Sayfa 384 / 896 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
11,491 ile 11,520 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

niang istanbula gelmiş

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alexi kesecek aykut hoca.. bilica ile lugano defansta oynar orta sahada selcuk ile emre oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun, İtalya'da Roma ve İnter ile görüşme halinde olduğunu bilen yönetim muhtemel ayrılık için alternatifi buldu.

St.Etiennen'den Pape Diakhate

Niang İstanbul'da.

Taraftarlar karşılamaya gitmiş Niang'ı.Sıkıldım artık şu görüntülerden.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dinamo Kiev'de oynuyodu daha önce. Senegalli olması lazım buda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

lugano nereye gidiyor ya hersene ayni haberler inter ne yapsin luganoyu adamlarda defans bollugu var zaten ayrica gitse lucio ile samueli kesemez yedekte oturur yani basin salliyor keske birazda destekli sallasa luganonun bonservisi elindeyken takim bulamadi simdimi takim bulacak adam fenerde rahatim iyi aldigim para bana yetiyor diyor avrupayi düsünmüyorum diyor basin zorla adami yollayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Wink FLAŞ! Ve NIANG İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan transfer ettiği Niang İstanbul'a geldi.

Fenerbahçeli taraftarların günlerdir beklediği açıklama dün gece geç saatlerde yapıldı; Niang Fenerbahçe'de! Sarı-lacivertli kulübün uzun uğraşlar sonucunda Marsilya'dan transfer ettiği Senagalli golcü Niang, İstanbul'a geldi. Oldukça coşkulu bir taraftar topluluğunun büyük bir desteği ile Atatürk Havalimanı'na inen Niang'in bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Senegalli golcünün Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile oynayacağı maçın kadrosuna alınacağı belirtildi.

Atatürk Havalimanı'nda FB TV'ye açıklamalarda bulunan Niang, "Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Biraz uzun sürdü ancak sonunda buradayım ve bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Buradaki amacım, geçen sezon Fransa'da yaptığım gibi burada da tğm arkadaşlarımla beraber şampiyonluğu Fenerbahçe'ye getirmek. Buraya gelmeden önce, İstanbul'daki bazı arkadaşlarımla konuştum ve hepsinden çok güzel şeyler duydum. Şimdi bekleyip göreceğiz ve burada mutlu olacağıma inanıyorum" dedi.

Lugano'nun dün yaptığı açıklamalarından sonra sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağına iyice emin oldum artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Lugano'nun dün yaptığı açıklamalarından sonra sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağına iyice emin oldum artık.
    Aynen çok rahatladım o açıklamayı görünce

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

lugano bir yere gitmiyor. dün ki verdiği röportajda '' 4 yıldır buradayım, medyanın ne olduğunu biliyorum. onların yarattığı polemiğe dahil olmak istemiyorum '' gibilerinden şeyler söyledi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lugano gitmeyecek zatende, Bilica yerine hızlı - ilk hamlesi iyi olan birini almak lazım. Onuoha iyi olurdu ama oda Sunderland gitmiş. Fransa'da böyle adam bulmakta çok zor. Genelde afrikalı oldukları için yığıyolar rakiplerini yere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Afedersiniz ama Lugano'nun ne olduğunu az çok biliyoruz. En azından ben biliyorum.
    Bize böyle konuşuyor ama, İtalya'da 2 takımlada görüşme halinde.

İster inanın,ister inanmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bilica'nın yerine iyi bir '' Zenci '' savunmacı gelirse hoopp Alex'e klube gözükür çokda iyi olur bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Afedersiniz ama Lugano'nun ne olduğunu az çok biliyoruz. En azından ben biliyorum.
    Bize böyle konuşuyor ama, İtalya'da 2 takımlada görüşme halinde.

İster inanın,ister inanmayın.
    Yalan söylüyor diyorsun yani resmi siteden taraftara.Ben de biliyorum Lugano'nun parayı sevdiğini belki görüşmüştür de.Ama bu saatten sonra bir yere gidemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Pape Diakhate gelirse ligimize gelen en iyi yabanci stoper olur , demedi demeyin

Niang geldi arkadaşlar bu bölümün yıkılması lazımdı şimdiye kadar
    Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı var mıydı? bence yoktu aslında, geçmişte gol krallığına ulaşmayı başarmış 3 golcü oyuncu, gol sıkıntısı çekiyorsa problemi başka yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum ama Niang'ın her türlü faydalı olacağından şüphem yok. Hem saha içi, hem saha dışı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı var mıydı?
    Vardı çünkü neden gol yollarında sıkıntı çekiyorduk Zamanında Lucianonon forvetlerimizden daha fazla golü vardı Güiza'yı konuşmaya gerek yok (!) Gökhan Ünal büyük takım topçusu değil.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    bence yoktu aslında, geçmişte gol krallığına ulaşmayı başarmış 3 golcü oyuncu, gol sıkıntısı çekiyorsa problemi başka yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum ama Niang'ın her türlü faydalı olacağından şüphem yok. Hem saha içi, hem saha dışı
    Güiza'da Gökhan'da küçük takımların gol kralları olarak geldiler bu takıma.Hani ne Kayserispor ne Mallorca Fenerbahçeye denk bir takım değil o yüzden bize bzim statümüzde bir golcü lazımdı.

Daha doğrusu Koşan , Basan , Birebirde adam geçen bir oyuncu lazımdı Niang'da bence en ideal isimlerden biri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim küçük takımda gol kralı olmak daha zor ama neyse..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Benim bildiğim küçük takımda gol kralı olmak daha zor ama neyse..
    Bu tür adamları hep gördük

Serkan Aykut > Gol Kralı / Samsunspor > Galatasaray > Yalan Dolan

Zafer Biryol > Gol Kralı / Hatırlamıyorum > Fenerbahçe > Yalan Dolan

Gökhan Ünal > Gol Kralı / Kayserispor > Trabzonspor > Yalan Dolan

Daniel Güiza > Gol Kralı / Mallorca > Fenerbahçe > Yalan Dolan

Bak gördüğün üzere hepsi ufak takımlarda gol kralı oldukan sonra büyük takımlara giidp patlayan oyuncular

Ufak takımdan gelen oyunculara büyük takımlarda kolay kolay ekmek düşmez.Ufak takımda herkes onun üstüne oynar ama büyük takımlar oynamaz oynatmazlar Geniş bakacaksın olaya dar değil

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Zafer Biryol Konyaspor'du

Alex'in artık bu takımdan gönderilme vakti geldi, zira sürekli sorun çıkarıyor.

Twitter'dan Aykut Kocaman'ı eleştirmişti hatırlıyorsanız, en son yaptığı eleştiri daha da bomba. Lig TV'de söylediler şimdi, "Bu takımda Deivid'in oynamamasını anlamıyorum." demiş.

Yine Kocaman'a eleştiri. Bunu geçtiğimiz sezonlar yapmayan Alex, bu sezon yapmaya başladı. İlginç doğrusu.

Bu takımın kaptanına yakışmayan hareketler sergiliyor, sen teknik direktör müsün futbolcu mu? Başımıza sardığın Maldonado belasından kurtulduk, Deivid'den bir türlü kurtulamadık.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

[/B]
    Zafer'i biz harcadık. Adam gol kralı olup geldi maça çıkmadan gitti. Adama hiç şans vermedik ki yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex cidden böyle konuşmalara ısrarla devam ediyorsa devre arası gider
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Zafer'i biz harcadık. Adam gol kralı olup geldi maça çıkmadan gitti. Adama hiç şans vermedik ki yahu.
    Küçük takım'ın büyük topçusu büyük takım'ın küçük topçusu olmaya mahkumdur (!)

Tıpkı diğer örneklerde verdiğim gibi.

Serkan'ı kim harcadı ? Güizayı kim harcadı ? Gökhan'ı kim harcadı ?

İçlerinden bir tanesini seçip almayın azcık geniş bakın olaylara.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    [/CENTER]

Fenerbahçenin Ahmet Göktaş'ı olacan heralde abi.

Adamı oynatmıcak olsalar neden takımda tutsunlar heleki maaşı yüksek adamsa.
    adımı gerekli gereksiz anmazsanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bu tür adamları hep gördük

Serkan Aykut > Gol Kralı / Samsunspor > Galatasaray > Yalan Dolan

Gökhan Ünal > Gol Kralı / Kayserispor > Trabzonspor > Yalan Dolan

Daniel Güiza > Gol Kralı / Mallorca > Fenerbahçe > Yalan Dolan

Bak gördüğün üzere hepsi ufak takımlarda gol kralı oldukan sonra büyük takımlara giidp patlayan oyuncular

Ufak takımdan gelen oyunculara büyük takımlarda kolay kolay ekmek düşmez.Ufak takımda herkes onun üstüne oynar ama büyük takımlar oynamaz oynatmazlar Geniş bakacaksın olaya dar değil
    Bunun sebebi bu değil. Bunun sebebi o oyuncuların gol kralı olduktan sonra kendini bir "şey" zannetmeleri. Geçen gün Hakan Şükür bir programda söyledi "Serkan geldikten sonra abi ben burda da gol kralı olurum çok iyiyim artık bana asist yapanlar da daha iyi sonra da Avrupa'ya giderim." diyormuş. Hakan da bunun üzerine "Bu işler o kadar kolay değil." demiş. Nitekim öyle de. Gökhan Ünal gol kralı olduktan sonra ismi büyük kulüplerle anıldı, Trabzon'a gitti orada kendini kral sandı yine hiçbir varlık gösteremedi. Gol kralı olmak kolay değil nerede olunursa olunsun. Oradaki handikap oyuncuların gol kralı olunca birşey oldum sanması. Kayseri'de bütün oyun Mehmet Topuz'un üzerindeydi. Ama Mehmet buraya gelince kendi oynamak yerine görev adamı olmayı tercih etti. Onun için de kulüpte tutunabildi..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bunun sebebi bu değil. Bunun sebebi o oyuncuların gol kralı olduktan sonra kendini bir "şey" zannetmeleri. Geçen gün Hakan Şükür bir programda söyledi "Serkan geldikten sonra abi ben burda da gol kralı olurum çok iyiyim artık bana asist yapanlar da daha iyi sonra da Avrupa'ya giderim." diyormuş. Hakan da bunun üzerine "Bu işler o kadar kolay değil." demiş. Nitekim öyle de. Gökhan Ünal gol kralı olduktan sonra ismi büyük kulüplerle anıldı, Trabzon'a gitti orada kendini kral sandı yine hiçbir varlık gösteremedi. Gol kralı olmak kolay değil nerede olunursa olunsun. Oradaki handikap oyuncuların gol kralı olunca birşey oldum sanması. Kayseri'de bütün oyun Mehmet Topuz'un üzerindeydi. Ama Mehmet buraya gelince kendi oynamak yerine görev adamı olmayı tercih etti. Onun için de kulüpte tutunabildi..

Hakan'ın Serkan hakkında atıp tuttuğu yere kadar okudum devamını okumadım Serkan bire bir görüştüğüm ve görüşmeye devam ettiğim bir insan ve Galatasaraya imza atmadan 1 gün önce akşam yemeği yiyip uğurladığım bir insan.Hakan bildiğin çamur atmış (: Serkan'ın gitmeden önce dediklerini çok iyi biliyorum o yüzden yorum yapmıyorum.

Hani Serkan'da Arda muhabbeti gibi olmasın.Birisi Samsun'da ufak yerde yaşıyor birisi İstanbulda Türkiye'nin metropolunde yaşıyor.Tanıma tanımama olasılığı için yazdım bu son cümleyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya bu takımda Alexin Baronini Bilicanın Deividin işi yok artık boşuna yok Alex neler yaptı demeyin artık yaptı bitti artık Alex die bişi bu takıma katkı kesinlikle veremez.Kendi katkı vermediği gibi takımada zarar verecek.

Sezon sonu veya devre arasını beklemektense toptan gondereceksın bunları bonservis bedellerini aşağıya çekeceksin bu zamana kadar gerek bonservis gerek futbolcuya verilen para konusunda baya hata yaptı Aziz Yıldırım artık şu 4 ünüde gönder yeni bir dönem başlasın artık daha fazla zaman kaybı yapmayın

Niang 7 numara giyecekmis.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Niang 7 numara giyecekmis.
    Nasıl ya kanat oyuncusu gibi. Eee 9 numarayı Güiza'ya verirsen.

Mesaj Yetkileri