İstediği kadar istesin. Bilica bu takıma gelsin rakip oyunculardan çok ıslıklanır her maçta...
Printable View
Orhan çok iyi oldu. Pektemek'te kaliteliydi, alınsa iyi olurdu ama Beşiktaş almış. Tabi herkes hesabına göre alıyor adamları. Zevkli bir transfer dönemi gerçekleşiyor.
Pektemek + Orhan paketini 7-8'e kapatsak güzel olurdu. Pektemek'in Beşiktaş'a gitmesinin ardından Semih'le anlaşma ihtimali arttı gibi. Çünkü aksi halde hücumda sadece Niang ve Emenike kalıyor. Güiza'yı da gitti sayıyorum.
Orhan da mücadeleci iyi bir oyuncu. Kadro derinliği açısından, Aykut hocanın kadronun altını dolduracağız sözüne uygun bir transfer. Hem stoper olarak hem de sağ bek olarak faydalanabiliriz. Hayırlı olsun.
Birde Kesimal transferi bekliyorum ben valla. Sonra İlhan Eker-Bilica yı indirimli ürünler vitrinine çıkarırız :D
Serdar Kesimal için Süleyman Hurma, Türkiye'den 3 büyük kulüp ve Wolfsburg talip demiş.
3.5 milyon orhan şam için çok mu? yapmayın arkadaşlar.
mustafa pektemek ali kuçik + 4 milyon euro'ya gitti.
bence piyasa değerlerinin üstünde değil.
Bugünkü iki transferden şu ihtimal doğdu
1-Gökhan Gönül %90 yolcu
2-Semih Şentürk ayrılmıyor
bende öyle düşünmüştüm ama sene sonunda gitmesi daha mantıklı yada devre arasında şlde oynamak isteyecektir.
semih 2. forvet olarak bile istediği süreyi alamadığını söylemişti. 3. forvet olmak ister mi? umarım ister.
Kesimal Wolfsburg'a gidipte kendini riske etmemeli. Türkiye'den 3 büyüklere gitmeli, oturup düşünmeli sonra F.Bahçe'ye gelmeli :D
Kesimal'ı kaptırmamız lazım Kaçıralım :D
Sezer’de son tur!
Fenerbahçe Yönetimi, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için 3.5 milyon liranın yanı sıra Bilica, Gökhan Ünal ve Uğur Boral’ı önerdi. Transfer bitme noktasına geldi
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/sezer_ozturke.jpg
Şampiyonluk kutlamalarını bitirir bitirmez yeni sezon transfer çalışmalarına Emmanuel Emenike transferiyle hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe Yönetimi’nin, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için geri çevirilemeyecek bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Sarı-lacivertli kulübün, kırmızı-siyahlı orta saha oyuncusu için, Eskişehirspor Yönetimi’ne 3.5 milyon lira ile Gökhan Ünal, Uğur Boral ve Bilica’yı önerdiği bildirildi. Sezer’in önümüzdeki sezon Fenerbahçe formasını giymesi konusunda kararlı görünen sarı-lacivertli kulübün, bu girişimine Eskişehirspor’un olumlu yanıt verdiği belirlendi. Bir sene sonra sözleşmesi bitecek olan Sezer için yapılan bu teklif transferini neredeyse bitirme noktasına getirdi.
Bu arada Fenerbahçe’nin, Kayserispor’un başarılı stoperi Serdar Kesimal için de temaslarını hızlandırdığı ve pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gökhan Ünal işi bozdu
Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Serdar Kesimal için Kayserispor ile pazarlıklar sürüyor.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/manu...arkesimal3.jpg
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün Lig TV'de transfer listelerinde olduğunu dile getirdiği Kayserispor'un yıldız oyuncusu Serdar Kesimal için sarı-lacivertli kulüp pazarlıklarını sürdürüyor. Serdar için 6 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Kayserispor ayrıca eski futbolcuları Gökhan Ünal'ın dönmesini talep etti. Ancak Gökhan için Eskişehirspor'a Sezer Öztürk karşılığında söz veren Fenerbahçeli yöneticiler zor durumda kaldı. sezonu İstanbul BŞB'de tamamlayan Gökhan Ünal da tercihinin Kayserispor olacağını söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçe, Serdar Kesimal için Gökhan Ünal + 2 milyon Euro önerdi. Ancak Kayserispor 3 milyon Euro'da ısrarcı. Sarı-lacivertliler Sezer Öztürk için ise Eskişehirspor'a Bilica+1.5 milyon Euro+Uğur Boral teklifini iletti. Görüşmeler sürüyor.
sporx.com
boralın sözleşmesi elinde 3 gü sonra takasta niye istesinler:)
Serdar Kesimal'ı mutlaka almalıyız hatta Kayseriden dönüşte bir sürpriz daha yapıp henüz 1989 doğumlu olan Hasan Ali Kaldırım'ı da transfer etmeliyiz.Semih gitsin artık ona gerek olmadığını düşünüyorum.Sezer'e de bence para harcamaya gerek yok.Bunlar yapılırsa Türkiye pazarında ki transferler yeterlidir.Yabancı ön libero aramaya başlayabiliriz.
Ugur Boral'ın sözleşmesi elinde ancak şöyle bir durumda var fener 10 dk sonra sözleşmeyi önüne koysun 11.dakikada sözleşme yenilenir. Fener eldeki bir oyuncudan tamamen vazgeçmeden onu bırakmaz.
Sezer Öztürk
Alper Potuk (veya Yiğit Gökoğlan)
Hasan Ali Kaldırım
Serdar Kesimal
alınsın ve iç transfer bitirilsin, işte o zaman dışarıda kaliteli 1 yabancı alma hakkımız doğar taş gibi kadro olur.
Hasan Ali'yi satmayacağız diyorlar. Ama belliki bu oyuncuda taş gibi bir paraya gidebilir diyor Kayseri. Hasan'ı almak için baya parayı gözden çıkarmalıyız. Açıkçası ülke içerisindeki yerli transferlere baya para harcadık.
Manisalı Yiğitler gündemimizdeymiş. İncedemir olan Ceyhun olmazsa diye yedekte tutuluyor.
Güzel transfer olmuş okan boş bir oyuncu sonunda gökhana alternatif geldi,GG nin satılacağına açıkcası ihtimal vermiyorum röportajında adam halinden gayet memnun ayrılcak olan futbolcunun okadar güleç olacağını düşünmüyorum :)
yobo-lugano alternatifleride serdar ve bekir(ilhan) olur eğer alabilirsek serdarı.Canerden solbek olmaz muhakkak bi alternatif lazım o bölgeye.
Birde orta saha çaktıkmı olay tamamdır.Guiza,Bilica,Baroni umarım yolcu olurlar.Ama baroniyi yedekte alternatif olarak kullanacak gibi bakalım.
Ligtv spikeri
ertunc_oner Ertunc Oner
Alper Potuk, Ş.Güneş'in çok beğendiği,uzun vadede Selçuk'un yerini doldurabileceği yetenekte..Ancak F.Bahçe'ye transferi yüksek ihtimal!
Orhan transferi kesin mi?
Kesin sitede açıklama yok gerçi ama TRT bile verdi haberi :)
İlhan Cavcav açıkladı Mustafa. Kesin.
------
Fenerbahçe, Emenike'nin ardından Sezer Öztürk'le de anlaşmak üzere...
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'la temasımız olmadı. Biz şu anda Fenerbahçe'yle toplantı halindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
Taraftar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve Sezer Öztürk'ün transferinin bugün resmiyet kazanması bekleniyor.
Radyospor
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...ani-tutamazdik
kesin olarak gerçekleşmiş burdan anlayabiliriz.
Cavcav başkan konuştu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bu iki oyuncu için sözümüz vardı, sözümüzü tuttuk dedi.
3.5 milyon çok yahu.Böyle çok paralar verilince içim acıyor.Fenerbahçe'de genç bir sağ bek vardı oynadığı maçlarda iyi oynamıştı onun üzerine gidilseydi de bu kadar para verilmeseydi daha iyi olmazmıydı?
Bu paralar verilince her kulüp daha da fazla istemeye başlıyor bu gidiş hayırlı bir gidiş değil.
Şampiyonlar Ligi ve diğer kulvarlarda ciddi maçlar çıkaracağız. Lig hadi neysede Avrupada Gökhan'ın alternatifi Okan olamazdı. Çok isabetli bir transfer oldu.
Cavcav iki oyuncuya 9 milyon euro deyince, Orhan 5 Pektemekte 4 milyon euro diye hesaplayıp çok para demiştim. 3.5 yinede Türk alternatif bir oyuncu için fazla olabilir ama piyasa şartlarında ucuza bile geldi bence.. İsmi olan bir adam Orhan... 2.5 - 3 felan olsaydı daha iyi olabilirdi fakat G.Birliği o paraya as adamınıda bırakmayacağı için 3.5 ideal.
Malesef yabancı sınırlaması olduğu sürece bu paraları ödemek durumdayız.
Sözde Türk futbolu kazanıyor. Sanki Türkiye'de bir Essien, bir Puyol, bir Drogba varda biz almıyoruz.
Yabancı sınırlamasına başından beri karşıyım. Halada karşıyım. Eğerki avrupada başarı isteniyorsa yabancı oyuncu şart.
Avrupada yabancı sınırı olmadığını biliyorum. Ama onları ligtede oynatamadıktan sonra sırf avrupada ne kadar verim alabilirsinki?
Ligtv'de Sezer için geçen rakamlar doğruysa; yöneticilerimiz acilen toplantı yaptıkları yerden uzaklaşsınlar.
Okan Alkan'dan bahsediyorsun. Okan ilk haftalarda şans bulduğunda çok iyi değerlendirdi. Ama Gökhan Gönül iyileşince A2 takımla çıktığı maçlarda 'ben oldum' havasına girmiş. Biraz şımarıklık yapmış açıkçası. Aykut Kocaman da burnu sürtsün diye sanırım sonraki haftalarda 18'e bile almadı. Hele son hafta oynanan Antalyaspor maçında hakemle diyaloğa girerek doğrudan kırmızı kart gördü. Küfretti sanırım. Kendisini toparlaması lazım. Orhan Şam transferi de kendisini sorgulaması açısından iyi olur sanırım.
serdar kesilmal da büyük ihtimalle milli maçtan sonra açıklanır.
Ligtv'ye göre; Gökhan Ünal + Bilica + 5 m € teklifi yapmışız, reddetmişler. Eskişehir sadece para olarak 7 m € istiyormuş.
Yuuhh o kadar para çok fazla bence gerek yok Sezer'e...
Gökhan Ünal ve Bilica Fenerbahçe'den aldığı ücretleri bizden almak istiyolarmış sanırım. Bu mümkün değil. O yüzden bizimkiler nakit istemekte diretiyolar. İyide yapıyolar...