Beyler yabancı stoperi falan bırakın da, üstüne Serdar Kesimal'ı alsak parayı basıp (şu facebook muhabbetleri oldu ya Serdar'ın). Ersan-Serdar Euro 2012'de milli takımımızın stoperleri. Of of of hayal mi kuruyorum ne![]()
Sporx'deki bir habere göre Adanaspor Başkanı kimseyle anlaşmamış ve söz vermemiş.
Ersan konusunda şu anda herkes ayrı telden çalıyor. Ben finale odaklanıyorum maçın sonunda görüşürüz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Transfer dönemi bitmeden burası 1000 sayfa olur gibiher dakika yazan var
herkes 24 saat twitter'ı açık bırakıyor sanırım
bence Ersan bitti açıklanır 1 Haziran'a kadar...
Ersan transferi iyi olur servet ersan ikilsi süper ligi çok rahat taşır
Haklısın aslında Servet-Ersan taşır gerçekten ama ben Servet'i istemiyorum bu takımda. Yabancı-Ersan olmalı bence, kontenjan sıkıntısı olmayacaksa.
Serdar - Ersan olsa, Milli takımımızın Euro 2012'deki stoperleri uyumlu olsun diyorum hiç kötü bir niyetim yok![]()
Milli takım defansı eren ersan olur![]()
O zaman Eren'i alalım fark etmez![]()
Ersan'in kiz kardesiyle yakin arkadas olan birisi kardesinin Ersan'in imza attigini soyledigini iletti GSC Forum'da. Kulupler aciklamadan Ersan'in anlastigini soylemek sacmalik olur, gizleniyor deniyor. Eger GSC'de taninan ve gecmisten beri aktif bir bayan olmasa yalan derdim ama gercekten taninan ve bayagi eski bir uye.
Eren Güngör'ün sakatlığı ne durumda? Çok ciddi bir sakatlıktı. Atlatabildi mi tam olarak?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mustafa Sarp ve Ayhan'dan sonraki en iyi transfer haberi bu olsa gerek
Baris Özbek ----> Trabzonspor, prensip anlasmaya varmislar.
Mustafa ve Ayhani bilmiyorum ben, yani olursa anlamindaydi o ikisi
Ama Baris Özbek Trabzonsporla prensip anlasmaya varmislar.
Çok güzel oldu haydi naş![]()
Topuz olayinda hayiflanmadim ki. Delikanli olmayan, gercekten Besiktasli olmayan, sozunde durmayan bir adam icin hayiflanmama gerek yok. Ersan iyi bir oyuncudur, ancak bana gore birak 4'u 2.5'tan bile fazla etmeyecek bir oyuncu. Adana once 2 istedi, sonra 4 yapti, simdi 5.5 deniyor, bunun sonu yok. BJK odeyebilecegi parayi belirtti ve cekildi, dogru olan budur. GS istedigi kadar odeyip alsin, yapacak birsey yok. Uc buyukler sadece kendilerine zarar veriyor, kazanan Anadolu kulupleri oluyor, yarin oburgun de cikar Unal Aysal yabanci kontenjani kalksin yerliler cok pahali diye konusuyor televizyonlarda artik.
Ona su kadar verdik bunu bu kadar verdik diye mali olarak bu duruma dustuk zaten. Nobre'ye odenen para da istisna idi ama tum mali politikayi etkiledi 2 senede. Bu isin yarini var, oburgunu var. Bu kulubun bundan sonra bir politikasi ve butcesi olacak belli ki, dogru olan da budur. Ben yonetimin bu politikasini sonuna kadar destekliyorum. Asil simsarlara, sahtekarlara prim verip 5.5 milyon euro'yu verseydi benim gozumde prestij kaybi yasardi Besiktas.
Hakan Balta Bjk'ye giderse Gökhan Süzen düsünülüyormus ilerleyen günlerde netlik kazanacak bu durum.