Sayfa 3886 / 4326 İlkİlk ... 2886338637863836387638843885388638873888389639363986 ... SonSon
116,551 ile 116,580 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ders çalışmaktan zevk almak Boğaziçi psikoloji , İtü makine , odtü inşaat ve uludağ çevre müh bölümü öğrencilerine has bir özelliktir. Dikkat edin hepsi süper zeka insanlardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Valla ben üniversitede olduğum için zevk alarak çalışabiliyorum (Bazı derslerde). Çünkü hem ileride işime yarayacak bilgileri öğreniyorum hemde sevdiğim birşeyi öğreniyorum. Ama ÖSS konularına bu açıyla bakılması zor
    Zaten sözel derslerimin iyi olmasının sebebi de o.Coğrafya Tarih hatta arada sırada Edebiyat ile ilgili araştırma falan yapıyorum ödevlerden bağımsız.Sözel derslere de çalışmıyorum çok fazla bu bilgilerim sayesinde.Fakat Mat Geo falan öyle olmuyor.Hani konuyu biliyorsan rahtça sıkılmadan çözüyorsunda Geometri de falan konuyu bilmiyorsan işkence.25 soruyu 1 saatte çözünce bütün şevkim kaçıyor.2-3 saat ders çalışmak için oturup 1 saatte 25 soru yapınca başlarım böyle işe deyip bırakıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Zaten sözel derslerimin iyi olmasının sebebi de o.Coğrafya Tarih hatta arada sırada Edebiyat ile ilgili araştırma falan yapıyorum ödevlerden bağımsız.Sözel derslere de çalışmıyorum çok fazla bu bilgilerim sayesinde.Fakat Mat Geo falan öyle olmuyor.Hani konuyu biliyorsan rahtça sıkılmadan çözüyorsunda Geometri de falan konuyu bilmiyorsan işkence.25 soruyu 1 saatte çözünce bütün şevkim kaçıyor.2-3 saat ders çalışmak için oturup 1 saatte 25 soru yapınca başlarım böyle işe deyip bırakıyorum.
    Yapacak birşey yok. Bu sistem böyle. Zevk almasan da, o formulün neden oraya geldiğini anlamasanda o soruları bi şekilde çözeceksin Ama yinede çok kasma kendini. Çok sıkılırsan bırak çalışmayı aç camı hava al, televizyon izle, foruma gir. Rahatlayınca devam edersin. Ama bunu sakın alışkanlık haline getirme yoksa canın az birşey sıkılsa bile hemen koparsın dersten. En uzun süre masa başında kalmaya çalış.

Yolun sonunda kazanan sen olursun inşallah
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yapacak birşey yok. Bu sistem böyle. Zevk almasan da, o formulün neden oraya geldiğini anlamasanda o soruları bi şekilde çözeceksin Ama yinede çok kasma kendini. Çok sıkılırsan bırak çalışmayı aç camı hava al, televizyon izle, foruma gir. Rahatlayınca devam edersin. Ama bunu sakın alışkanlık haline getirme yoksa canın az birşey sıkılsa bile hemen koparsın dersten. En uzun süre masa başında kalmaya çalış.

Yolun sonunda kazanan sen olursun inşallah
    İnşallah .Sanırım bu tatilde ders çalışmayı öğrenmeliyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yahu 11.sınıfım.Seneye malum YGS-LYS var.Bu 15 tatilde biraz işin ucundan tutayım artık ilk dönem eksiklerimi kapatayım yazında YGS çalışırım diyordum.Fakat 3 günde bütün motivasyonum kayboldu.Yok mu bi yolu yordamı ders çalışmaktan zevk almanın.Ders çalışmam lazım, çalışmıyorum ; ders çalışmam gerektiğinden bişey yapmıyorum süreç sürekli böyle devam ediyor.
    Sözel derslerde çok çok iyiyim.7000 kişi arasından 4. oldum TS puanında.Fakat Matematik ve Geometri çalışırken çok sıkılıyorum.Yapıyorum fakat orta seviyede.Çok çalışmadan en azından 50 Mat-Geo sorusundan 30 tanesini rahat yapıyorum.Fakat bir üst kademeye çıkmak için çalışmam lazım.Ben onu yapamıyorum.Ders çalışırken zevk alabilen biri varsa paylaşsın görüşlerini .
    Valla aynı ama gerçekten aynı,noktasına virgülüne kadar aynı Yok mu bize bi yol-yordam gösterecek babayiğit ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Valla aynı ama gerçekten aynı,noktasına virgülüne kadar aynı Yok mu bize bi yol-yordam gösterecek babayiğit ?
    vizeleri finallere finalleri bütlere bütleri allaha havale edenler

felsefe bu olacak sallayın gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Herhangi bir ürün için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup sonuç alanınız oldu mu acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben hiç başvurmadım. başvuranı da görmedim

Bu hukuk felsefesi nasıl bir derstir arkadaş. 35 sayfa not. oku oku bitmiyor, işkence gibi...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Herhangi bir ürün için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup sonuç alanınız oldu mu acaba?
    Ben başvurcaktım ama ona mı bilmiyorum, yani biletix'i şikayet edecektim Tüketici haklarına başvurcaktım, sonra şikayetvar.com a yazdım gerek kalmadı hallettiler sorunu..

Sanırım senin dediğin Tüketici hakları gibi bişi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet öyle bir şey. belirli bir miktarı geçmiyorsa ki 1000 küsür lira sanırım Hakem heyetine başvuruluyormuş. Üzeri ücretlerde mahkemeye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Evet öyle bir şey. belirli bir miktarı geçmiyorsa ki 1000 küsür lira sanırım Hakem heyetine başvuruluyormuş. Üzeri ücretlerde mahkemeye.
    Valla bence hiç gitme oralara direk şikayetvar.com a yaz, ilgili firma 3 gün içinde arar seni en geç.. Aramazsa ya da dönmezse sana o zaman git hakem heyetine

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Firma ile iletişim halindeyim de sallıyorlar devamlı.

Neyse bakalım bir hafta daha bekleyeyim sonra olmadı gider derdimizi anlatırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.hukuki.net/kayit.asp

Hahaha foruma ön kayıt için sınav yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

A.kığılı sowu açıklamış diyolar doğru mu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    A.kığılı sowu açıklamış diyolar doğru mu
    Kiğılı niye açıklıyo abi Sow yeni tasarım ürünü mü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kiğılı niye açıklıyo abi Sow yeni tasarım ürünü mü
    Fenerbahçe yöneticisi olması sebebiyle açıklıyor herhalde Aygün.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe yöneticisi olması sebebiyle açıklıyor herhalde Aygün.
    Biliyorum da böyle belli bi isim yok mu her yönetici bir şeyler diyor Fenerbahçe'de transfer hakkında

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Biliyorum da böyle belli bi isim yok mu her yönetici bir şeyler diyor Fenerbahçe'de transfer hakkında
    Aykut Kocaman var. Sorulduğunda, bizim belli bir yöneticimiz var o söylesin mi desinler, soruyorlar, Sow da son durum nedir diye, onlar da herkesin bildiği sorun yok açıklamasını yapıyor. Ben de açıklıyorum Sow'da sorun yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut Kocaman var. Sorulduğunda, bizim belli bir yöneticimiz var o söylesin mi desinler, soruyorlar, Sow da son durum nedir diye, onlar da herkesin bildiği sorun yok açıklamasını yapıyor. Ben de açıklıyorum Sow'da sorun yok.
    Sadece son durum olsa iyi adam jetle şu gün şu saatte geliyomuş herkes biliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarın yenilirler belki, bu sayede hiç gitme nasılsa gruptan çıkamayız diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarın yenilirler belki, bu sayede hiç gitme nasılsa gruptan çıkamayız diye.

Düşünün işte daha Zambiya mı neresiydi onu yenemeyen Afrika kupasında gruptan çıkamayan ülkenin forvetini alıyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ayrıca o forvetin partneri ve sağ açığı da bizdeydi düşün artık

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yazık ki ne yazık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sabri reyizi kest

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ahaha yarıldım Fatih Solak mı yanındaki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Solak evet.Bu arada Fatih Solak'a ne oldu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk Telekom'da oynuyor şu an
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kim hazırladıysa güzel hazırlamış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Solak benim akrabam

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

He Aygün He. Se Abesen.
    *Se Abesen bizim buraya özgü bir deyimdir.

Mesaj Yetkileri