Lewandowski haberide doğruysa artık net olarak Bayern Munchen Dünya'nın en iyisi diyebiliriz bence.
Printable View
Lewandowski haberide doğruysa artık net olarak Bayern Munchen Dünya'nın en iyisi diyebiliriz bence.
Nuri muhteşem bir gol atmış
Final provası müthiş başladı Bayern her ne kadar rotasyona gitse de attı golünü 1-1 devam ediyor maç dakika 30.
Dortmund Miniero'lu Bernard ile ilgileniyormuş.
Söz konusu rakam 20 milyon €.
Bernard'ın potansiyeli çok yüsek, gelişmeye açık bir zamanda. Jurgen Klopp'un elinde çok iyi yetişir. Uyum sürecini de atlatırsa Dortmund için kesinlikle faydalı bir transfer olur.
Evet öyle ama Dortmund o kadar para verir mi orası meçhul
20 Milyon € vermek büyük risk ancak bu riski almaya değer, iyi bir yatırım olacaktır.
Ben Bittencourt'u bu sene daha çok kullanacaklarını düşünüyorum Götze'nin yerine. Yatırım iyi olur ama o para bence verilmez. Yada CL Finalinin durumuna göre diyelim. :)
Yaptıkları en pahalı transfer Reus'u 16 milyon € mu ne vermişlerdi serbest kalma maddesini kullanmak için. Takıma bakınca Lewandowski ve Götze'nin yerine iki isim geliyor aklıma, biri Ajax'tan Eriksen, diğeri Vitesse'den Bony. Cuk otururlar takıma bence.
Adamlar şampiyonlar ligi finaline çıktılar, bu seviyede kalıcı olmak istiyorlarsa 2 tane pahalı transfer yapmak zorundalar. İlk 3 sene çok iyi doldur boşalt yaptılar, Nuri gitti Kagawa geldi, Kagawa gitti İlkay ve Reus geldi(devre arasında birini daha satmışlardı ama adını hatırlamıyorum). Şimdi de Götze ve Lewandowski yerine alttan gelecek oyuncu olmadığı için mecbur transfer. Götze'nin yeri dolabilir ama Lewandowski'nin yerne kesin transfer olur, sağlam da para verirler.
Negredo alınabilir forvet hattına. Ayrıca Götze'nin yerine de Bernard'ı düşünmüyorlarsa eğer, Eriksen veya Kevin de Bruyne takviyeleri yapılabilir.
Eğer Ajax makul bir fiyata Eriksen'i bırakacaksa Eriksen mantıklı olabilir ama onun dışında Eriksen imkanı vermiyorum ben.
Onun dışında orta sahada Nuri-Bender-Gundogan 3'lüsü de kullanılabilir Götze'nin yokluğunda. Lewandowski ayrılacak mı orası daha net değil. Dzeko ismi 1-2'kez Dortmund ile anılmıştı. Lewandowski ayrılırsa gerçekleşme ihtimali var. Orta saha içinse büyük isimli bir transfer beklemiyorum.
Bernard'da ideal olabilir.
Siem De Jong'da gelebilir. Herhangi bir yere de gidebilir. Kesinlikle ayrılacaktır Ajax'tan.
Ayrıca santrafor adayı da bunun Mochengladbach'da oynayan kardeşi Luuk de jong da olabilir.
Zira Mochengladbach ile Dortmund arasında transferler çok oluyor. Bence iki kardeş de çok kaliteli isimler.
Siem De Jong'u Gladbach'ta düşünüyor.
Yeni sezonda Luuk De Jong'a bir partner alacaklar. Siem'de bu adaylar içerisinde.
Bu arada Gladbach Herrman'ın kontratını 2016'ya kadar uzattığını açıkladı. Ayrıca sol kanat için Baselli Stocker ile de ilgileniliyor.
Gladbach 1-0 geriye düştüğü maçta Mainz'i 4-2 mağlup etti. 19 yaşında ki genç İsveçli Hrgota hat-trick yapmış.
Şampiyon Bayern, Augsburg'u 3-0 mağlup etti.
2. Dortmund ise Deplasmanda Wolfsburg ile 3-3 berabere kaldı.
Brezilyalı yıldız Neymar'ın yeni sezonda hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken Santos'un eski başkan yardımcısı Vicente Cascione'dan çarpıcı bir yorum geldi.
Cascione, "Neymar'ın Bayern Münih'e transferi bitti. Ağustos ayından itibaren Almanya'da forma giyecek" dedi.
hadi bakalim hayirlisi :) gelirse bomba olur..
Gelmez inşAllah şu kadroları zaten tüm kupalar için yeterli Neymar Barça,PSG,United,Real,Milan bu 5 takımdan birine giderse iyi olur.En azından Bayern'i zorlarlar.
50'den aşağı satmazlar, Münih'de bu parayı hayatta vermez. Neymar'ı alıp ne yapacaklar ki zaten, Almanya Liginde ezilip büzülür bu adam. Yalan haber olduğunu düşünüyorum. Eğer doğru ise büyük hata yapmış olurlar.
niye vermesinler adamlar para basiyor götzeye 37 milyon euro verdiler neymara 50 mi veremeyecekler :) bayern icin 50 milyon para degil
Neymar gibi bir adama 50 verilmez çünkü. Gider başka bölgedeki eksiğini tamamlar o parayla.
Ribery ve Robben 30'a dayandılar. Geleceğin takımını yavaştan kuruyor olabilirler.
Neymar brezilyadan baska yerde oynayamaz zaten brezilyada oynadiklari futbol zaten belli sorun o degil ama bayern münchen in ihtiyaci olmayan bir oyuncu hem 50 milyon da bence neymara verilmez.bu brezilyalilar akilli adamlar vessalam oyuncuyu nasil kakalicaklarini biliyorlar
Kimse yazmamış ama Lewandowski Münih'e yakın menajeri doğrulamış bir de şu var
"benden sonra gelecek için çok iyi işleyen bir takım bırakıyorum. mario götze ile zaten anlaştık, lewandowski için de çok beklenmez."
jupp heynckes
Dortmund'u kuruttular zaten. :D
Münih tüm iyi yuncuları topluyor rakip kalmıyor ligde adamlara. Forvetleri Mandzukic, Gomez ve Levandovski olursa çok fantastik olacak kimi seçeceğini şaşırır hoca. Götze, Müller, Rİberry, Robben vs vs ok fena bir takım oluyorlar.
Leverkusen, Hamburg'un oyuncusu Heung-Min Son'u 10 M€'ya transfer etmiş. Adamlar Schürrle'yi 22 M€'ya Chelsea'ye sattı yerine Son'u transfer ettiler. Schürrle'nin yeri ancak bu kadar iyi doldurulurdu. Oyuncu Leverkusen'e gitmek için Dortmund'dan gelen teklifi reddetmiş. Bakalım Carvajal ve Kadlec'in yerine kimler transfer edilecek. Biri sağ bek , diğeri sol bek oynuyordu. Daniel Schwaab ile de sözleşme imzalanmayınca bedelsiz Stuttgart'a gitmiş. Oyuncu satışından yaklaşık 38 M€ gelir elde edilmiş durumda. Kadroda ciddi bir revizyona gidecekler belli ki. Renato devre arası satılınca oyun sisteminde de değişiklikler olmuştu. İyi bir teklife Ömer Toprak ve Sam'ı satabilirler tahminimce.
Quote:
Shakhtar Donetsk forması giyen Henrikh Mkhitaryan için B.Dortmund ve Liverpool'un ısrarı devam ediyor. (Sky Sports)
Kaynak | SPORXQuote:
B.Dortmund, İsveç 1. Ligi ekiplerinden Helsingborg'da görev yapan 22 yaşındaki kanat oyncusu David Accam ile ilgileniyor. Accam bu sezon Helsingborg formasıyla 13 lig maçında 5 gole imza attı. (Sky Sports)
dortmund, aubameyang'ı 13 milyon'a bitirmiş. lewandowski ile yardırır.
Götze ne istiyor bir anlasam :n:
http://i.eurosport.fr/2013/07/02/103...08-640-360.jpg
Bu tişörtle imza törenine katıldığı için Götze'ye 10.000 euro para cezası vermiş Münih. :D
Dortmund yine gençleri topluyor. Leverkusen ile birlikte oyuncu transferini en iyi beceren takımlardan. Bayern'i ayrı tutuyorum sonuçta parayı bastırıp alıyorlar. Dortmund'un Shaktar'dan aldığı Ermeni oyuncu çok iyi.
mkhitaryan'ı 20 milyon'a almışlar. ermeniler bile futbolcu sürüyor piyasaya artık.
thiago alcantara bayern münih te nerde oynucak hadi bakalım :D
bu arada mkhitaryan çok olumlu bi transfer cuk oturmuş dortmund a
Bayerni resmen kaziklamislar alcantaromudur nedir ne yapmisda 20m euro ?
thiagoyu pep istedi zaten, israrli olunca barca da fiyati katlamis olmali. tabi bi de bayern faktoru var, musteriye gore fiyat oluyor :D
Şu bir gerçek ki, B.Münih orta sahasını oldukça güçlendirdi, Götze'den sonra Thiago'yu da alarak. Forvet hattı ise, zaten tartışılmaz. Bundesliga'yı yine bırakmayacağı gibi, Şampiyonlar Ligi'ni de tekrar alabilirler.
bu thiago da benim göremediğim ne var barça altyapısından çıkmasının ekmeğini yiyo 2-3 yıla bojan gibi ordan oraya gider bence
Pep barcaya kiyak gecmis ama bayern cok güzel bir kazik yemis yinede forever dormund diyorun :D
Bende açıkcası Thiago transferine anlam veremedim , birde 20 Mn € denince şaşırdım kaldım açıkcası , çok fazla izlemedim ama bence öyle aman aman bir yıldız potansiyeline sahip bir oyuncu değil gibi.
Tabi daha çok izlemek gerek orası ayrı mesele ama anlamsız bir transfer.
Sonuç olarak aynen forever BvB :)