"Haldun Üstünel'in kel versiyonu." :zuhaha
Vallahi yahu, 10 dakikada bir resmi siteye bakıyorum. :n:
Printable View
"Haldun Üstünel'in kel versiyonu." :zuhaha
Vallahi yahu, 10 dakikada bir resmi siteye bakıyorum. :n:
Bugün transfer açıklamazlar bence :D
Haftasonları transfer açıklanmıyor değil mi ? Nasıl duracağız yahu 2 gün. :n: Pazartesi'ni mi bekleyceğiz şimdi ?
Hafta sonu transfer açıklanır yav nolcak pazartesi'de KAP'a rakamları bildirirler :D
Kallström olsun da başımız göğe ersin :) Bu akşamlık benden bu kadar :D
Benden de pes bu akşamlık. Hadi yarın uyandığımızda Kallström + Ersan Gülüm + Sebastian Frey üçlü açıklamasını görme dileğiyle. :D
Valla ne yalan söyleyeyim bugun bende baya yoruldum. Artik yatsam diyorum, sabah uyaninca bomba haberleri görsem resmi siteden, en son uyanip resmi sitemize girdigimde Elano bizdeydi :D s
Benden de bu kadar. Az uyucam artık :D
1 Haziran'a kadar açıklanır en az 1 transfer rahat olun :)
Ceylan Capa
Gokhan Inler Galatasaray yolunda gibi gibi..
Ceylan Capa Selcuk'u falan günler önce bilmisti umarim bunda da yanilmaz.
Gökhan İnler'e çok fazla talip çıkar, bize sıra gelmez bence.
Ersan'la anlaşıldı şeklinde söylentiler var...
@gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..
Selçuk'u bende bildim biliyorsunuz.Bence,Kallström'ü Lyon bozuyor ama gelebilir.Frey olmayacak.Drogba belirsiz.
Gökhan İnler hayatta gelmez.Kallström ve Frey'den vazgeçildiyse yerlerine daha iyi isimler alınmalı.Taraftarın beklentisi çok yükseldi.Pazartesi kaleci transferi açıklanır bence.
Gelecek hafta hiç kimsenin ummadığı bir transfer gerçekleşebilir.Yarın Fanatik'te ismi olacaktır. :zuhaha Herkes imkansız der.Ama bence az da olsa umut var :0:
Not:Fanatik bu sezon transferlerde hatasız gidiyor.
Jan Polak'la falan gelmesinler.
Ersan-Kallstrom-Reina-Volkan Sen-Mevlut-Drogba transferleri olursa super olur ama herkes daha isimli futbolcularin alinacagini soyluyor. Diego bombasi bekliyorum.
Diego falan gelmesin o tarz adamlardan yeterince ağzımız yanmadı mı bizim ya.
Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
Tribünderginin tweetleri.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
off :D drogba ronaldinho 2 side gelirse 2 sinide formasını almayan .... :D
ben drogbayı alırım sadece :)
Ronaldinho en son göbekten top oynayamıyordu noldu o ? :D Futbolu bence kafasında bitirmiş Ronaldinho istemiyorum ben.
Ama Didier Drogba gelirse. Lahey lahey lahey. :D
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.
ronaldinho en son flamengo da şov yapıyodu ölüsü yeter bu ülkeye
Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.
Yahu o 9 milyon € semboliktir. Adam ayrılmayacağını anlatmak için istemiştir onu. Kameni olursa çok iyi olur yanlız.
Drogba-Kameni/Frey gelir insallah. Gokmen Ozdemir'in de patladigi andir. Kallstrom'den soz etmemesi bence transferin bittigini gosteriyor.
Aman dfiyim Ronaldinho falan gelmesin. Hatta mümkünse hiçbir brezilyalıya yaklaşılmasın. Son yıllarda 30 + yaşına kadar istikrarı sağlayan kaç tane Brezilyalı yıldız var ? Genelde parlayanlar sönüyor... :) Bknz: Adriano,Ronaldinho
Buffon'un gelmeyecegine emindim zaten. Ronaldinho da uzak kalsin gercekten. Drogba ve Kameni istedigim oyuncular. Kameni yerine Frey de olur farketmez.
Adnan Öztürk nereye yapmış bu açıklamaları ?
Sembolik falan da degil, daha once belirtmistim ama bazi arkadaslar sadece gormek istedigini goruyor, ona inaniyor. Buffon Juventus'un acik ara en fazla para alan oyuncusu, transfer oldugundan beri inanilmaz bir rakam aliyor ve bu hic degismedi. 9 milyon olmasa bile kendisinin yillik ucreti asgari 6-7 nettir, o yuzden sembolik falan degil o rakam. Buffon, Drogba tarzi oyunculari kendine hedef koyacaksan bunlari odeyeceksin, bunlar oyle yillik 3-4'e gelecek oyuncular degil. Veremeyeceksen de hic pesinden kosmayacaksin, Elmander vs idare edeceksin.
Allahtan Drogba'yla ilgili sorun yok. Su Ancelotti gitmeyeydi iyiydi :)
Ya orası mutlaka öyle hocam. Ben sembolik derken, imkansız rakam isteyip takımda kalacağını belli etmek istemiştir anlamında yazdım. Yoksa tabikide bu oyuncuları getireceksen ödeyeceksin yüksek meblaları. R. Carlos geldi bu ülkede net 4 milyon € gibi bir para aldı.
Bakarsanız sanırım dediğimi anlarsınız. Adam aldıgı paranın yarısını zaten vergiye veriyor :D
İngiltere (150 bin sterlin fazlası) % 45
Almanya (250 bin euro üstü) % 45
İtalya (75 bin euro üstü) % 43
İspanya (600 bin euro üstü) % 43
Portekiz: % 42
Türkiye: % 15
Rusya: %13
Yani biz buffon'a 4 versek eline net 3,4 milyon avro geçer, Avrupadan bir ekip 5 bile verse eline 2,75 milyon € gibi bir rakam kalıyor :D