Bu arada Hasan Şaş-Ersan Adem Gülüm görüşmesi oluyor şu saatlerde lafları dönüyor. Bakalım..
Bu arada Hasan Şaş-Ersan Adem Gülüm görüşmesi oluyor şu saatlerde lafları dönüyor. Bakalım..
Yalnız gelecek sezon muhteşem bir lig bizi bekliyor bunlar nasıl transferler böyleHasan Şaş'da maşallah geleni ikna ediyor, Haldun Üstünel'in kel versiyonu
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Beyler heralde transferle yatıp transferle kalkıyorsunuz bu ne hız yahu bazen konuya giresim bile gelmiyor çok geride kalıyorum![]()
Hasan Şaş ikna etmeden bırakmazKızdıramazlar Adanalı'yı
![]()
Bize gelene kadar Ünal Aysal Adanaspor'u bünyesine geçirir![]()
"Haldun Üstünel'in kel versiyonu."
Vallahi yahu, 10 dakikada bir resmi siteye bakıyorum.![]()
Bugün transfer açıklamazlar bence![]()
Haftasonları transfer açıklanmıyor değil mi ? Nasıl duracağız yahu 2 gün.Pazartesi'ni mi bekleyceğiz şimdi ?
Hafta sonu transfer açıklanır yav nolcak pazartesi'de KAP'a rakamları bildirirler![]()
Kallström olsun da başımız göğe ersinBu akşamlık benden bu kadar
![]()
Benden de pes bu akşamlık. Hadi yarın uyandığımızda Kallström + Ersan Gülüm + Sebastian Frey üçlü açıklamasını görme dileğiyle.![]()
Valla ne yalan söyleyeyim bugun bende baya yoruldum. Artik yatsam diyorum, sabah uyaninca bomba haberleri görsem resmi siteden, en son uyanip resmi sitemize girdigimde Elano bizdeydis
Benden de bu kadar. Az uyucam artık![]()
1 Haziran'a kadar açıklanır en az 1 transfer rahat olun![]()
Ceylan Capa
Gokhan Inler Galatasaray yolunda gibi gibi..
Ceylan Capa Selcuk'u falan günler önce bilmisti umarim bunda da yanilmaz.
Gökhan İnler'e çok fazla talip çıkar, bize sıra gelmez bence.
Ersan'la anlaşıldı şeklinde söylentiler var...
@gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..
Selçuk'u bende bildim biliyorsunuz.Bence,Kallström'ü Lyon bozuyor ama gelebilir.Frey olmayacak.Drogba belirsiz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gökhan İnler hayatta gelmez.Kallström ve Frey'den vazgeçildiyse yerlerine daha iyi isimler alınmalı.Taraftarın beklentisi çok yükseldi.Pazartesi kaleci transferi açıklanır bence.
Gelecek hafta hiç kimsenin ummadığı bir transfer gerçekleşebilir.Yarın Fanatik'te ismi olacaktır.Herkes imkansız der.Ama bence az da olsa umut var
Not:Fanatik bu sezon transferlerde hatasız gidiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp