Guardiola başka kulübe gitmeye çalışmasın bence , giderse rezil eder kendini
Printable View
Guardiola başka kulübe gitmeye çalışmasın bence , giderse rezil eder kendini
Barcelona kovmadıkça Guardiola'nın Barça'dan ayrılması dünya futbol tarihinin en büyük yanlışlarından biri olur.Ama vaziyet önümüzdeki yıllarda başka bir devin başında göreceğiz gibi duruyor.Alt yapısından yetiş, futbolu orada bırak.Sonra takımın başına geç almadığın kupa kalmasın, sözleşme zamanı gelsin 1 yıllık sözleşme yap.Şaka mı bu?
o giderse luis enrique gelir.
benim adayım yılmaz vural :D
Ferguson'dan sonra ManU'nun başına geçeceğini düşünüyorum.
Bunu yapmak için 1 yıllık sözleşme imzalamasına gerek yok ki.Madam klübü düşündüğü için yapıyor, sözleşmesinde kontratı fes edildiğinde hiçbir hak talep etmeyeceğini belirtir olur biter.Yada en kötü alıp klübe geri öder.
Guardiola başka takımda başarılı olamaz...
Cruyff varsa orda bulunan isimlerin sözleşme uzunluklarını düşünmenin ve tartışmanın bi alemi yok. Yok o gelmiş yok bu kadar sözleşme uzatılmış falan filan...
Tek bir kulüp yönetmiş birinin başka bir kulüpte başarılı olup olamayacağını bilemeyiz. Bence Guardiola ya yeni bir macera arıyor ya da sadece Barcelona'da başarılı olur lafını üzerinden atmaya çalışıyor. 1 yıllık sözleşme olmazdı yoksa.
Bence sıkılmış olabilir. Mesela ben artık Barcelona maçlarını izlemiyorum. Sonucu belli heyecan sıfır. Belki bundan dolayı yeni heyecanlar aramak istiyordur.
Guardiola genelde birer yıl uzatıyo sözleşmesini.. Bıraksa bile dinlenme amaçlı bırakır bence.
Gerçekten şaka gibi ya, 1 yıllık sözleşme nedir, amacı nedir acaba..
guardiola defalarca söyledi diye biliyorum; kendi adedi bu, sözleşmelerini hep böyle yapıyor, kısa süreli sözleşmeler, klübe zarar vermesin, performansı en üst düzeye çıkarsın diye.
bi de;
guardiola bence başka takımda yapamaz, çok ama çok zor...
"Bojan'ın geleceği belli değil"
Barcelona'nın golcüsü Bojan Krkic'in menajeri, genç oyuncunun kaderinin Katalan kulübünün elinde olduğunu söyledi.
Barcelona'nın golcüsü Bojan Krkic'in sezon sonu takımdan ayrılacağı yönündeki haberler üzerine genç golcünün menajeri Zoran Vekic açıklamalarda bulundu.
Bojan'ın ilk 11'de forma giyemediği için Barcelona'dan ayrılacağı şeklindeki haberlere ceza veren Vekic "Bojan şu anda bu konular hakkında açıklamalarda bulunmak istemiyor. Böyle şeyleri konuşmanın zamanı değil. Barcelona da bu konularda açıklama yapmak istemiyor. Haziran ayında bu konular konuşulur. Napoli'nin Bojan'la ilgilenip, ilgilenmediğiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Onun kaderi Barcelona'nın elinde" şeklinde konuştu.
Bojan bu sene Barcelona formasıyla çıktığı 18 lig maçında 3 gol kaydetti.
NtvSpor
Keşke Beşiktaş'a Kiralayabilsek Bu Adamı.
Bojan daha verimli olabileceği bir takıma transfer olmalı.
bu adamı neden oynatmıyor guardiola? kaç sene öncesi, daha çocukken rijkaard daha fazla oynatıyordu...
Villa'dan fırsat kalmıyor ki
Bence Barçadan ayrılırsa birdaha adı duyulmaz
Sebebi Katarın kendisine 10 yıllık açık çek sunması
Xavi: En iyisi Scholes
Barcelona'nın oyun kurucusu Xavi Hernandez, son 20 yılın en başarılı orta saha oyuncusunun Paul Scholes olduğunu belirtti.
İspanya Milli Takımı ve Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi Hernandez, İngiliz futbolu hakkında Daily Mail'e ilginç açıklamalarda bulundu. İspanyol yıldız, Paul Scholes'un son 20 yıla damgasını vurduğunu belirtti.
Premier Lig'in çok kaliteli bir lig olduğunu belirten Xavi, "Rooney, Scholes, Cesc, Nasri ve Giggs, çok beğendiğim ve izlerken keyif aldığım oyuncular. Ancak Paul Scholes'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bana göre Scholes, son 20 senenin en iyi orta saha oyuncusu. Arkadaşım Xabi Alonso ile de sık sık bu konu hakkında konuşuyoruz. Scholes, herşeyi yapabilen harika bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
Dünya Kupası'yla ilgili ilginç bir anısını da anlatan İspanyol yıldız, "Almanya ile yarı final maçı oynuyorduk. Finale çıkmamıza sayılı dakikalar kalmıştı. Maçın hakemi yanıma gelip, maçtan sonra formamı vermemi rica etti. Kendisine maçı 1 dakika erken bitirirse formamı verebileceğimi söyledim. Ama o oralı bile olmadı" ifadelerini kullandı.
Xavi, bu sezonda da katıldıkları tüm kupaları kazanmak istediklerini belirterek sözlerini tamamladı.
NtvSpor
Senden sonra en iyisi.
Alçak gönüllülük mü bilmiyorum ama her röportajında başkalarını öven kendini 2.plana atan nadir futbolculardan.
Her ay birini övüyor bu adam da :)
Yakında Mustafa Sarp'tan sonra en iyi ortasahayım falan derse şaşırmamak lazım :D..
La Liga devi Real Madrid'in, Premier League'in güçlü ekiplerinden Arsenal'in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ı transfer etmek için sezon sonunda 60 milyon avro önereceği iddia edildi.
http://img5.mynet.com/spr4/fabregas-...-32214_501.jpg
İspanyol Marca gazetesinin haberinde, Barcelona'nın da uzun süredir kadrosuna katmak istediği Fabregas'ın Real Madrid'in transferdeki önceliği haline geldiği belirtildi.
Marca'ya göre Real Madrid, Fabregas transferi için Fransız golcüsü Karim Benzema'yı da Arsenal'a vermeyi planlıyor.
Arsenal, Barcelona'nın sezon başında Fabregas için yaptığı 35 milyon avroluk teklifi reddetmişti.
mynet
Ben onun yerinde olsam zaten ya takımımda kalır yada Barcelona harici bir takıma giderdim , seni zamanında istemeyip yollamış , yeteneklerine güvenmemiş takım , inadına giderdim Real'e hatta
mynet'in çoğu haberi gibi bu da yalan çıkacak bence :)