Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 381 / 422 İlkİlk ... 281331371379380381382383391 ... SonSon
11,401 ile 11,430 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Luis Fabiano'dan Brezilya'ya dönüş sinyali

Sevilla'nın golcüsü Brezilya Ligi'ne övgüler yağdırdı.

Sevilla'nın Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano, ülkesinin ligini överken geri dönüş sinyalleri de verdi.

TV Globo'ya konuşan 30 yaşındaki oyuncu, "Brezilya futbolu çok güzel bir dönem geçiriyor. Birçok iyi oyuncu geri dönüyor ve 3 yıl sonra Dünya Kupası Brezilya'da yapılacak. Fantastik olacak. Şu an geri dönmek için ideal zaman. Kariyerime Sao Paulo'da devam etmeyi çok isterim. Orada gol kralıydım ve buna devam etmek güzel olurdu. Tabii ki Brezilya'da Flamengo, Fluminense gibi başka iyi takımlar da var." ifadelerini kullandı.

Luis Fabiano 2001-2004 yılları arasında Sao Paulo forması giymişti.

Goal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Avrupa'da rahat 2-3 sene daha oynar hala müthiş işler yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu Brezilyalılar ilginç adam. Alayının kafası kırık.

4. Default

Bir Türkiyeye Gelemedi Bu Adam Yanarım Yanarım Ona Yanarım Basın Çok Üzülecek Bu Duruma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

demedi demeyin bu adam dediğini yapar gider brezilyaya
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Brezilya'lı oyuncuların kariyerlerinin sonunda Brezilya'ya dönmeleri normal de,bu kadar erken dönmek istemeleri garip doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Valencia'dan kritik galibiyet

İspanya La Liga’da Valencia, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Mallorca’yı deplasmanda 2-1 yendi. Konuk ekipte milli futbolcu Mehmet Topal 90 dakika forma giydi.

İspanya La Liga’nın 27. haftasında Valencia, deplasmanda Mallorca ile karşılaştı.
    Mehmet Topal’ın 90 dakika forma giydiği maçta Valencia, Pablo Hernandez’in kaydettiği gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle Valencia puanını 54’e çıkartırken, sahadan eli boş ayrılan Mallorca da 34 puanda kaldı.
    Mallorca, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maça hızlı başladı. Ev sahibi takım, 31. dakikada Ivan Ramis’in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ancak Valencia rakibine cevap vermekte gecikmedi. Golden 2 dakika sonra sahne alan Pablo Hernandez, kaleci Awat’ı mağlup ederek skora 1-1 eşitlik getirdi.
    İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.
    İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Valencia oldu. Oyunun kontrolünü ele geçiren konuk ekipte Pablo Hernandez, 56. dakikada Mallorca filelerini ikinci kez havalandırarak takımını 2-1 öne geçirdi.
    İki takım da kalan bölümde gol yollarında etkili olamazken, karşılaşma Valencia’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Reyes'in Villarreal'e attığı gol muhteşem.

http://www.youtube.com/watch?v=HyD4k0Nwrl4
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Abidal'den kötü haber

Abidal'den kötü haber

Barcelona futbol takımının Fransız futbolcusu Eric Abidal'in karaciğerinde tümör tespit edildiği açıklandı.

Barcelona futbol takımının Fransız futbolcusu Eric Abidal'in karaciğerinde tümör tespit edildiği açıklandı.
    Barcelona'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcunun cuma günü Barcelona'da ameliyat edileceği bildirildi.
    Açıklamada, futbolcunun özel yaşantısına saygı gösterilmesi istendi ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Real'de Ronaldo şoku!

Real'de Ronaldo şoku!

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid maçında geçirdiği sakatlık sebebiyle sahalardan 3 hafta uzak kalacak.

Madrid derbisinde Atletico'yu yenerek zirve takibini sürdüren Real Madrid'e, süper yıldızı Cristiano Ronaldo'dan üzücü haber geldi. Maçta sakatlanan CR7'nin, sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklandı.
    Sanitas Hastanesi'nde yapılan kontrollerin ardından resmi açıklamada bulunan Real Madrid'in internet sitesi, golcü oyuncunun sol baldırındaki sakatlık sebebiyle 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
    TOTTENHAM MAÇINDA SAHADA
    Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'ndaki maçlarda ve Real Madrid'in Sporting Gijon ile yapacağı maçta forma giyemeyecek. Portekizli yıldızın, Tottenham ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçında forma giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

NtvSpor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

daha sakatlığı geçmeden sakatlandı adam.

12. Default

El-Classico'ya N'apar N'eder Yetişir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün akşam attığı şut sonrasında sakatlandı. El Classico'da sahada olur her şekilde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fark 5 puan.

ispanya da bilindik bir tablo var yine. 1.barcelona 2.real madrid.

madrid derbisini kazanan taraf real oldu. barcelona ise getafe'yi evinde 2-1 yenerek seriye devam etti.

barcelona'nın puan kaybedeceği haftalar; geçen hafta sevilla ( ama kaybetmedi, zor da olsa kazandı)

bu hafta villarreal ve real madrid deplasmanı. bu 2 maçta da puan kaybetmezse barcelona, real madrid için şampiyonluk bir hayal diyebiliriz sanırım.

temennimiz barcelonanın puanlar kaybedip, yarışın daha da çekişmeli hale gelmesidir diye düşünüyorum. sonunda tabii ki - hala madrid - diyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    barcelona'nın puan kaybedeceği haftalar; geçen hafta sevilla ( ama kaybetmedi, zor da olsa kazandı)
    1-1 bitmemiş miydi yahu Sevilla-Barca maçı ?

Del Piero_10 Misafir

Default Real'in De Rossi aşkı bitmiyor

Roma'nın yıldız oyuncusu Daniele De Rossi'nin ismi bir kez daha Real Madrid ile anılmaya başladı.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Real Madrid'de rota bir kez daha Roma'nın dinamosu Daniele De Rossi'ye çevrildi.

Marca'nın haberine göre Sami Khedira, Lassana Diarra ve Fernando Gago'nun performansından memnun olmayan Jose Mourinho, Xabi Alonso'nun yanına iyi bir partner alınmasını istiyor.

İspanyol ekibinin Bastian Schweinsteiger ve Cesc Fabregas ile de ilgilendiği ancak önceliğinin De Rossi olduğu belirtildi. 25 milyon avro bonservis bedeli biçilen İtalyan yıldızın diğer isimlere nazaran daha ucuz olması ve Roma'nın el değiştireceği yönündeki belirsizlik de Real Madrid'in iştahını kabartıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sudan ucuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sudan ucuz.
    su ne zaman 25 milyon avro oldu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    su ne zaman 25 milyon avro oldu
    de rossi'yi 25 milyon avroya almayanı döverler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz alalım 25 milyonsa =) orta sahadaki sorunumuzu çözer :P

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ronaldo nakavt

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi. Bu iki oyuncunun çarpışmasında kararsız kalmamak mümkün değil. Cristiano Ronaldo ise uzun süre sonra söylediği bir cümle ile bu tartışmayı adeta kendi elleriyle rafa kaldırmış durumda, bir nevi nakavt...

Futbol dünyasını iki megastarı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi uzun süredir kıyaslanıyor. Biri Real Madrid formasını terletirken, diğeri Barcelona formasıyla ilginç işler imza atıyor. Futbolseverler ve otoriteler bu uzun süren tartışma sonucunda ise ortak bir noktada buluşmaya çok yaklaştı.

Bunu sağlayan ise Portekizli aykırı çocuk Cristiano Ronaldo oldu. 26'lık yetenek Fransız futbol dergilerinden Onze'a yaptığı açıklamada adeta bütün tartışmalara son noktayı bu cümleler ile koydu: "Şu sıralarda dünyanın en iyisi evet Lionel Messi..."

Derginin Barcelona ile ilgili oluşturduğu özel dosyada Ronaldo'nun görüşlerinin yanı sıra ünlü futbol adamlarının ve oyuncuların da görüşleri yer aldı. Interli Samuel Eto ve Chelsea'li Frank Lampard'da Messi'nin Ronaldo'dan iyiden öte çok daha iyi olduğu konusunda demeçler verdi. Aynı görüşte olan diğer isimler ise MANU'nun yıldızı Wayne Rooney ve hocası Sir Alex Ferguson.

Öte yandan UEFA Başkanı Messi'yi ise güzel Barcelona takımının parlayan elmasına benzetti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sezarın hakkı sezarı demiş adam hll

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

neden 10 numarayı giymek istemediğini anlatmıştı. aynı nedenden dolayı messi'yi en iyi olarak görebilir. ondan iyi biri olduğunu düşünmesi en iyiyi geçebilmesi açısından kendisine ayrı bir motivasyon sağlıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Default Dani Alves'le 4 yıl daha

La Liga devi Barcelona, yıldız kanat oyuncusu Dani Alves'in sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.

Barcelona'ya 2007-2008 sezonunda Sevilla'dan transfer olan Dani Alves, kısa sürede taraftarın en sevdiği isimlerden biri haline geldi. Barcelona hücumunun temel taşlarından Alves'in adı, bir süredir Manchester City ile anılıyordu. Ancak Katalan ekibi, Alves'in sözleşmesini 3 yıl uzattığını açıklayıp; söylentilere son noktayı koydu.
    2015 yılına kadar takımıyla yeniden anlaşan Alves, Barcelona formasıyla çıktığı 141 maçta 11 gol attı.
    Ancak Brezilyalı yıldızın asıl silahı asistleri. Dani Alves, sadece bu sezon 12 asistin altına imza attı.

NtvSpor

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

İyi bi oyuncu ile yola devam.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Default Mourinho, İngiltere'ye dönecek

Jose Mourinho kesin bir dille, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra İngiltere'ye döneceğini açıkladı. Portekizli teknik adam Real Madrid'i ise "yönetilmesi en güç kulüp" olarak nitelendirdi.

Jose Mourinho, sık sık bir gün yeniden İngiltere'ye döneceğini söylüyor. Londra'da bir bağış etkinliğine katılan Portekizli teknik adam, yeni bir ada macerasına başlama konusunda kararlılığını koruduğunu vurguladı. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra, mutlaka büyük bir İngiliz kulübünü çalıştıracağını ifade eden Mourinho; "İngiltere'yi özlüyorum ve bir sonraki işim Ada'da olacak. Chelsea'de kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Kısa süreli bir proje aramıyorum. Yeniden İngiltere'ye dönüp bir hanedanlık yaratmak istiyorum. Neden İngiltere'yi bu kadar çok sevdiğimi soruyorlar. Bunu ben de bilmiyorum. Sadece kendimi burada özel hissediyorum" dedi.
    Mourinho, Real Madrid hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İspanyol ekibinin, kendisine yaptığı 3’üncü teklifi reddedemediğini söyleyen başarılı teknik adam; "Real ile hala 3 yıllık sözleşmem var. Real Madrid, dünyanın en büyük kulübü olduğu kadar; yönetilmesi en zor kulübü de" diye konuştu.

NtvSpor

Del Piero_10 Misafir

Default Mesut: "Dünyanın en iyisi olmak istiyorum"

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Mesut Özil, İspanya'daki yaşamından gelecekteki hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Almanya'nın Kazakistan ve Avustralya ile yapacağı maçlar öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Almanya Milli Takım Antrenörü Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasına sevindiğini belirterek sözlerine başlayan Mesut, "Löw'e çok şey borçluyum. Almanya'nın elde ettiği başarılarda kendisinin büyük payı var. Takımdaki herkes gibi, ben de Joachim Löw'ün kontratının uzatılmasından dolayı çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Ronaldo ile iyi arkadaşız

Real Madrid'e geldiği için çok mutlu olduğunu yineleyen yıldız oyuncu, "Real Madrid'in oyuncusu olduğum için çok gururluyum. Dünya çapında oyuncularla yan yana oynuyorum ve her zaman daha iyisini verebilmek için çok çalışıyorum. Özellikle teknik direktörümüzün Mourinho olması, özgüvenimizi daha da yükseltiyor." dedi.

İspanyolca'nın zor bir dil olduğunu, arkadaşlarıyla genelde İngilizce veya işaret diliyle anlaştığını söyleyen Mesut, "İspanyolca'yı anlayabiliyorum ancak konuşması çok zor. Ancak takımdaki arkadaşlarımla iletişim sıkıntısı çekmiyorum. Boş zamanlarımda, özellikle, Ronaldo, Khedira ve Ramos ile vakit geçiriyorum. Onun dışında ailem sürekli Madrid'de, onlara vakit ayırıyorum." ifadesinde bulundu.

Amacım en iyi olmak

La Liga'nın çok mücadeleci bir lig olduğunu ve Barcelona'yı geride bırakacaklarına inandığını söyleyen Mesut Özil, "Biz ve Barcelona ligi domine ediyoruz. Ancak yine de çok kaliteli takımlar var. Atletico Madrid, Villarreal, Sevilla bunlardan bazıları. Şampiyonluğu Barcelona'ya karşı elde etmek elbette zor olacak. Ama inanıyorum ki onları geçmeyi başaracağız." şeklinde konuştu.

Bir gün FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü almayı hayal ettiğini belirten Mesut, "Dünyanın en iyilerinden biri olmak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum ve doğru yolda olduğuma inanıyorum." dedi.

Son olarak, eski takımı Werder Bremen'in ligden düşme tehlikesi yaşadığının hatırlatılması üzerine, Mesut "Bunun olacağını sanmıyorum. Hâlâ güçlü bir kadroları var, son maçlarını da kazandılar. Ligde kalacaklardır. Oradan eski takım arkadaşlarımla görüşmeye devam ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Default Pepe taraftarı böldü

Real Madrid'in, Portekizli oyuncusu Pepe ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatması taraftarları ikiye böldü...

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden Marca’nın internet sitesinden yapılan ankete katılan 25 bin kişiden yüzde 51’i, Pepe’nin kalmasına olumlu bakarken, yüzde 49’u olumsuz görüş bildirdi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Açıkçası ben Mesut'un bu kadar başarılı olabileceğini düşünmemiştim. Şans bulur, zaman zaman faydalı olur diyordum ama Mesut'un Real Madrid'in değişmez ismi olması ve Real Madrid'e bu kadar büyük katkı yapması benim için sürpriz oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Özil'in başarılı olması Alman futbolu açısından önemli tabi. Schweinsteiger'de yakın zamanda kendini atsa Real Madrid'e çok iyi olacak.

Mesaj Yetkileri