İyi oldugu kesin de en iyi mi tartışılır.
Printable View
İyi oldugu kesin de en iyi mi tartışılır.
İngilizler içinde en iyisi olduğunu belirtmiş ki o konuda da yanılıyor bana göre. Örnek verdiği Lampard'ın Gerrard'ın ölüsü yeter.
Barton psikopatsın. En iyisi değildir belki ama iyi. Bayaa iyi.
egolarını tatmin ediyor galiba
Barton iyidir iyi... Ama bi Lampard değil ;)
8 Nisan 2011 11:56 | NTV Spor
Premier Lig kulüplerinden Chelsea'nin kaptanı John Terry, Şampiyonlar Ligi'nde, Manchester United karşısında alınan yenilgi sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Terry, Chelsea taraftarları dışında, tüm dünyanın kendilerinden nefret ettiğini ileri sürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/terry600_IHLZH.jpg
Stamford Bridge'de, Manchester United'a 9 yıl aradan sonra yenilen Chelsea, uzatma dakikalarında penaltı pozisyonunu hala unutamadı.
Kaptan John Terry bu pozisyondan yola çıkarak, Şampiyonlar Ligi'ni bugüne dek hiç kazanamamış olmalarını, ilginç bir komplo teorisi ile açıkladı. Terry'e göre, Chelsea taraftarı dışında herkes kendilerinden nefret ediyor ve bu yüzden takımın Devler Ligi'nde takımın önü kesiliyor. Yıllardır benzer hakem kararları ile Avrupa kupalarının dışına itildiklerini ileri süren Terry; "United maçı sonrası takım arkadaşlarıma herkesin karşımızda olduğunu söyledim. Dünya bizden nefret ediyor. Avrupa'da yolumuza devam etmek için sadece kendimize güvenebiliriz" diye konuştu. Terry, son maçtaki penaltı pozisyonu hakkında, birçok takım arkadaşının, Avrupa Kupaları’nda oynamalarının yasaklanacağı korkusuyla, gerçek tepkilerini dile getiremediğini de öne sürdü.
Frank Lampard ise tüm takım arkadaşlarını, Old Trafford'da, uğradıkları haksızlığa karşı sonuna kadar savaşmaya çağırdı. Lampard; "Hakemin o penaltıyı vermediğine inanamadım. Herkes pozisyonu gördü. Old Trafford'da bu pozisyonu ekstra motivasyon kaynağı olarak kullanacağız. Adaletin yerini bulması için hepimiz sonuna kadar mücadele etmeliyiz" dedi.
Katılıyorum.
Barcelona'yı eliyorlardı 2 sene önce hakem katletti maçı. Geçen maçta yapılanlar da ortada. Chelsea'ye karşı bi antipati olduğu açık.
Ben seviyorum sizi, merak etmeyin :)
Evet Chelsea, Terry ve Lamparddan nefret ederim bende.
Bence yanlış bir düşünce.Sevmeyen vardır çok olduğunu sanmıyorum.Mesela ben nefret etmem Chelsea'den.
http://www.youtube.com/watch?v=p1Uih...eature=related
Harbi katletmişler o maçta Chelsea'yi.
Allah ne verdiyse vurdu Essien maçı mıydı o? :) Eğer o maçsa, O maçı ben yurtta kalırken izlemiştim lisede. İniestanın golünden sonra bütün salon ayağa fırlamıştı.
Ben de seviyorum Chelsea'yi. Fakat bazı kesimler tarafından (!) sevilmedikleri de açık.
Ben de aksine Man Utd'den nefret ediyorum. En nefret ettiğim oyunculardan ilk 11 yapsam %90'ını onlar oluşturur. Üzüldüm Chelsea adına.
Dünya'da Chelsea Türkiye Fener
Gerrard sezonu kapattı
Liverpool Menajeri Kenny Dalglish yaptığı açıklamada Steven Gerrard'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını açıkladı.
Liverpool'da Steven Gerrard şoku yaşanıyor. Kırmızılılar'ın kaptanı geçtiğimiz ay oynadıkları Chelsea maçında kasığından sakatlamış ve 4 hafta sahalardan uzak kalmıştı.
Yıldız oyuncu, takımının hafta sonu oynayacağı West Bromwich ile oynayacağı maç öncesi yaptığı antrenmanda tekrardan sakatlandı.
Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Liverpool Menajeri , Gerrard'ın durumunun bu haftaki idmanlarda kötüye gittiğini ve sezonu kapattığını açıkladı.
NtvSpor
Bolton'un Elmander endişesi
Daily Mail'in haberine göre, Fenerbahçe ve Juventus'un yakından ilgilendiği İsveçli golcü Elmander'i Bolton takımda tutmak istiyor.
İngiliz Daily Mail gazetesi, Bolton'da forma giyen Johan Elmander ile Fenerbahçe ve Juventus'un ilgilendiğini, ancak Premier League ekibinin futbolcuyu bırakmak istemediğini yazdı.
29 yaşındaki İsveçli golcünün sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini anımsatan gazete, Bolton Menajeri Owen Coyle'ın, ''Birçok takım Elmander'i izliyor. Sezon bitince onu takımda tutmak için elimizden geleni yapacağız'' açıklamalarına yer verdi.
2008 yılında Fransa'nın Toulouse takımından transfer edilen Elmander, 3 sezonda ligde 86 maçta forma giydi ve 18 gol attı.
NtvSpor
Seneye tamamıyla hazır bi şekilde döner umarım. Bu sene bitti zaten. Yeni transferlerin alışma süreci olarak geçer kalan haftalar. Carroll hala istenilen seviyede değil.
2013'de futbolu bırakacak zaten Seko :) Yani artık yeni bir macera için geç kaldı ve bunu istemediğini söyledi. Liverpool'da alacağı 1 kupayı başka bir takımda alacağım 50 kupaya değişmem diyerek ;)
liverpool kötü giden senenin ardından en kötü haber inş. büyük bir sakatlık değlidir ve kariyer sonu gelmez
Amerikalı işadamı Stan Kroenke, Arsenal kulübündeki hisselerini yüzde 62'ye çıkardı.
Amerikalı ünlü işadamı Stan Kroenke, Arsenal kulübündeki hisselerini yüzde 62'ye yükseltti ve kulübü tamamen devralmaya karar verdi.
2007'den beri Arsenal'e hissedar olan Kroenke, Danny Fiszman ve Nina Bracewell-Smith'in toplam olarak yüzde 32'lik hisse payını satın alarak, kulübün en büyük hissedarı oldu. Kroenke'nin bundan sonraki süreçte kulüpteki kalan hisseleri de satın alarak devir alma sürecini sonuçlandırmas bekleniyor. Mevcut kulüp başkanı Peter Hill-Wood ise bu görevine devam edecek.
Yaptıkları yatırımlarla Arsenal'i daha da üst seviyeye çıkarmayı planladıklarını belirten Stan Kroenke, "Arsenal tarihi ve geleneğiyle muhteşem bir kulüp. Arsene Wenger gibi harika bir teknik direktörümüz var. Yaptığımız bu hamleler ile Arsenal'i daha iyi yerlere getireceğiz. Peter Hill-Wood da başkanlık görevine devam etmeyi kabul ederek bu süreçte bizi destekledi." şeklinde konuştu.
Frank Lampard, Rus patronlarına bir Şampiyonlar Ligi kupası borçlu olduklarını söyledi.
"ABRAMOVİÇ İÇİN KAZANMALIYIZ"
The Sun gazetesinde yayımlanan açıklamasında Lampard, ''Kulüp, Abramoviç'in geldiği 2003 yılından bu yana büyük bir gelişme gösterdi. Şampiyonlar Ligi kupasını, her şeyden öte Abramoviç için kazanmalıyız. O bunu hakediyor'' dedi.
Lampard, Abramoviç'in hiçbir zaman Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaları için baskı yapmadığını, ancak kendilerinin, bu kupayı kazanmaları halinde Abramoviç'in ne kadar mutlu olacağını bildiklerini kaydetti.
İngiliz 2. Lig kulübü Millwall, geçtiğimiz Cumartesi 3-2 kazandıkları Leeds United maçında Türk bayrağı açan iki taraftarını tribünlerden beş yıl men ettiğini bildirdi
12 Nisan 2011 Salı - 08:22
Sabah
İngiltere Championship mücadelesinde Millwall geçtiğimiz Cumartesi 3-2 kazandıkları Leeds United maçında Türk bayrağı açan taraftarına beş yıl ceza verdi.
2000 yılında UEFA Kupası yarı finalinde Galatasaray maçı öncesi iki Leeds taraftarı Christopher Loftus ve Kevin Speight'ın İstanbul'da öldürülmesine gönderme yapan iki Millwall taraftarının kulüp tarafından beş yıl tribünlere sokulmayacağı açıklandı.
Geçen sezon da Leeds maçlarında Türkiye ve Galatasaray bayrağı açan üç taraftarına ömür boyu men cezası veren kulüp, bundan böyle sarı-lacivertliler ile oynanacak karşılaşmalarda aynı hareketi tekrarlayacak taraftarların beş yıl men cezası alacağını da duyurdu.
http://www.sporx.com/img/2011/04/12/bayrak_55778.jpg
Böyle Saçmalıkmı olur arkadaş, böyle bir uygulama Ancak Leeds Klübünden olur zaten
Ya hakaret yok bir şey yok adam istediği bayrağı açar. O halde tüm bayraklar yasaklansın çünkü Dünya savaşlarında bir çok millet bir çok milleti öldürdü hatta soykırımlar yaşandı..
Hee o zmn onlardanda beklenirdi :dD
Oldukça saçma gerçekten. İsteyen istediği bayrağı açar yahu.
Kusura bakmayın ama saçma bir uygulama değil. Malum maç öncesi iki Leeds taraftarının bıçaklanması olayını hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla Galatasaray bayrağı açmak veya Türk bayrağı açarak bu olaya atıfta bulunmak -ki böyle bir olaydan Leeds taraftarının tahrik olduğu açık- yanlıştır ve cezalandırılmalıdır. Eğer futbolda holiganlığa tahammülümüz yok ise, bu tip taraftarları maçlara girişten men etmek doğru bir karardır.
Burada o iki taraftarın ölümünün haklılığından veya haksızlığından bahsetmiyorum. Açılan bayrağın Türkiye bayrağı olması da bizim bu olaya sempati ile bakmamıza sebep olmamalı. Burada gördüğümüz apaçık bir holiganlık veya holiganlığa azmettirmedir.
Yalnız kulüp Leeds değil Millwall , İngilterede desteklediğim ve en çok holigana sahip takım yani :D.Bunlar normal daha :0:.
Gayet normal olay. Leeds maçlarında rakibi kızdırmak için sürekli Türk bayrağı açıyolar.
Sanki bu haber daha önceden vardı gibi geldi bana.
Milwall taraftarı Leeds e hakaret etmiş.Milwall futbol kulübünün Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türklere saygısızlık yapmaya hiç bir hakkı yoktur.Başka bir ülkenin bayrağı açıldı diye hiç kimse ceza vermemiştir bugüne kadar.
Örnek:Deportivo La Coruna,Sochaux taraftarları gösterilebilir en kolayından.
Deportivo'nun durumu çok farklı, Sochaux içinde sürekli oynayan bir Türk oyuncu oluyo kadroda. Daha önceden Mevlüt vardı şimdi Serdar var. Genç oyunculara önem veriyor taraftar, onlara moral olsun diye açıyolardır. Yunanistan'da bir takımda var böyle Türk bayrağı açmıştı onlarda.
Ben anlatmak istediğimi yanlış yazdım.Türk Bayrağı terörist bir grubun bayrağımı? Hayır.Yasaklı bir bayrakmı? Hayır.Taşımalarıda veya açmalarında hukuki olarak hiçbir sorun yoksa kulüp ceza vermemeli.Benim anlatmak istediğim bu taraftarların kaç yıl ceza aldığı ilgilendirmez beni.
Gate 21, Türk bayağı açan grup. AEK taraftarları.
AEK taraftarlarının açma nedeni ; http://www.bakterim.net/diger-spor-d...ragi-asar.html
Deportivo takımı ve resimler ; http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=97480