Sayfa 491 / 1204 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
14,701 ile 14,730 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mondi olayi derken ben bilmiyorum sanirim
    Mondi bizde kiralik oynadiktan sonra BJK cok istedi Metz ile de anlasmisti ama Mondi GS'de kalmak istedi sonra da bize geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mondi bizde kiralik oynadiktan sonra BJK cok istedi Metz ile de anlasmisti ama Mondi GS'de kalmak istedi sonra da bize geldi.
    zaten BJK sonra Cordoba'yı aldı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Lig Tv ve diğer yerlerde Ersan Galatasaray'la anlaştı diye bir şey yazmıyordu.Galatasaray Adanaspor kulübüyle prensipte anlaştı yazıyordu.
    aynısını düşünüyorum bende

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Metz'le bizim aramizda boyle bir olay olsa belki de Besiktas'a gidecekti adam iyiye yoralim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler yabancı stoperi falan bırakın da, üstüne Serdar Kesimal'ı alsak parayı basıp (şu facebook muhabbetleri oldu ya Serdar'ın). Ersan-Serdar Euro 2012'de milli takımımızın stoperleri. Of of of hayal mi kuruyorum ne

Sporx'deki bir habere göre Adanaspor Başkanı kimseyle anlaşmamış ve söz vermemiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan konusunda şu anda herkes ayrı telden çalıyor. Ben finale odaklanıyorum maçın sonunda görüşürüz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Transfer dönemi bitmeden burası 1000 sayfa olur gibi her dakika yazan var herkes 24 saat twitter'ı açık bırakıyor sanırım bence Ersan bitti açıklanır 1 Haziran'a kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ersan transferi iyi olur servet ersan ikilsi süper ligi çok rahat taşır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın aslında Servet-Ersan taşır gerçekten ama ben Servet'i istemiyorum bu takımda. Yabancı-Ersan olmalı bence, kontenjan sıkıntısı olmayacaksa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Beyler yabancı stoperi falan bırakın da, üstüne Serdar Kesimal'ı alsak parayı basıp (şu facebook muhabbetleri oldu ya Serdar'ın). Ersan-Serdar Euro 2012'de milli takımımızın stoperleri. Of of of hayal mi kuruyorum ne
    Çok güzel olurdu gerçekten ama Fenerbahçe Kayseri'yle anlaştı bile. Önceden anlaşmışlar zaten, bizimkiler yanaşmamıştır bile bu durumu biliyorlarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar - Ersan olsa, Milli takımımızın Euro 2012'deki stoperleri uyumlu olsun diyorum hiç kötü bir niyetim yok

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Milli takım defansı eren ersan olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar - Ersan olsa, Milli takımımızın Euro 2012'deki stoperleri uyumlu olsun diyorum hiç kötü bir niyetim yok

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Milli takım defansı eren ersan olur
    Eren'i çok beğenirim ben ya sakatlıklardan kurtulabildi mi, ardarda gelen şanssız talihsizlikler çok baltalamıştı oyununu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman Eren'i alalım fark etmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman Eren'i alalım fark etmez
    Ali Turan olayından sonra Kayserispor bize günahını satmaz O adam yüzünden Kayserispor'la aramız bozuldu resmen boşu boşuna.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Eren'i çok beğenirim ben ya sakatlıklardan kurtulabildi mi, ardarda gelen şanssız talihsizlikler çok baltalamıştı oyununu.
    1.5 senedir oynayamıyodu ama düzeldi şuan hiçbir sorunu yok yeni sezona bomba gibi eskisinden daha iyi dönecek inşallah seneyede onun için kapışır büyükler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eren alınabilir aslında iyi bir alternatif olur ah birde Emre Güngör'ü satmasaydık.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Transfer dönemi bitmeden burası 1000 sayfa olur gibi her dakika yazan var herkes 24 saat twitter'ı açık bırakıyor sanırım bence Ersan bitti açıklanır 1 Haziran'a kadar...
    TweetDeck kullanıyoruz Kaan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ali Turan olayından sonra Kayserispor bize günahını satmaz O adam yüzünden Kayserispor'la aramız bozuldu resmen boşu boşuna.
    Bir yerde de Kayseri'den birini alalım dendiğinde başka birisi aynen böyle demişti. Cevap da şeydi: "O zaman günahını da alırız."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bir yerde de Kayseri'den birini alalım dendiğinde başka birisi aynen böyle demişti. Cevap da şeydi: "O zaman günahını da alırız."
    Beyler şimdi günahını almayalım adam haklı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan'in kiz kardesiyle yakin arkadas olan birisi kardesinin Ersan'in imza attigini soyledigini iletti GSC Forum'da. Kulupler aciklamadan Ersan'in anlastigini soylemek sacmalik olur, gizleniyor deniyor. Eger GSC'de taninan ve gecmisten beri aktif bir bayan olmasa yalan derdim ama gercekten taninan ve bayagi eski bir uye.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eren Güngör gelse aslında nefis olur. Eren açık ara en iyi stoperdir benim gözümde.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eren Güngör'ün sakatlığı ne durumda? Çok ciddi bir sakatlıktı. Atlatabildi mi tam olarak?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Eren Güngör'ün sakatlığı ne durumda? Çok ciddi bir sakatlıktı. Atlatabildi mi tam olarak?
    Tam olarak iyileşmedi henüz. 2 ayağından sakatlandı 2 senede. Üstüne gidilirse toparlanabilir. Uğur Uçar örneği var en basitinden Galatasaray'da. Dönmesi mümkün değilken dönmüştü futbola.

Mustafa Sarp ve Ayhan'dan sonraki en iyi transfer haberi bu olsa gerek
    Baris Özbek ----> Trabzonspor, prensip anlasmaya varmislar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Mustafa Sarp ve Ayhan'dan sonraki en iyi transfer haberi bu olsa gerek
    Baris Özbek ----> Trabzonspor, prensip anlasmaya varmislar.
    Onlara ne oldu ki ? Biri Samsuna gidiyordu () biri futbolu bırakıyordu. İki olayda kesinleşti mi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mustafa ve Ayhani bilmiyorum ben, yani olursa anlamindaydi o ikisi
    Ama Baris Özbek Trabzonsporla prensip anlasmaya varmislar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok güzel oldu haydi naş

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Bence biraz sakin olmalısın. Adam Galatasaray'ya imzaladıktan sonra çıkar oyununu oynar. Sen de bi zamanlar söylediği laflara bakar durursun, kendi kendine hayıflanırsın. Mehmet Topuz olayında olduğu gibi.

Ben de sevmiyorum zamanında beşiktaş'a sempatisi olduğunu söyleyen birini takımımda görmeyi ama sen suçu oyuncuda ya da gs'de aramayacaksın. beşiktaş'ına sempatisi olduğunu söyleyen futbolcuyu transfer edemeyen kulübünde arayacaksın.

adanaspor isterse 7M euro istesin. sanki beşiktaş'a koyar bu para. ismail için 6.5 verilmişken ersan 10m euro bile eder demirören kuruna göre.

mehmet topuz'un performansına bakıyor millet. zamanında bjk forması giymesine değil.
    Topuz olayinda hayiflanmadim ki. Delikanli olmayan, gercekten Besiktasli olmayan, sozunde durmayan bir adam icin hayiflanmama gerek yok. Ersan iyi bir oyuncudur, ancak bana gore birak 4'u 2.5'tan bile fazla etmeyecek bir oyuncu. Adana once 2 istedi, sonra 4 yapti, simdi 5.5 deniyor, bunun sonu yok. BJK odeyebilecegi parayi belirtti ve cekildi, dogru olan budur. GS istedigi kadar odeyip alsin, yapacak birsey yok. Uc buyukler sadece kendilerine zarar veriyor, kazanan Anadolu kulupleri oluyor, yarin oburgun de cikar Unal Aysal yabanci kontenjani kalksin yerliler cok pahali diye konusuyor televizyonlarda artik.
    Ona su kadar verdik bunu bu kadar verdik diye mali olarak bu duruma dustuk zaten. Nobre'ye odenen para da istisna idi ama tum mali politikayi etkiledi 2 senede. Bu isin yarini var, oburgunu var. Bu kulubun bundan sonra bir politikasi ve butcesi olacak belli ki, dogru olan da budur. Ben yonetimin bu politikasini sonuna kadar destekliyorum. Asil simsarlara, sahtekarlara prim verip 5.5 milyon euro'yu verseydi benim gozumde prestij kaybi yasardi Besiktas.

Hakan Balta Bjk'ye giderse Gökhan Süzen düsünülüyormus ilerleyen günlerde netlik kazanacak bu durum.

Mesaj Yetkileri