Bence tam tersine bir şeyler beklemeyelim ki oyuncu gelsin :D yönetim beklenmedik zamanda patlayacak sanırım :D
Printable View
Bence tam tersine bir şeyler beklemeyelim ki oyuncu gelsin :D yönetim beklenmedik zamanda patlayacak sanırım :D
Arkadaslar artik resmi sitemizde bile böyle bisey cikarsa inanmayacam anasini satiyim :D o hale geldim simdi
Ben Pazartesi bekliyorum birseyler ama beklentim dusuk Drogba'dan umidi kestim acikcasi Larsson gelse takla atacak kivama getirdim kendimi :D
http://twitter.com/#!/MusleraCom
@MusleraCom
Fernando Muslera
Update: Goodbye Lazio + Galatasaray Add Muslera to Keeper List http://www.fernando-muslera.com
Güzel transfer oldu kalemizi uzun yıllar başarıyla koruyabilecek bir kaleci.Uzun zamandır ilk kez bir transfere bu kadar güveniyorum.
Adamın kendisi bile bye bye Lazio derken, neden hiç bir resmi ağızdan veya siteden transfer haberi duymuyoruz yahu?
Açıkcası yalan haber olsaydı paylaşılmazdı Galatasaray Gazetesi haberi olduğu için burada paylaşma gereği duydum.Drogba'dan da vazgeçilmiş sanırım farklı oyunculara yönelinmiş.Ünal Aysal drogba'yı bizim yerimize başkaları gündeme getirdi bizde kamuoyunda oluşan beklentileri düşünerek teklifte bulunduk ama transfer zor görünüyor diye açıklama yapmış.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...-asamasinda---
Hadi açıklayın şu adamı bugün gözünüzü seveyim.
Haberler sonunda çıkmaya başladı Muslera ile ilgili.Ntvspor ve Sporx yazdı.
Pazartesi, pazartesi diye tutturdum oluyor gibi birşeyler sanki :)
Muslera imza aşamasında...
Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, çıkmaza girdiği Buffon transferinden sonra yöneldiği Fernando Muslera'da imza aşamasına geldi.
İtalyanların dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon transferinde çıkmaza giren ve bu gelişmenin üzerine Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı gündemine alan Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Güney Afrika'nın evsahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay ile 3.lük yaşayan Muslera, Diego Forlan ile birlikte organizasyonda ülkeleri adına en dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi.
İtalyan kulübü ise, sarı kırmızılılarda forma giyen Lorik Cana'yı kadrosuna katmak istiyor. Arnavut futbolcu ile imza aşamasına gelen Lazio ile Galatasaray kulüpleri, her iki transferi de ayrı ayrı değerlendirirken, transferi takas yollu sonlandırmaya yanaşmıyor.
STANCU ROMANYA'YA MI DÖNÜYOR?
Öte yandan Rumen medyası, Galatasaray'da forma giyen Stancu'nun Steaua Bükreş'e kiralık olarak dönebileceğini yazıyor.
Ntvspor.net
Muslera'da hiç kaleci tipi yok :D Futbolcu tipi de yok adamda :D Benden küçük gösteriyor valla çok beybi feys :D
Zapata'da hiç kaleci fiziği yoktu en azından Muslera uzun :D
Lugano da beybi feys ama bi tozuttu mu gözler yerinden oynuyor. :zuhaha
Lotito: 'Muslera can leave Lazio'
Claudio Lotito has opened the door for Nando Muslera to leave Lazio, but “nobody has requested Stefano Mauri.”
Uruguayan goalkeeper Muslera has turned down a contract extension and is heavily linked with a move to Galatasaray.
“If Muslera wants to leave, then we’ll see what happens,” declared Lazio President Lotito.
“I believe that if a player does not want to stay, then he is free to go. If he doesn’t wish to remain, then I’ll accept that and act accordingly.”
Another Biancocelesti star, midfielder Mauri, is thought to be of interest to Inter and Juventus.
“Nobody has requested Mauri, so I don’t think he is linked with any club other than Lazio.”
http://www.football-italia.net/jun6p.html
Muslera'nın tibi ergen olmayan liseli gibi:D
Aynen adam bildiğimiz Baby Face :D
Indien Guus Hiddink hoofdtrainer van Chelsea wordt, moeten in elk geval vijf spelers vrezen voor hun continuïteit op Stamford Bridge. Didier Drogba, Salomon Kalou, Nicolás Anelka, Yuri Zhirkov en Florent Malouda mogen van de Nederlander allen naar een nieuwe werkgever uitkijken. Drogba, Kalou en Zhirkov staan sowieso open voor een andere werkomgeving. (Diverse Britse tabloids)
Hiddink Chelsea'nin başına geçerse gönderilecek oyuncular diyor haberde. Kalou-Drogba gelsin mis :D
http://www.galatasaray.org/images/ha..._GSKLOGO_B.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif
06.06.2011 17:02
Zorunlu Açıklama: Hürriyet Gazetesi
6 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e atfedilen yazıda, Didier Drogba’nın şahsı ve kulübü Chelsea FC ile doğrudan görüşmeler yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Al işte zurnanın zırt dediği yere geldik :0: Ama yinede anlaşıldığı diyor görüşüldüğü demiyor :D
Açıklamanın içinde ufak kelime oyunları var dikkatli okursanız farkedeceksiniz :)
Yalanlamada Adnan Öztürk'e atfedilen yazıda diyor ve doğrudan görüşmeler-anlaşmalar diye belirtilmiş. Hiç görüşüp anlaşmasak Fenerbahçe'nin yaptığı gibi bu futbolcuyla görüşme yapmayacağız, ilgilenmiyoruz tarzı birşeyler derdik.
Muslera'yı alırsa Galatasaray,kaleci sıkıntısını kökten halleder.
Ben bu kadar dillenen bir transferin gerçekleşme ihtimalini zor görüyorum yine de. Ne bileyim, bahsettiğimiz adam Drogba yahu.
ben drogba transferine güveniyorum :D
bu arada muslera yı ne yalan sölim hiç tanımıyorum :D ligimizdeki iyi kalecilerle kıyaslaştırırsak kaçıncı olur ?
2010'un en iyi kalecisi Casillas
15:41 | 04 Ocak 2011Real Madrid’in İspanyol kalecisi Iker Casillas, 2010 yılında dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterildi.
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde 304 puanla zirvede yer alan Casillas’ı, 124 puanla Inter’in Brezilyalı kalecesi Julio Cesar, 56 puanla da Chelsea’nin Çek kalecisi Petr Cech takip etti.
IFFHS’nin değerlendirmesine göre 2010 yılının dünyada en iyi 10 kalecisi şöyle:
Kaleci Kulübü Ülkesi Puan
--------------- ----------- ------- ----
1-Iker Casillas Real Madrid İspanya 304
2-Julio Cesar Soares Espindola Inter Brezilya 124
3-Petr Cech Chelsea Çek Cum. 56
4-Manuel Neuer Schalke 04 Almanya 53
5-Maarten Stekelenburg Ajax Hollanda 48
6-Victor Valdes Barcelona İspanya 38
7-Fernando Nestor Muslera Lazio Uruguay 37
8-Edwin van der Sar Manchester United Hollanda 32
9-Gianluigi Buffon Juventus İtalya 28
10-Timothy Matthew Howard Everton ABD 15
IFHHS'e göre 2010'un en iyi 7. kalecisi.
altunterim Osman Altunterim
SON DAKİKA: Galatasaray'ın yeni kaleci hocası Taffarel bugün İstanbul'a geldi.. Hayırlı olsun..
Doğruysa bu seneki en iyi transferlerimizden biri olur.
Eğer ilk 2 den biri geliyorsa bu listeye göre Julio Cesar hayırlı olsun :n::n: Israrla söylüyorum biz Milano'dan bir adam alıcaz arkadaş o da Julio Cesar olsun :zuhaha
Ben Julio Cesar'dansa, Muslera'yı daha çok isterim. Sıkı bir Cesar fanı olarak söylüyorum bunu :)
Bence ne Stekelenburg 5, ne Valdez 6., ne de Howard 10. en iyi kaleci dünyada. Dolayısıyla Muslera için de çok gerçekçi bir sıralama olduğunu sanmıyorum. Volkan Muslera'dan iyidir veya Muslera Volkan'dan iyidir diyemem, ligimiz için gerçekten çok iyi bir transfer olur.
Sadece 2010 yılındaki performanslara göre yapılmış bir sıralama bu zaten :)
En çok duyumcu bizde var niyeyse, feci bayıldım artık her kafadan ayrı ses, her gün yeni isimler, birbirinin kopyası haberler sadece isimler değişiyor. En güzel Haldun Üstünel dönemiydi, sabah kalkıyorsun transfer açıklanmış. :)
Kaç gündür Drogba aşağı Drogba yukarı adam gelecek en fazla 2 gün sürecek etkisi. Günlerce Selçuk İnan ismi yazıldı, keşke gelse denildi adam geldi etkisi 1 gün sürdü. Bu transfer dönemi çok sancılı oluyor, tabii bunda bilinçsiz kesimin de çok büyük katkısı var, birileri ortaya isim atıyor, transfer olmayınca bunu alacaktık ya, nasıl kaçırdık deniyor, aslında gerçekten ilgimizin olup olmadığı bile meçhulken nasıl alamadık muhabbetine geliyoruz bir anda.
Haklısın aslında Burak abi :) Şu an bence kaleci-stoper-ortasaha transferi öncelik olmalı. Önce şu transferler açıklansın da sonra yıldız gelirse ne ala.