Luis Fabiano'dan Brezilya'ya dönüş sinyali
Sevilla'nın golcüsü Brezilya Ligi'ne övgüler yağdırdı.
Sevilla'nın Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano, ülkesinin ligini överken geri dönüş sinyalleri de verdi.
TV Globo'ya konuşan 30 yaşındaki oyuncu, "Brezilya futbolu çok güzel bir dönem geçiriyor. Birçok iyi oyuncu geri dönüyor ve 3 yıl sonra Dünya Kupası Brezilya'da yapılacak. Fantastik olacak. Şu an geri dönmek için ideal zaman. Kariyerime Sao Paulo'da devam etmeyi çok isterim. Orada gol kralıydım ve buna devam etmek güzel olurdu. Tabii ki Brezilya'da Flamengo, Fluminense gibi başka iyi takımlar da var." ifadelerini kullandı.
Luis Fabiano 2001-2004 yılları arasında Sao Paulo forması giymişti.
Goal
Real'in De Rossi aşkı bitmiyor
Roma'nın yıldız oyuncusu Daniele De Rossi'nin ismi bir kez daha Real Madrid ile anılmaya başladı.
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Real Madrid'de rota bir kez daha Roma'nın dinamosu Daniele De Rossi'ye çevrildi.
Marca'nın haberine göre Sami Khedira, Lassana Diarra ve Fernando Gago'nun performansından memnun olmayan Jose Mourinho, Xabi Alonso'nun yanına iyi bir partner alınmasını istiyor.
İspanyol ekibinin Bastian Schweinsteiger ve Cesc Fabregas ile de ilgilendiği ancak önceliğinin De Rossi olduğu belirtildi. 25 milyon avro bonservis bedeli biçilen İtalyan yıldızın diğer isimlere nazaran daha ucuz olması ve Roma'nın el değiştireceği yönündeki belirsizlik de Real Madrid'in iştahını kabartıyor.
Mourinho, İngiltere'ye dönecek
Jose Mourinho kesin bir dille, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra İngiltere'ye döneceğini açıkladı. Portekizli teknik adam Real Madrid'i ise "yönetilmesi en güç kulüp" olarak nitelendirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/127/jo..._600_Y8AQH.jpg
Jose Mourinho, sık sık bir gün yeniden İngiltere'ye döneceğini söylüyor. Londra'da bir bağış etkinliğine katılan Portekizli teknik adam, yeni bir ada macerasına başlama konusunda kararlılığını koruduğunu vurguladı. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra, mutlaka büyük bir İngiliz kulübünü çalıştıracağını ifade eden Mourinho; "İngiltere'yi özlüyorum ve bir sonraki işim Ada'da olacak. Chelsea'de kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Kısa süreli bir proje aramıyorum. Yeniden İngiltere'ye dönüp bir hanedanlık yaratmak istiyorum. Neden İngiltere'yi bu kadar çok sevdiğimi soruyorlar. Bunu ben de bilmiyorum. Sadece kendimi burada özel hissediyorum" dedi.
Mourinho, Real Madrid hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İspanyol ekibinin, kendisine yaptığı 3’üncü teklifi reddedemediğini söyleyen başarılı teknik adam; "Real ile hala 3 yıllık sözleşmem var. Real Madrid, dünyanın en büyük kulübü olduğu kadar; yönetilmesi en zor kulübü de" diye konuştu.
NtvSpor
Mesut: "Dünyanın en iyisi olmak istiyorum"
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Mesut Özil, İspanya'daki yaşamından gelecekteki hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Real Madrid'in sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Almanya'nın Kazakistan ve Avustralya ile yapacağı maçlar öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Almanya Milli Takım Antrenörü Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasına sevindiğini belirterek sözlerine başlayan Mesut, "Löw'e çok şey borçluyum. Almanya'nın elde ettiği başarılarda kendisinin büyük payı var. Takımdaki herkes gibi, ben de Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasından dolayı çok mutluyum." şeklinde konuştu.
Ronaldo ile iyi arkadaşız
Real Madrid'e geldiği için çok mutlu olduğunu yineleyen yıldız oyuncu, "Real Madrid'in oyuncusu olduğum için çok gururluyum. Dünya çapında oyuncularla yan yana oynuyorum ve her zaman daha iyisini verebilmek için çok çalışıyorum. Özellikle teknik direktörümüzün Mourinho olması, özgüvenimizi daha da yükseltiyor." dedi.
İspanyolca'nın zor bir dil olduğunu, arkadaşlarıyla genelde İngilizce veya işaret diliyle anlaştığını söyleyen Mesut, "İspanyolca'yı anlayabiliyorum ancak konuşması çok zor. Ancak takımdaki arkadaşlarımla iletişim sıkıntısı çekmiyorum. Boş zamanlarımda, özellikle, Ronaldo, Khedira ve Ramos ile vakit geçiriyorum. Onun dışında ailem sürekli Madrid'de, onlara vakit ayırıyorum." ifadesinde bulundu.
Amacım en iyi olmak
La Liga'nın çok mücadeleci bir lig olduğunu ve Barcelona'yı geride bırakacaklarına inandığını söyleyen Mesut Özil, "Biz ve Barcelona ligi domine ediyoruz. Ancak yine de çok kaliteli takımlar var. Atletico Madrid, Villarreal, Sevilla bunlardan bazıları. Şampiyonluğu Barcelona'ya karşı elde etmek elbette zor olacak. Ama inanıyorum ki onları geçmeyi başaracağız." şeklinde konuştu.
Bir gün FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü almayı hayal ettiğini belirten Mesut, "Dünyanın en iyilerinden biri olmak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum ve doğru yolda olduğuma inanıyorum." dedi.
Son olarak, eski takımı Werder Bremen'in ligden düşme tehlikesi yaşadığının hatırlatılması üzerine, Mesut "Bunun olacağını sanmıyorum. Hâlâ güçlü bir kadroları var, son maçlarını da kazandılar. Ligde kalacaklardır. Oradan eski takım arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.