Sayfa 50 / 59 İlkİlk ... 404849505152 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 1752 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serbest Kalma Maddesinde 37 Milyon Euro yazıyor, adamlarda vermiş almış. Suç Dortmund'da bence. 37 Milyon Euro Götze için nedir ki ? Hemde 20 yaşındaki bir futbolcu için. Yazsana oraya 60-70 Milyon Euro diye. Bu olaydan sonra akıllanırlar umarım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Mario Götze'nin terbiyesizliği,insan tamam sezon sonu size geleceğim ancak gizli tutalım kulübümün zarar görmesini,yıpranmasını istemiyorum der ama bunda ki kafa neyse bütün dünya duydu daha 1 gün dolmadan,şimdi çık çıkabiliyorsan finale.

Yazık olacak Dortmund'a.
    kulüp rakip olunca zarar görmesini daha çok isteyebilir geçen senede sene sonu için shaqiri yi almışlardı hatta ondan sonra basel le bayern şl de eşleşmişti bişey olmamıştı artık lig bitmiş kupayı almış bayern şl finalinde eşleşmedikleri sürece büyütülcek bişey değil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Bayern'e bir şey söylemiyorum ki,Götze'ye söylüyorum.Bir kişi kulübüne bundan çok zarar veremez uğraşsa da.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben Bayern'e bir şey söylemiyorum ki,Götze'ye söylüyorum.Bir kişi kulübüne bundan çok zarar veremez uğraşsa da.
    Tamam bende onu diyorum işte artık kulübü olmucak hatta üstü ne rakip kulübü olucak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bayern istemiştir böyle yapmasını.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanya'da tek rakipleri var, onu da içten çökertiyorlar. Güzel politika.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Götze suçlu diyorum işte.Altyapısından çıkıp onun hayatını değiştiren bir kulübe böyle davranması hiç hoş değil.Bayern bildiğimiz Bayern zaten
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Jupp Heynckes'in menajeri Enrique Reyes: 'Bayern, Lewandowski'nin transferini de bitirdi. Problem şu ki Bayern'nin çok parası var.'

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Jupp Heynckes'in menajeri Enrique Reyes: 'Bayern, Lewandowski'nin transferini de bitirdi. Problem şu ki Bayern'nin çok parası var.'
    Bu kadar forvetle ne yapacaklar merak ediyorum. Her sene, 2452327 forvet alıp 1252365 forveti gönderiyorlar.

Pizarro'yu biz alsak bari. Bony, mony hikaye zaten. Gelmez bize.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

City ve PSG bitti, şimdi de bunlar çıktı başımıza. Önüne geleni alıyor adamlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lewandowski haberide doğruysa artık net olarak Bayern Munchen Dünya'nın en iyisi diyebiliriz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri muhteşem bir gol atmış
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Final provası müthiş başladı Bayern her ne kadar rotasyona gitse de attı golünü 1-1 devam ediyor maç dakika 30.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dortmund Miniero'lu Bernard ile ilgileniyormuş.

Söz konusu rakam 20 milyon €.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bernard'ın potansiyeli çok yüsek, gelişmeye açık bir zamanda. Jurgen Klopp'un elinde çok iyi yetişir. Uyum sürecini de atlatırsa Dortmund için kesinlikle faydalı bir transfer olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet öyle ama Dortmund o kadar para verir mi orası meçhul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20 Milyon € vermek büyük risk ancak bu riski almaya değer, iyi bir yatırım olacaktır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Bittencourt'u bu sene daha çok kullanacaklarını düşünüyorum Götze'nin yerine. Yatırım iyi olur ama o para bence verilmez. Yada CL Finalinin durumuna göre diyelim.

Yaptıkları en pahalı transfer Reus'u 16 milyon € mu ne vermişlerdi serbest kalma maddesini kullanmak için. Takıma bakınca Lewandowski ve Götze'nin yerine iki isim geliyor aklıma, biri Ajax'tan Eriksen, diğeri Vitesse'den Bony. Cuk otururlar takıma bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Adamlar şampiyonlar ligi finaline çıktılar, bu seviyede kalıcı olmak istiyorlarsa 2 tane pahalı transfer yapmak zorundalar. İlk 3 sene çok iyi doldur boşalt yaptılar, Nuri gitti Kagawa geldi, Kagawa gitti İlkay ve Reus geldi(devre arasında birini daha satmışlardı ama adını hatırlamıyorum). Şimdi de Götze ve Lewandowski yerine alttan gelecek oyuncu olmadığı için mecbur transfer. Götze'nin yeri dolabilir ama Lewandowski'nin yerne kesin transfer olur, sağlam da para verirler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yaptıkları en pahalı transfer Reus'u 16 milyon € mu ne vermişlerdi serbest kalma maddesini kullanmak için. Takıma bakınca Lewandowski ve Götze'nin yerine iki isim geliyor aklıma, biri Ajax'tan Eriksen, diğeri Vitesse'den Bony. Cuk otururlar takıma bence.
    Bony den ziyade Dzekoyu alıcaklarını düşünüyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Negredo alınabilir forvet hattına. Ayrıca Götze'nin yerine de Bernard'ı düşünmüyorlarsa eğer, Eriksen veya Kevin de Bruyne takviyeleri yapılabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

sakary Ali Misafir

Eğer Ajax makul bir fiyata Eriksen'i bırakacaksa Eriksen mantıklı olabilir ama onun dışında Eriksen imkanı vermiyorum ben.

Onun dışında orta sahada Nuri-Bender-Gundogan 3'lüsü de kullanılabilir Götze'nin yokluğunda. Lewandowski ayrılacak mı orası daha net değil. Dzeko ismi 1-2'kez Dortmund ile anılmıştı. Lewandowski ayrılırsa gerçekleşme ihtimali var. Orta saha içinse büyük isimli bir transfer beklemiyorum.

Bernard'da ideal olabilir.

Siem De Jong'da gelebilir. Herhangi bir yere de gidebilir. Kesinlikle ayrılacaktır Ajax'tan.
    Ayrıca santrafor adayı da bunun Mochengladbach'da oynayan kardeşi Luuk de jong da olabilir.
    Zira Mochengladbach ile Dortmund arasında transferler çok oluyor. Bence iki kardeş de çok kaliteli isimler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Siem De Jong'u Gladbach'ta düşünüyor.

Yeni sezonda Luuk De Jong'a bir partner alacaklar. Siem'de bu adaylar içerisinde.

Bu arada Gladbach Herrman'ın kontratını 2016'ya kadar uzattığını açıkladı. Ayrıca sol kanat için Baselli Stocker ile de ilgileniliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gladbach 1-0 geriye düştüğü maçta Mainz'i 4-2 mağlup etti. 19 yaşında ki genç İsveçli Hrgota hat-trick yapmış.

Şampiyon Bayern, Augsburg'u 3-0 mağlup etti.

2. Dortmund ise Deplasmanda Wolfsburg ile 3-3 berabere kaldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Brezilyalı yıldız Neymar'ın yeni sezonda hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken Santos'un eski başkan yardımcısı Vicente Cascione'dan çarpıcı bir yorum geldi.
    Cascione, "Neymar'ın Bayern Münih'e transferi bitti. Ağustos ayından itibaren Almanya'da forma giyecek" dedi.

hadi bakalim hayirlisi gelirse bomba olur..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gelmez inşAllah şu kadroları zaten tüm kupalar için yeterli Neymar Barça,PSG,United,Real,Milan bu 5 takımdan birine giderse iyi olur.En azından Bayern'i zorlarlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

50'den aşağı satmazlar, Münih'de bu parayı hayatta vermez. Neymar'ı alıp ne yapacaklar ki zaten, Almanya Liginde ezilip büzülür bu adam. Yalan haber olduğunu düşünüyorum. Eğer doğru ise büyük hata yapmış olurlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

niye vermesinler adamlar para basiyor götzeye 37 milyon euro verdiler neymara 50 mi veremeyecekler bayern icin 50 milyon para degil

Sayfa 50 / 59 İlkİlk ... 404849505152 ... SonSon

Mesaj Yetkileri