Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
Sayfa 38 / 45 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Readingde yıldızlar karması gibi yaptı kadroyu da artık karşılığını almak lazıım

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Reus yanlış hatırlamıyorsam 29-30 yaşında olması lazım o para ile en fazla 2-3 sezon oynar , ayrıca sana o kadar dedim sene başında Aguero'yu al diye Syn Muzır ama gidip sol kanat oyuncusunu forvete koyup , sol da oynadığı kadar bir verim alamayacksın , verim alamayınca bu kez sol kanat'a çekeceksin ve Bale yalan olacak işte iş bilmezlik bu olsa gerek ne çektin beee Şampiyon olacam diye
    Çok kolay unutuyorsun sen! Reus 28 Yaşında şuan! Ayrıca Dortmund"da yaratıcı forvet olarak 5 gol 18 asistlik Performansı olmustu.Sol kanatta da etkili oynuyor,Real madrid gibi alternatifi Dünya yıldızı olan bir kadro kurduk.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Readingde yıldızlar karması gibi yaptı kadroyu da artık karşılığını almak lazıım
    Tamamen şanssızlık oluyor,ne zaman iyi başlasak devamı gelmiyor.2 Yıldır takımın iskeletini oluşturacak regenleri topluyorum.Bir tanesi Negrete! 6 Ay sakatlandı şuan,çok ciddi bir kayıp oldu bizim için.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Çok kolay unutuyorsun sen! Reus 28 Yaşında şuan! Ayrıca Dortmund"da yaratıcı forvet olarak 5 gol 18 asistlik Performansı olmustu.Sol kanatta da etkili oynuyor,Real madrid gibi alternatifi Dünya yıldızı olan bir kadro kurduk.

Eyv. da kadronda Santos ayarında bir tane futbolcun var mı Santos dedim fark ettiysen , Çinli Ronaldo'yu seniin takımından her hangi bir oyuncuyla kıyaslama yaparak adamımın değerini ve seviyesini aşağı çekemem var mı elinde Santos ayarında oyuncun ?yani Next Ronaldo

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Eyv. da kadronda Santos ayarında bir tane futbolcun var mı Santos dedim fark ettiysen , Çinli Ronaldo'yu seniin takımından her hangi bir oyuncuyla kıyaslama yaparak adamımın değerini ve seviyesini aşağı çekemem var mı elinde Santos ayarında oyuncun ?yani Next Ronaldo
    Tanaskovic var moruk sende iyi biliyorsun onu

Nesil
    2012

Tanaskovic var moruk sende iyi biliyorsun onu

Ekinler Baş Vermeden Kör Buzağı Topallamazmış Oğuz bey

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ekinler Baş Vermeden Kör Buzağı Topallamazmış Oğuz bey
    hayalin olan Reus"u elinden almak çok koydu ki,linç kampanyasına başladınız halil efendi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne paralar dönüyor ya Kariyer epey zevkli geçiyor.
    Sentugo.

Görmeyeli herkes dönek olmuş burda Reus a para verilir ama Forvette pek etkili olacağını sanmam şimdiden söyliyeyim oos olarak oynatabilirsin. Bu sezon şampiyon Halil Abi olur her türlü iddaasına varım zaten Avrupadan da elendik gideceğimiz tek yer Lig

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

göz boyama transferlerle , o kadroyla cok rahat sampiyon olunur taktiksel becerin yok senin oğuz taktiksel bilgin olsa baleyle bile cok rahat sampiyon olurdun simdi 500 m lik transfer yapsan yine sampiyon olamazsın sen ayrıca marco reus forvet oynayamaz 4-2-2-2 oyna

Nesil
    2012

hayalin olan Reus"u elinden almak çok koydu ki,linç kampanyasına başladınız halil efendi
    Sana tekrar bir Dejavu yaşatıp moralini bozmak istemedim , almana müsade ettim çünki daha fazla yarıştan kopmanı istemiyorum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ne paralar dönüyor ya Kariyer epey zevkli geçiyor.

Reading kara para aklıyor kariyer gerçekten çok zevkli geçiyor

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Görmeyeli herkes dönek olmuş burda Reus a para verilir ama Forvette pek etkili olacağını sanmam şimdiden söyliyeyim oos olarak oynatabilirsin. Bu sezon şampiyon Halil Abi olur her türlü iddaasına varım zaten Avrupadan da elendik gideceğimiz tek yer Lig

Şu an Şampiyonluk için herşey bizim elimizde umarım artık bu yıl şampiyonluk gelir

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

Sana tekrar bir Dejavu yaşatıp moralini bozmak istemedim , almana müsade ettim çünki daha fazla yarıştan kopmanı istemiyorum
    birak ya zaten şampiyon olamaz ilk sen olursun

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by xRa View Post
    göz boyama transferlerle , o kadroyla cok rahat sampiyon olunur taktiksel becerin yok senin oğuz taktiksel bilgin olsa baleyle bile cok rahat sampiyon olurdun simdi 500 m lik transfer yapsan yine sampiyon olamazsın sen ayrıca marco reus forvet oynayamaz 4-2-2-2 oyna
    Usta cuk diye otutturmuşsun ağzına sağlık

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

Usta cuk diye otutturmuşsun ağzına sağlık
    1 aydır tutuyorum kendimi lan sonunda patladım

Nesil
    2012

birak ya zaten şampiyon olamaz ilk sen olursun

Çok daha önce şampiyon olurdum çok kritik bir hata yaptım aslında tam hata da değil Chamberlain , Arsenal'de mutsuz du bize önerdiler ben de bu oyun da Allione'nin potansiyelini merak ediyodum onu geliştirmek istiyodum aslında geliştirdik de 6 sezondur takım da ama çok sık sakatlanıyor eğer Allione'de ısrar etmeyip Alex Chamberlain'i alsaydım , Lige çokdan ambargo koymuştuk keza Chamberlain Chelsea'yi tek başına taşıyor .

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

Çok daha önce şampiyon olurdum çok kritik bir hata yaptım aslında tam hata da değil Chamberlain , Arsenal'de mutsuz du bize önerdiler ben de bu oyun da Allione'nin potansiyelini merak ediyodum onu geliştirmek istiyodum aslında geliştirdik de 6 sezondur takım da ama çok sık sakatlanıyor eğer Allione'de ısrar etmeyip Alex Chamberlain'i alsaydım , Lige çokdan ambargo koymuştuk keza Chamberlain Chelsea'yi tek başına taşıyor .
    sen doğru yoldasın dostum gençleri geliştirmeye bak. yinede o çakma hoca oğuzu geçiyon ya sen geleceğin takımını kuruyosun ve devam et

Nesil
    2012

1 aydır tutuyorum kendimi lan sonunda patladım
    Oğuz duy bunları miilletin sabrı taştı , kulüp binasını basacaklar

Ben dortmund kariyerimde reus'u forvet oynatıyodum 11 maçta 13 gol atmıştı

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

ben sağ kanatta 14 gol 20 assitlik bir verim almıstım ondan

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Ben dortmund kariyerimde reus'u forvet oynatıyodum 11 maçta 13 gol atmıştı
    Reus forvette oynar tabi ki ama neden oynatılmamalı Reus geniş alanda oynayan bir oyuncu aniden içeri girip bıraktığı ara pasları , kestiiği ortalar ve etkili şutları var eğer forvet oynatırsan bunların hepsinden yoksun olur, yani sene de 15 -16 asist yapması için Reus Forvet'e alınmaz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şu reusla bir ben oynayamadım be
    Bale geldi ama beklenen patlamayı göremedik , reus'un sonuda öyle olmasa bari

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Alıntı yapmadan yazacağım !

1-) Kariyere başlarken Premier ligde taktik tutturamıyorum,istediğim sistem çok ters geliyor diye yazdım.Dediğim gibi de oldu zaten,ligde Şampiyonlar ligini kovalıyoruz,2sezon önce 2 puanla şampiyonluğu kaçırdım.Bu benim için çok önemliydi,çünkü sistem uymuyor lige!

2-)Marco Reus transferine gelince ;

Reus ile oynayan biri olarak forvet bölgesinde çok verim almıştım.(Yaratıcı forvet ) hem oyun kuruyordu,hem de gol atıyordu .

Buda forvette oynarken aldığım ss,huntelaar ile beraber oynuyordu.

Gerekirse Bale"yi sola bek"e çekerim,Reus sol açıkta oynar.

3-) halil"den daha iyi regenlerim var benim,2 tanesini yavaş yavaş takıma monte ediyordum,direk 11 de oynatmadım mecbur kalmadığım sürece.Çok güvendiğim regen de 6 ay sakatlandı.Profilini koydum arka sayfalara bakarsınız.Oyundaki en iyi orta saha olacak bundan eminim.

4-) Transfer harcamalarım tamamen kendi bireysel becerilerim sayesinde oldu.Başkan da para yok,kulüpte para yok.Bedava aldığım ve ucuz bulduğum futbolcuları alıp satarak bu kadar büyüdük.

5-) Taktiksel bilgisizliğim yok! Oyunu gerçekci oynamaktan yanayım,bir teknik direktör"ün kafasında tek sistem olur,bunu da sahaya yansıtmak için büyük uğraş verir.Ben Agresif,disiplinli,alan markajıyla oynama taraftarıyım.Bu sistem ingiltere"ye çok sert kaçıyor.Antremanlar da sakatlık çok nadir oluyor,çünkü antremanları hafif yaptırıyorum.Futbolcularımdan sadece saha içinde kendilerini göstermesini istiyorum.

Ama bunu başaramıyoruz! Yine de zevk alıyordum.Taa ki benimle burda alay edermişcesine yorumlar yazana kadar! Onlar kendilerini biliyor.Şuan oyundan gram zevk alıcağımı sanmıyorum ve bu yüzden sezon sonunda kariyeri(kendi tarafımca bitirme ) kararı aldım.

Teşekkürler.

Yapma Oguz Abi ya sensiz zevki olmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Reyiz kralsın.

Hala Reading

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Oğuz hocam bırakma kariyeri çok zevkli geçiyor gerçekten sizin adınıza konuşanları takma sen.Kolaysa kendileri gelsin oynasınlar.Sizin gibi ikili de yok valla FM forumlarında

O söyleyenler kariyer açsın da onların kariyerlerini görelim ver bakalım reading'i onlara noluyor !!!!!!

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    O söyleyenler kariyer açsın da onların kariyerlerini görelim ver bakalım reading'i onlara noluyor !!!!!!
    haklısın adamım

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

[YOUTUBE="WglVhgQaiy4"]Oğuz Muzır'a[/YOUTUBE]
    Bu Şarkıyı Biraz Erken Paylaşmışım Asıl Dinleme Vakti Geldi..

Reading FC Resmi Taraftar Sitesi Teknik Direktörleri Oğuz Muzır'a Sahip Çıktı !

Reading Düşmalarına Asla Kulak Asma Hocam , Bu Taraftarı Hocasız Bırakma !

Bu Taraftarın , Bu Klubün Sana İhtiyacı Var !

Bizleri Championship'ten Şampiyonlar Ligi'ne Taşıdın ,

Öyle Aniden Bırakıp Gitmek Olmaz , Bu Taraftarın Sana Vefa Borcu Var !

Sayfa 38 / 45 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Mesaj Yetkileri