Yeni çıktı bugün gazetede okudum. Günlük kullanmak isteyenler için. 1 TL'ye de var.
Yeni çıktı bugün gazetede okudum. Günlük kullanmak isteyenler için. 1 TL'ye de var.
FM Gazetesi
Lapa lapa teriminin karşılığı bulunuyor şuanda burada.Günaydın ey cemaat-i müslimin.
Güneş pırıl pırıl parlıyor burlarda Nedoğ.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bugün toplantımıza Kızlıay Bölge Genel Müdürü geldi kızılay hakkında bilgi verdi
bilmediğimiz çok şey varmış arkadaşlar mesela ben kızılayı devlete bağlı ve devletten yardım alan bi kurum sanıyodum tam aksine devletten yardım alması uluslararası anlaşmalara göre yasak tamamen halkın yardımlarıyla ayakta duran bi dernekmiş tabi yıllık bütçesi 550 trilyon olan bi dernek hafife alınaak bir şey değil
neyse uzatmıyım gidin en yakın kızılay kan merkezine ve kan verin gerçi müdür bey yarım saat anlattı kan merkezinin nerde olduğunu söylemedi ama olsun bulup vericem ben![]()
Oof of. Real - Barça maçına İY MS 1/2 oynadım. 25.00 Oran tuttu. Yanına yazdıgım garanti mactan yattı kupon. Üzüldüm laaaan![]()
Neyse her aksam buraya kar yagmaya başladı. Ama su an hava acık. Günaydın ahali.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hala daha kar yağıyorBiraz tutmuştur heralde,bi gidip bakmaya üşeniyorum
![]()
Nerelerdesin yaman abi nerelerdesin?...
O o![]()
göründü mü hiç bugün öyle yazdınız. onun yorumlarını okurken büyük keyif alıyordum. gerçekten özletti![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Polat aştı valla bildiğin aştıHatta o kadar aştı ki bi süreden sonra önünü alamadık.
Kemer alırken ölçüsünde STD yazıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Standart olabilir![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yapabilecek olan varsa buyursun yapsın.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben yaparım gardaş.
ehehehehe.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Çok iyi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu Gs Fb muhabbetine benzemiş![]()
UEFA > 6-0![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved