niang istanbula gelmiş
Printable View
niang istanbula gelmiş
alexi kesecek aykut hoca.. bilica ile lugano defansta oynar orta sahada selcuk ile emre oynar
Lugano'nun, İtalya'da Roma ve İnter ile görüşme halinde olduğunu bilen yönetim muhtemel ayrılık için alternatifi buldu.
St.Etiennen'den Pape Diakhate
http://www.redon.maville.com/of-phot...estfrance_.jpg
Niang İstanbul'da.
Taraftarlar karşılamaya gitmiş Niang'ı.Sıkıldım artık şu görüntülerden.
http://www.actu-foot.fr/IMG/breveon1481.jpg
Dinamo Kiev'de oynuyodu daha önce. Senegalli olması lazım buda.
lugano nereye gidiyor ya hersene ayni haberler inter ne yapsin luganoyu adamlarda defans bollugu var zaten ayrica gitse lucio ile samueli kesemez yedekte oturur yani basin salliyor keske birazda destekli sallasa luganonun bonservisi elindeyken takim bulamadi simdimi takim bulacak adam fenerde rahatim iyi aldigim para bana yetiyor diyor avrupayi düsünmüyorum diyor basin zorla adami yollayacak :)
Fenerbahçe'nin Marsilya'dan transfer ettiği Niang İstanbul'a geldi.
Fenerbahçeli taraftarların günlerdir beklediği açıklama dün gece geç saatlerde yapıldı; Niang Fenerbahçe'de! Sarı-lacivertli kulübün uzun uğraşlar sonucunda Marsilya'dan transfer ettiği Senagalli golcü Niang, İstanbul'a geldi. Oldukça coşkulu bir taraftar topluluğunun büyük bir desteği ile Atatürk Havalimanı'na inen Niang'in bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Senegalli golcünün Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile oynayacağı maçın kadrosuna alınacağı belirtildi.
Atatürk Havalimanı'nda FB TV'ye açıklamalarda bulunan Niang, "Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Biraz uzun sürdü ancak sonunda buradayım ve bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Buradaki amacım, geçen sezon Fransa'da yaptığım gibi burada da tğm arkadaşlarımla beraber şampiyonluğu Fenerbahçe'ye getirmek. Buraya gelmeden önce, İstanbul'daki bazı arkadaşlarımla konuştum ve hepsinden çok güzel şeyler duydum. Şimdi bekleyip göreceğiz ve burada mutlu olacağıma inanıyorum" dedi.
Lugano'nun dün yaptığı açıklamalarından sonra sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağına iyice emin oldum artık.
lugano bir yere gitmiyor. dün ki verdiği röportajda '' 4 yıldır buradayım, medyanın ne olduğunu biliyorum. onların yarattığı polemiğe dahil olmak istemiyorum '' gibilerinden şeyler söyledi.
Lugano gitmeyecek zatende, Bilica yerine hızlı - ilk hamlesi iyi olan birini almak lazım. Onuoha iyi olurdu ama oda Sunderland gitmiş. Fransa'da böyle adam bulmakta çok zor. Genelde afrikalı oldukları için yığıyolar rakiplerini yere.
Afedersiniz ama Lugano'nun ne olduğunu az çok biliyoruz. En azından ben biliyorum.
Bize böyle konuşuyor ama, İtalya'da 2 takımlada görüşme halinde.
İster inanın,ister inanmayın.
Bilica'nın yerine iyi bir '' Zenci '' savunmacı gelirse hoopp Alex'e klube gözükür çokda iyi olur bence :)
Pape Diakhate gelirse ligimize gelen en iyi yabanci stoper olur , demedi demeyin
Niang geldi arkadaşlar bu bölümün yıkılması lazımdı şimdiye kadar :D
Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı var mıydı? bence yoktu aslında, geçmişte gol krallığına ulaşmayı başarmış 3 golcü oyuncu, gol sıkıntısı çekiyorsa problemi başka yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum ama Niang'ın her türlü faydalı olacağından şüphem yok. Hem saha içi, hem saha dışı.
Vardı çünkü neden gol yollarında sıkıntı çekiyorduk :) Zamanında Lucianonon forvetlerimizden daha fazla golü vardı :) Güiza'yı konuşmaya gerek yok (!) Gökhan Ünal büyük takım topçusu değil.
Güiza'da Gökhan'da küçük takımların gol kralları olarak geldiler bu takıma.Hani ne Kayserispor ne Mallorca Fenerbahçeye denk bir takım değil o yüzden bize bzim statümüzde bir golcü lazımdı.
Daha doğrusu Koşan , Basan , Birebirde adam geçen bir oyuncu lazımdı Niang'da bence en ideal isimlerden biri :)
Benim bildiğim küçük takımda gol kralı olmak daha zor ama neyse..
Bu tür adamları hep gördük ;)
Serkan Aykut > Gol Kralı / Samsunspor > Galatasaray > Yalan Dolan
Zafer Biryol > Gol Kralı / Hatırlamıyorum > Fenerbahçe > Yalan Dolan
Gökhan Ünal > Gol Kralı / Kayserispor > Trabzonspor > Yalan Dolan
Daniel Güiza > Gol Kralı / Mallorca > Fenerbahçe > Yalan Dolan
Bak gördüğün üzere hepsi ufak takımlarda gol kralı oldukan sonra büyük takımlara giidp patlayan oyuncular ;)
Ufak takımdan gelen oyunculara büyük takımlarda kolay kolay ekmek düşmez.Ufak takımda herkes onun üstüne oynar ama büyük takımlar oynamaz oynatmazlar ;) Geniş bakacaksın olaya dar değil ;)
Zafer Biryol Konyaspor'du :n:
Alex'in artık bu takımdan gönderilme vakti geldi, zira sürekli sorun çıkarıyor.
Twitter'dan Aykut Kocaman'ı eleştirmişti hatırlıyorsanız, en son yaptığı eleştiri daha da bomba. Lig TV'de söylediler şimdi, "Bu takımda Deivid'in oynamamasını anlamıyorum." demiş.
Yine Kocaman'a eleştiri. Bunu geçtiğimiz sezonlar yapmayan Alex, bu sezon yapmaya başladı. İlginç doğrusu.
Bu takımın kaptanına yakışmayan hareketler sergiliyor, sen teknik direktör müsün futbolcu mu? Başımıza sardığın Maldonado belasından kurtulduk, Deivid'den bir türlü kurtulamadık.
Alex cidden böyle konuşmalara ısrarla devam ediyorsa devre arası gider
Bunun sebebi bu değil. Bunun sebebi o oyuncuların gol kralı olduktan sonra kendini bir "şey" zannetmeleri. Geçen gün Hakan Şükür bir programda söyledi "Serkan geldikten sonra abi ben burda da gol kralı olurum çok iyiyim artık bana asist yapanlar da daha iyi sonra da Avrupa'ya giderim." diyormuş. Hakan da bunun üzerine "Bu işler o kadar kolay değil." demiş. Nitekim öyle de. Gökhan Ünal gol kralı olduktan sonra ismi büyük kulüplerle anıldı, Trabzon'a gitti orada kendini kral sandı yine hiçbir varlık gösteremedi. Gol kralı olmak kolay değil nerede olunursa olunsun. Oradaki handikap oyuncuların gol kralı olunca birşey oldum sanması. Kayseri'de bütün oyun Mehmet Topuz'un üzerindeydi. Ama Mehmet buraya gelince kendi oynamak yerine görev adamı olmayı tercih etti. Onun için de kulüpte tutunabildi..
Hakan'ın Serkan hakkında atıp tuttuğu yere kadar okudum devamını okumadım :) Serkan bire bir görüştüğüm ve görüşmeye devam ettiğim bir insan ve Galatasaraya imza atmadan 1 gün önce akşam yemeği yiyip uğurladığım bir insan.Hakan bildiğin çamur atmış (: Serkan'ın gitmeden önce dediklerini çok iyi biliyorum o yüzden yorum yapmıyorum.
Hani Serkan'da Arda muhabbeti gibi olmasın.Birisi Samsun'da ufak yerde yaşıyor birisi İstanbulda Türkiye'nin metropolunde yaşıyor.Tanıma tanımama olasılığı için yazdım bu son cümleyi.
Ya bu takımda Alexin Baronini Bilicanın Deividin işi yok artık boşuna yok Alex neler yaptı demeyin artık yaptı bitti artık Alex die bişi bu takıma katkı kesinlikle veremez.Kendi katkı vermediği gibi takımada zarar verecek.
Sezon sonu veya devre arasını beklemektense toptan gondereceksın bunları bonservis bedellerini aşağıya çekeceksin bu zamana kadar gerek bonservis gerek futbolcuya verilen para konusunda baya hata yaptı Aziz Yıldırım artık şu 4 ünüde gönder yeni bir dönem başlasın artık daha fazla zaman kaybı yapmayın
Niang 7 numara giyecekmis.