Yeni çıktı bugün gazetede okudum. Günlük kullanmak isteyenler için. 1 TL'ye de var.
Printable View
Yeni çıktı bugün gazetede okudum. Günlük kullanmak isteyenler için. 1 TL'ye de var.
Şimdi ben internetin yanında günlük tutarsam ttnet bana 1 tl mi varecek :D
Lapa lapa teriminin karşılığı bulunuyor şuanda burada. :) Günaydın ey cemaat-i müslimin.
Güneş pırıl pırıl parlıyor burlarda Nedoğ. :D
Bugün toplantımıza Kızlıay Bölge Genel Müdürü geldi kızılay hakkında bilgi verdi
bilmediğimiz çok şey varmış arkadaşlar mesela ben kızılayı devlete bağlı ve devletten yardım alan bi kurum sanıyodum tam aksine devletten yardım alması uluslararası anlaşmalara göre yasak tamamen halkın yardımlarıyla ayakta duran bi dernekmiş tabi yıllık bütçesi 550 trilyon olan bi dernek hafife alınaak bir şey değil
neyse uzatmıyım gidin en yakın kızılay kan merkezine ve kan verin gerçi müdür bey yarım saat anlattı kan merkezinin nerde olduğunu söylemedi ama olsun bulup vericem ben :D
Oof of. Real - Barça maçına İY MS 1/2 oynadım. 25.00 Oran tuttu. Yanına yazdıgım garanti mactan yattı kupon. Üzüldüm laaaan :( :D
Neyse her aksam buraya kar yagmaya başladı. Ama su an hava acık. Günaydın ahali. :D
Hala daha kar yağıyor :) Biraz tutmuştur heralde,bi gidip bakmaya üşeniyorum :p
Üşenenin oğlu kızı olmaz derler bizim orda:D
Nerelerdesin yaman abi nerelerdesin?...
O o :icon_smile:
göründü mü hiç bugün öyle yazdınız. onun yorumlarını okurken büyük keyif alıyordum. gerçekten özletti :)
Vadide iyice eziklediler polatın adamların:D
Polat aştı valla bildiğin aştı :) Hatta o kadar aştı ki bi süreden sonra önünü alamadık.
inci sözlüğe girip sağa sola küfür mü etsem yoksa sinirden çıldırtacak birileri beni:D
Kemer alırken ölçüsünde STD yazıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Standart olabilir :)
Yapabilecek olan varsa buyursun yapsın.
http://www.incicaps.com/piii30437.gif
adada kemik yok ki :D
Ben yaparım gardaş.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...28949442_n.jpg
ehehehehe. :D
hala mı madrid :D
Çok iyi :n::n::n::n:
Bu Gs Fb muhabbetine benzemiş :D
UEFA > 6-0 :D