Ders çalışmaktan zevk almak Boğaziçi psikoloji , İtü makine , odtü inşaat ve uludağ çevre müh bölümü öğrencilerine has bir özelliktir. Dikkat edin hepsi süper zeka insanlardır. :cool:
Printable View
Ders çalışmaktan zevk almak Boğaziçi psikoloji , İtü makine , odtü inşaat ve uludağ çevre müh bölümü öğrencilerine has bir özelliktir. Dikkat edin hepsi süper zeka insanlardır. :cool:
Zaten sözel derslerimin iyi olmasının sebebi de o.Coğrafya Tarih hatta arada sırada Edebiyat ile ilgili araştırma falan yapıyorum ödevlerden bağımsız.Sözel derslere de çalışmıyorum çok fazla bu bilgilerim sayesinde.Fakat Mat Geo falan öyle olmuyor.Hani konuyu biliyorsan rahtça sıkılmadan çözüyorsunda Geometri de falan konuyu bilmiyorsan işkence.25 soruyu 1 saatte çözünce bütün şevkim kaçıyor.2-3 saat ders çalışmak için oturup 1 saatte 25 soru yapınca başlarım böyle işe deyip bırakıyorum.
Yapacak birşey yok. Bu sistem böyle. Zevk almasan da, o formulün neden oraya geldiğini anlamasanda o soruları bi şekilde çözeceksin :) Ama yinede çok kasma kendini. Çok sıkılırsan bırak çalışmayı aç camı hava al, televizyon izle, foruma gir. Rahatlayınca devam edersin. Ama bunu sakın alışkanlık haline getirme yoksa canın az birşey sıkılsa bile hemen koparsın dersten. En uzun süre masa başında kalmaya çalış.
Yolun sonunda kazanan sen olursun inşallah :)
Herhangi bir ürün için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup sonuç alanınız oldu mu acaba?
ben hiç başvurmadım. başvuranı da görmedim :)
Bu hukuk felsefesi nasıl bir derstir arkadaş. 35 sayfa not. oku oku bitmiyor, işkence gibi...
Evet öyle bir şey. :) belirli bir miktarı geçmiyorsa ki 1000 küsür lira sanırım Hakem heyetine başvuruluyormuş. Üzeri ücretlerde mahkemeye.
Firma ile iletişim halindeyim de sallıyorlar devamlı. :)
Neyse bakalım bir hafta daha bekleyeyim sonra olmadı gider derdimizi anlatırız.
http://www.hukuki.net/kayit.asp
Hahaha foruma ön kayıt için sınav yapıyorlar. :zuhaha
A.kığılı sowu açıklamış diyolar doğru mu
Yarın yenilirler belki, bu sayede hiç gitme nasılsa gruptan çıkamayız diye.:n:
ayrıca o forvetin partneri ve sağ açığı da bizdeydi düşün artık:D
Yazık ki ne yazık :D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...05393015_n.jpg
sabri reyizi kest :D
Ahaha yarıldım :D Fatih Solak mı yanındaki ?
Fatih Solak evet.Bu arada Fatih Solak'a ne oldu? :D
Türk Telekom'da oynuyor şu an :)
kim hazırladıysa güzel hazırlamış :D
Fatih Solak benim akrabam :p
He Aygün He. Se Abesen.
*Se Abesen bizim buraya özgü bir deyimdir. :p