'tan Sami Khedira'yı transfer ettikten sonra Werder Bremen'li Mesut Özil'e yönelen Mourinho'nun Brezilyalı yıldız Kaka'nın takımdan ayrılmasına izin vereceği iddia edildi.

Sunday Times'ın haberinde Alman yıldızlarla orta sahaya direnç ve etkinlik katmak isteyen Mourinho'nun Chelsea ve Manchester City'nin takibinde olan Kaka'yı kadroda düşünmediği bildirildi.

Steven Gerrard ve Maicon transferleri için kaynak yaratmaya çalışan Real Madrid yönetiminin de bu fikre sıcak baktığı biliniyor. Daha önce AC Milan'da Carlo Ancelotti ile çalışan Kaka'nın Chelsea'de oynamak istediği öğrenildi.

Ancak Abramovich'in Real Madrid'in talep edeceği yüksek bonservis bedelini ödemeye razı olmayacağı iddia ediliyor.

28 yaşındaki Kaka, sezon başında 70 milyon avro karşılığında AC Milan'dan Real Madrid'e transfer olmuş; sakatlıklarla uğraştığı sezon boyunca çıktığı 30 maçta dokuz gol atmayı başarmıştı.

Kaynak: Milliyet
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence satmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yakında Fenerbahçe ile görüştüğünü yazmaya başlarlar

Nesil
    2006
    Yer
    11

Dönecekse İtalya'ya dönmeli.Kaka tarzı oyuncuların bence en iyi oynayabilecekleri lig Serie A.Kaka'nın oyun stilinin Premier Lig'e uygun olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaka bence heryerde oynar..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Milliyet'e artik yalan haberde ulusallik yetmemis , internasyonel yalanlar atmaya baslamis , tebrik ediyorum takdir ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kaka'yı gözden çıkaracak hoca yok şu anda. Bu Mourinho dahi olsa.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Her oyuncu gözden çıkarılabilirdir
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Default Gerçek Real 2012'de

"Gerçek Real 2012'de"

Jose Mourinho, gerçek Real Madrid'i 2012 senesinde izlettireceklerini belirtti.

Dünya'nın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho, yeni sezon öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, takımın gerçek performansına ancak 2012 yılında ulaşacağını söyledi.
    El Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulunan teknik adam, "Her zaman söylediğim gibi, benim takımlarım ancak ikinci senelerinde gerçek güçlerine ulaşır. Belki takım düşündüğümden daha iyi reaksiyon gösterir ve birinci senemizde de birkaç kupa kazanabiliriz" şeklinde konuştu.
    47 yaşındaki Mourinho'nun, Real Madrid ile 4 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

valla eğer haber doğruysa Kaka ya gider ya da Mourinho harcar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yok 2050! Real Madrid'in başına geçmiş ama hemen başarı gelmeyebilir diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Haberi birtek milliyet ortaya çıkarmış kutlamak gerek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

senin 2048 de ki evlilik töreninde tüm kupaları alcaklarmış abi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bekleriz o defans hattını toplamak kolay değil

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mourinho ReaL Madrid başında 4 yıLLık kontratı bitene kadar 3 Lig ve 2 tane de ŞL kazanıcak. Bunu da hep beraber göreceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mourinho Khedira için ''İnanıLmaz geLişme potansiyeLine sahip bir oyuncu'' yorumunu yaptı. Mourinho nun eLLerinde Khedira 2 yıL sonra Dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuLarından birisi de oLabiLir, ya da canı isterse Quaresma gibi kariyerini bitirip, 26-27 yaşLarında yeniden nerde sükse yaparım diye de gezebiLir. Khedira gibi isimLer artık iş yapıyor. Hem top kapıcak, hem pas atıcak yeri geLince de goL atıcak. Adam bunLarın hepsine sahip, daha ne oLacak. Lass gibi, Mamadou Diarra gibi orta saham oLacağına Khedira gibi orta saham oLsun 100 kat daha iyi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

khedira feci halde kazma bir adam. ancak mourinho'nun elinde yeni bir cambiasso olabilir. gelişime açık olduğunu görmüş ki almış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Mourinho Khedira için ''İnanıLmaz geLişme potansiyeLine sahip bir oyuncu'' yorumunu yaptı. Mourinho nun eLLerinde Khedira 2 yıL sonra Dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuLarından birisi de oLabiLir, ya da canı isterse Quaresma gibi kariyerini bitirip, 26-27 yaşLarında yeniden nerde sükse yaparım diye de gezebiLir. Khedira gibi isimLer artık iş yapıyor. Hem top kapıcak, hem pas atıcak yeri geLince de goL atıcak. Adam bunLarın hepsine sahip, daha ne oLacak. Lass gibi, Mamadou Diarra gibi orta saham oLacağına Khedira gibi orta saham oLsun 100 kat daha iyi.
    Anlaşılan Khedira'yı izlemeden sırf Real Madrid'e transfer oldu diye böyle bir kanıya kapıldınız. Lassana Diarra ve Mamadou Diarra Khedira 4-5 gömlek üstün adamlardır. Khedira ağır pas atamayan sadece top kapıp geriye oynayan bir adam. Almanya takımında yanında Schweinsteiger gibi herşeyi yapan bir adam olunca sırıtmayabilir ama berbat bir transfer bence.

Mesaj Yetkileri