Readingde yıldızlar karması gibi yaptı kadroyu da artık karşılığını almak lazıım :D
Readingde yıldızlar karması gibi yaptı kadroyu da artık karşılığını almak lazıım :D
Eyv. da kadronda Santos ayarında bir tane futbolcun var mı Santos dedim fark ettiysen , Çinli Ronaldo'yu seniin takımından her hangi bir oyuncuyla kıyaslama yaparak adamımın değerini ve seviyesini aşağı çekemem var mı elinde Santos ayarında oyuncun ?yani Next Ronaldo
Ne paralar dönüyor ya :D Kariyer epey zevkli geçiyor.
Görmeyeli herkes dönek olmuş burda :D Reus a para verilir ama Forvette pek etkili olacağını sanmam şimdiden söyliyeyim oos olarak oynatabilirsin. Bu sezon şampiyon Halil Abi olur her türlü iddaasına varım zaten Avrupadan da elendik gideceğimiz tek yer Lig
göz boyama transferlerle , o kadroyla cok rahat sampiyon olunur taktiksel becerin yok senin oğuz :D taktiksel bilgin olsa baleyle bile cok rahat sampiyon olurdun simdi 500 m lik transfer yapsan yine sampiyon olamazsın sen :D ayrıca marco reus forvet oynayamaz :D 4-2-2-2 oyna :D
Çok daha önce şampiyon olurdum çok kritik bir hata yaptım aslında tam hata da değil Chamberlain , Arsenal'de mutsuz du bize önerdiler ben de bu oyun da Allione'nin potansiyelini merak ediyodum onu geliştirmek istiyodum aslında geliştirdik de 6 sezondur takım da ama çok sık sakatlanıyor eğer Allione'de ısrar etmeyip Alex Chamberlain'i alsaydım , Lige çokdan ambargo koymuştuk keza Chamberlain Chelsea'yi tek başına taşıyor .
ben sağ kanatta 14 gol 20 assitlik bir verim almıstım ondan :D
Reus forvette oynar tabi ki ama neden oynatılmamalı Reus geniş alanda oynayan bir oyuncu aniden içeri girip bıraktığı ara pasları , kestiiği ortalar ve etkili şutları var eğer forvet oynatırsan bunların hepsinden yoksun olur, yani sene de 15 -16 asist yapması için Reus Forvet'e alınmaz
Şu reusla bir ben oynayamadım be :D
Bale geldi ama beklenen patlamayı göremedik , reus'un sonuda öyle olmasa bari :D
Alıntı yapmadan yazacağım !
1-) Kariyere başlarken Premier ligde taktik tutturamıyorum,istediğim sistem çok ters geliyor diye yazdım.Dediğim gibi de oldu zaten,ligde Şampiyonlar ligini kovalıyoruz,2sezon önce 2 puanla şampiyonluğu kaçırdım.Bu benim için çok önemliydi,çünkü sistem uymuyor lige!
2-)Marco Reus transferine gelince ;
Reus ile oynayan biri olarak forvet bölgesinde çok verim almıştım.(Yaratıcı forvet ) hem oyun kuruyordu,hem de gol atıyordu .
http://i.imgur.com/8Gtahlr.png
Buda forvette oynarken aldığım ss,huntelaar ile beraber oynuyordu.
Gerekirse Bale"yi sola bek"e çekerim,Reus sol açıkta oynar.
3-) halil"den daha iyi regenlerim var benim,2 tanesini yavaş yavaş takıma monte ediyordum,direk 11 de oynatmadım mecbur kalmadığım sürece.Çok güvendiğim regen de 6 ay sakatlandı.Profilini koydum arka sayfalara bakarsınız.Oyundaki en iyi orta saha olacak bundan eminim.
4-) Transfer harcamalarım tamamen kendi bireysel becerilerim sayesinde oldu.Başkan da para yok,kulüpte para yok.Bedava aldığım ve ucuz bulduğum futbolcuları alıp satarak bu kadar büyüdük.
5-) Taktiksel bilgisizliğim yok! Oyunu gerçekci oynamaktan yanayım,bir teknik direktör"ün kafasında tek sistem olur,bunu da sahaya yansıtmak için büyük uğraş verir.Ben Agresif,disiplinli,alan markajıyla oynama taraftarıyım.Bu sistem ingiltere"ye çok sert kaçıyor.Antremanlar da sakatlık çok nadir oluyor,çünkü antremanları hafif yaptırıyorum.Futbolcularımdan sadece saha içinde kendilerini göstermesini istiyorum.
Ama bunu başaramıyoruz! Yine de zevk alıyordum.Taa ki benimle burda alay edermişcesine yorumlar yazana kadar! Onlar kendilerini biliyor.Şuan oyundan gram zevk alıcağımı sanmıyorum ve bu yüzden sezon sonunda kariyeri(kendi tarafımca bitirme ) kararı aldım.
Teşekkürler.
Yapma Oguz Abi ya sensiz zevki olmaz.
Reyiz kralsın. :)
Hala Reading
Oğuz hocam bırakma kariyeri çok zevkli geçiyor gerçekten sizin adınıza konuşanları takma sen.Kolaysa kendileri gelsin oynasınlar.Sizin gibi ikili de yok valla FM forumlarında :zuhaha
O söyleyenler kariyer açsın da onların kariyerlerini görelim ver bakalım reading'i onlara noluyor !!!!!!
[YOUTUBE="WglVhgQaiy4"]Oğuz Muzır'a[/YOUTUBE]
Bu Şarkıyı Biraz Erken Paylaşmışım Asıl Dinleme Vakti Geldi..
http://o1308.hizliresim.com/1d/g/rh47c.png
Reading FC Resmi Taraftar Sitesi Teknik Direktörleri Oğuz Muzır'a Sahip Çıktı !
http://shinguardian.files.wordpress....10/reading.jpg
Reading Düşmalarına Asla Kulak Asma Hocam , Bu Taraftarı Hocasız Bırakma !
Bu Taraftarın , Bu Klubün Sana İhtiyacı Var !
Bizleri Championship'ten Şampiyonlar Ligi'ne Taşıdın ,
Öyle Aniden Bırakıp Gitmek Olmaz , Bu Taraftarın Sana Vefa Borcu Var !