Mesele oyuncunun Besiktasli olup baska takimda oynamasi degil zaten. Ve cogu Besiktas taraftari bu konuda Baskanin arkasinda
Printable View
Lig Tv haberinde 3.5 M € diyor doğruysa çok iyi bir fiyata almış oluyoruz.
kazimavci Kazim Avci
Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..
hayda :D
@kazimavci
Kazim Avci
Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..
kazimavci Kazim Avci
Herkes ayni haberi yazdi :D daha kesin bisey yok burda bosuna tartisma oluyor. Sanirim Adanasporla anlastik ama Ersanla daha görüsme olmadi.
http://a3.twimg.com/profile_images/1...kmm_normal.jpg
HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak
Bisey yazmaya korkuyorum hemen Galatasaraya cekiliyor,gecen reinadayim diye yazdim kaleci Reinayi mi aliyoruz dedi herkes..
:zuhaha:zuhaha:zuhaha
Bence Ersan'a yuklenmek sacma. Adamin yapacagi birsey yok ki. Bazi arkadaslae gitmesin beklesin diyor ama adam kariyerini dusunuyor, dusunsenize kariyeriniz bir anda tehlikeye giriyor. Ya Besiktas'la Adana'nin inatlasmasi surerse ortada mi kalacak adam? Tabii ki Galatasaray'i dusunecek. O psikolojiyi hayal edin bir de. Yedek forvet olarak Mustafa'ya 4 M veren ilk 11indeki stoper icin 4.5-5 M rahatlikla verir. Onceki sozlere filan bakmaz. İsini garantiye almak icin opsiyon koysaydin der Adana baskani isguzarlik yapip bu duruma dusersin.
Adana'yla anlastik mi ne yaptik simdi yahu? Ersan'in kardesi farkli diyor, Adana baskani farkli. Herhalde Adana baskani tepki cekmemeye calisiyor.
GalatasarayDC'nin dediği gurbetçi Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı olmasın sakın :D
Galatasaray DC'nin dedigi oyuncu sanirim Gökhan Inler. Kaleci transferi de uzadi iyi biri gelecek büyük ihtimalle.
Lig Tv ve diğer yerlerde Ersan Galatasaray'la anlaştı diye bir şey yazmıyordu.Galatasaray Adanaspor kulübüyle prensipte anlaştı yazıyordu.
Beyler yabancı stoperi falan bırakın da, üstüne Serdar Kesimal'ı alsak parayı basıp (şu facebook muhabbetleri oldu ya Serdar'ın). Ersan-Serdar Euro 2012'de milli takımımızın stoperleri. Of of of hayal mi kuruyorum ne :)
Sporx'deki bir habere göre Adanaspor Başkanı kimseyle anlaşmamış ve söz vermemiş.
Ersan konusunda şu anda herkes ayrı telden çalıyor. Ben finale odaklanıyorum maçın sonunda görüşürüz :D
Transfer dönemi bitmeden burası 1000 sayfa olur gibi :D her dakika yazan var :D herkes 24 saat twitter'ı açık bırakıyor sanırım :D bence Ersan bitti açıklanır 1 Haziran'a kadar...
Ersan transferi iyi olur servet ersan ikilsi süper ligi çok rahat taşır
Haklısın aslında Servet-Ersan taşır gerçekten ama ben Servet'i istemiyorum bu takımda. Yabancı-Ersan olmalı bence, kontenjan sıkıntısı olmayacaksa.
Serdar - Ersan olsa, Milli takımımızın Euro 2012'deki stoperleri uyumlu olsun diyorum hiç kötü bir niyetim yok :0:
Milli takım defansı eren ersan olur:)
O zaman Eren'i alalım fark etmez :D