Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 378 / 422 İlkİlk ... 278328368376377378379380388 ... SonSon
11,311 ile 11,340 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guardiola başka kulübe gitmeye çalışmasın bence , giderse rezil eder kendini

Nesil
    2006
    Yer
    11

Barcelona kovmadıkça Guardiola'nın Barça'dan ayrılması dünya futbol tarihinin en büyük yanlışlarından biri olur.Ama vaziyet önümüzdeki yıllarda başka bir devin başında göreceğiz gibi duruyor.Alt yapısından yetiş, futbolu orada bırak.Sonra takımın başına geç almadığın kupa kalmasın, sözleşme zamanı gelsin 1 yıllık sözleşme yap.Şaka mı bu?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o giderse luis enrique gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim adayım yılmaz vural

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ferguson'dan sonra ManU'nun başına geçeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Barcelona kovmadıkça Guardiola'nın Barça'dan ayrılması dünya futbol tarihinin en büyük yanlışlarından biri olur.Ama vaziyet önümüzdeki yıllarda başka bir devin başında göreceğiz gibi duruyor.Alt yapısından yetiş, futbolu orada bırak.Sonra takımın başına geç almadığın kupa kalmasın, sözleşme zamanı gelsin 1 yıllık sözleşme yap.Şaka mı bu?
    Eğer başarısız olursa klüpten gönül rahatlığıyla ayrılmak için yapmış olamazmı ? Sonuçta sezonun ortasında kovulduğunu varsaydığımızda bir 6 ay maaşını ödemek var birde 3.5 yıl. Bence klübün menfaatlerini düşündüğü için yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bunu yapmak için 1 yıllık sözleşme imzalamasına gerek yok ki.Madam klübü düşündüğü için yapıyor, sözleşmesinde kontratı fes edildiğinde hiçbir hak talep etmeyeceğini belirtir olur biter.Yada en kötü alıp klübe geri öder.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guardiola başka takımda başarılı olamaz...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Cruyff varsa orda bulunan isimlerin sözleşme uzunluklarını düşünmenin ve tartışmanın bi alemi yok. Yok o gelmiş yok bu kadar sözleşme uzatılmış falan filan...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek bir kulüp yönetmiş birinin başka bir kulüpte başarılı olup olamayacağını bilemeyiz. Bence Guardiola ya yeni bir macera arıyor ya da sadece Barcelona'da başarılı olur lafını üzerinden atmaya çalışıyor. 1 yıllık sözleşme olmazdı yoksa.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bence sıkılmış olabilir. Mesela ben artık Barcelona maçlarını izlemiyorum. Sonucu belli heyecan sıfır. Belki bundan dolayı yeni heyecanlar aramak istiyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Guardiola genelde birer yıl uzatıyo sözleşmesini.. Bıraksa bile dinlenme amaçlı bırakır bence.

Sheriff Misafir

Gerçekten şaka gibi ya, 1 yıllık sözleşme nedir, amacı nedir acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

guardiola defalarca söyledi diye biliyorum; kendi adedi bu, sözleşmelerini hep böyle yapıyor, kısa süreli sözleşmeler, klübe zarar vermesin, performansı en üst düzeye çıkarsın diye.

bi de;

guardiola bence başka takımda yapamaz, çok ama çok zor...

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    benim adayım yılmaz vural
    aynen katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Bojan'ın geleceği belli değil"

"Bojan'ın geleceği belli değil"

Barcelona'nın golcüsü Bojan Krkic'in menajeri, genç oyuncunun kaderinin Katalan kulübünün elinde olduğunu söyledi.

Barcelona'nın golcüsü Bojan Krkic'in sezon sonu takımdan ayrılacağı yönündeki haberler üzerine genç golcünün menajeri Zoran Vekic açıklamalarda bulundu.
    Bojan'ın ilk 11'de forma giyemediği için Barcelona'dan ayrılacağı şeklindeki haberlere ceza veren Vekic "Bojan şu anda bu konular hakkında açıklamalarda bulunmak istemiyor. Böyle şeyleri konuşmanın zamanı değil. Barcelona da bu konularda açıklama yapmak istemiyor. Haziran ayında bu konular konuşulur. Napoli'nin Bojan'la ilgilenip, ilgilenmediğiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Onun kaderi Barcelona'nın elinde" şeklinde konuştu.
    Bojan bu sene Barcelona formasıyla çıktığı 18 lig maçında 3 gol kaydetti.

NtvSpor

Keşke Beşiktaş'a Kiralayabilsek Bu Adamı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sheriff Misafir

Bojan daha verimli olabileceği bir takıma transfer olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bu adamı neden oynatmıyor guardiola? kaç sene öncesi, daha çocukken rijkaard daha fazla oynatıyordu...

Villa'dan fırsat kalmıyor ki

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bence Barçadan ayrılırsa birdaha adı duyulmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sebebi Katarın kendisine 10 yıllık açık çek sunması

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Xavi: En iyisi Scholes

Xavi: En iyisi Scholes

Barcelona'nın oyun kurucusu Xavi Hernandez, son 20 yılın en başarılı orta saha oyuncusunun Paul Scholes olduğunu belirtti.

İspanya Milli Takımı ve Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi Hernandez, İngiliz futbolu hakkında Daily Mail'e ilginç açıklamalarda bulundu. İspanyol yıldız, Paul Scholes'un son 20 yıla damgasını vurduğunu belirtti.
    Premier Lig'in çok kaliteli bir lig olduğunu belirten Xavi, "Rooney, Scholes, Cesc, Nasri ve Giggs, çok beğendiğim ve izlerken keyif aldığım oyuncular. Ancak Paul Scholes'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bana göre Scholes, son 20 senenin en iyi orta saha oyuncusu. Arkadaşım Xabi Alonso ile de sık sık bu konu hakkında konuşuyoruz. Scholes, herşeyi yapabilen harika bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
    Dünya Kupası'yla ilgili ilginç bir anısını da anlatan İspanyol yıldız, "Almanya ile yarı final maçı oynuyorduk. Finale çıkmamıza sayılı dakikalar kalmıştı. Maçın hakemi yanıma gelip, maçtan sonra formamı vermemi rica etti. Kendisine maçı 1 dakika erken bitirirse formamı verebileceğimi söyledim. Ama o oralı bile olmadı" ifadelerini kullandı.
    Xavi, bu sezonda da katıldıkları tüm kupaları kazanmak istediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

NtvSpor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senden sonra en iyisi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alçak gönüllülük mü bilmiyorum ama her röportajında başkalarını öven kendini 2.plana atan nadir futbolculardan.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her ay birini övüyor bu adam da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yakında Mustafa Sarp'tan sonra en iyi ortasahayım falan derse şaşırmamak lazım ..

Default Real'den Fabregas'a 60 Milyon Euro!

La Liga devi Real Madrid'in, Premier League'in güçlü ekiplerinden Arsenal'in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ı transfer etmek için sezon sonunda 60 milyon avro önereceği iddia edildi.

İspanyol Marca gazetesinin haberinde, Barcelona'nın da uzun süredir kadrosuna katmak istediği Fabregas'ın Real Madrid'in transferdeki önceliği haline geldiği belirtildi.
    Marca'ya göre Real Madrid, Fabregas transferi için Fransız golcüsü Karim Benzema'yı da Arsenal'a vermeyi planlıyor.

Arsenal, Barcelona'nın sezon başında Fabregas için yaptığı 35 milyon avroluk teklifi reddetmişti.

mynet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben onun yerinde olsam zaten ya takımımda kalır yada Barcelona harici bir takıma giderdim , seni zamanında istemeyip yollamış , yeteneklerine güvenmemiş takım , inadına giderdim Real'e hatta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mynet'in çoğu haberi gibi bu da yalan çıkacak bence

Mesaj Yetkileri