Sayfa 519 / 1204 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon
15,541 ile 15,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen adam bildiğimiz Baby Face

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Indien Guus Hiddink hoofdtrainer van Chelsea wordt, moeten in elk geval vijf spelers vrezen voor hun continuïteit op Stamford Bridge. Didier Drogba, Salomon Kalou, Nicolás Anelka, Yuri Zhirkov en Florent Malouda mogen van de Nederlander allen naar een nieuwe werkgever uitkijken. Drogba, Kalou en Zhirkov staan sowieso open voor een andere werkomgeving. (Diverse Britse tabloids)

Hiddink Chelsea'nin başına geçerse gönderilecek oyuncular diyor haberde. Kalou-Drogba gelsin mis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

06.06.2011 17:02

Zorunlu Açıklama: Hürriyet Gazetesi

6 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e atfedilen yazıda, Didier Drogba’nın şahsı ve kulübü Chelsea FC ile doğrudan görüşmeler yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
    Spor Kamuoyuna duyurulur.
    Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Al işte zurnanın zırt dediği yere geldik Ama yinede anlaşıldığı diyor görüşüldüğü demiyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıklamanın içinde ufak kelime oyunları var dikkatli okursanız farkedeceksiniz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Açıklamanın içinde ufak kelime oyunları var dikkatli okursanız farkedeceksiniz
    ......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalanlamada Adnan Öztürk'e atfedilen yazıda diyor ve doğrudan görüşmeler-anlaşmalar diye belirtilmiş. Hiç görüşüp anlaşmasak Fenerbahçe'nin yaptığı gibi bu futbolcuyla görüşme yapmayacağız, ilgilenmiyoruz tarzı birşeyler derdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Muslera'yı alırsa Galatasaray,kaleci sıkıntısını kökten halleder.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalanlamada Adnan Öztürk'e atfedilen yazıda diyor ve doğrudan görüşmeler-anlaşmalar diye belirtilmiş. Hiç görüşüp anlaşmasak Fenerbahçe'nin yaptığı gibi bu futbolcuyla görüşme yapmayacağız, ilgilenmiyoruz tarzı birşeyler derdik.
    Sağol.Bende ona benzer birşey anlamıştım demek ki doğru anlamışım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu kadar dillenen bir transferin gerçekleşme ihtimalini zor görüyorum yine de. Ne bileyim, bahsettiğimiz adam Drogba yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben drogba transferine güveniyorum

bu arada muslera yı ne yalan sölim hiç tanımıyorum ligimizdeki iyi kalecilerle kıyaslaştırırsak kaçıncı olur ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ben drogba transferine güveniyorum

bu arada muslera yı ne yalan sölim hiç tanımıyorum ligimizdeki iyi kalecilerle kıyaslaştırırsak kaçıncı olur ?
    2.olur. Volkan'dan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2010'un en iyi kalecisi Casillas

15:41 | 04 Ocak 2011Real Madrid’in İspanyol kalecisi Iker Casillas, 2010 yılında dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterildi.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde 304 puanla zirvede yer alan Casillas’ı, 124 puanla Inter’in Brezilyalı kalecesi Julio Cesar, 56 puanla da Chelsea’nin Çek kalecisi Petr Cech takip etti.

IFFHS’nin değerlendirmesine göre 2010 yılının dünyada en iyi 10 kalecisi şöyle:
    Kaleci Kulübü Ülkesi Puan
    --------------- ----------- ------- ----
    1-Iker Casillas Real Madrid İspanya 304
    2-Julio Cesar Soares Espindola Inter Brezilya 124
    3-Petr Cech Chelsea Çek Cum. 56
    4-Manuel Neuer Schalke 04 Almanya 53
    5-Maarten Stekelenburg Ajax Hollanda 48
    6-Victor Valdes Barcelona İspanya 38
    7-Fernando Nestor Muslera Lazio Uruguay 37
    8-Edwin van der Sar Manchester United Hollanda 32
    9-Gianluigi Buffon Juventus İtalya 28
    10-Timothy Matthew Howard Everton ABD 15

IFHHS'e göre 2010'un en iyi 7. kalecisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

altunterim Osman Altunterim
    SON DAKİKA: Galatasaray'ın yeni kaleci hocası Taffarel bugün İstanbul'a geldi.. Hayırlı olsun..

Doğruysa bu seneki en iyi transferlerimizden biri olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer ilk 2 den biri geliyorsa bu listeye göre Julio Cesar hayırlı olsun Israrla söylüyorum biz Milano'dan bir adam alıcaz arkadaş o da Julio Cesar olsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Julio Cesar'dansa, Muslera'yı daha çok isterim. Sıkı bir Cesar fanı olarak söylüyorum bunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2010'un en iyi kalecisi Casillas

15:41 | 04 Ocak 2011Real Madrid’in İspanyol kalecisi Iker Casillas, 2010 yılında dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterildi.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde 304 puanla zirvede yer alan Casillas’ı, 124 puanla Inter’in Brezilyalı kalecesi Julio Cesar, 56 puanla da Chelsea’nin Çek kalecisi Petr Cech takip etti.

IFFHS’nin değerlendirmesine göre 2010 yılının dünyada en iyi 10 kalecisi şöyle:
    Kaleci Kulübü Ülkesi Puan
    --------------- ----------- ------- ----
    1-Iker Casillas Real Madrid İspanya 304
    2-Julio Cesar Soares Espindola Inter Brezilya 124
    3-Petr Cech Chelsea Çek Cum. 56
    4-Manuel Neuer Schalke 04 Almanya 53
    5-Maarten Stekelenburg Ajax Hollanda 48
    6-Victor Valdes Barcelona İspanya 38
    7-Fernando Nestor Muslera Lazio Uruguay 37
    8-Edwin van der Sar Manchester United Hollanda 32
    9-Gianluigi Buffon Juventus İtalya 28
    10-Timothy Matthew Howard Everton ABD 15

IFHHS'e göre 2010'un en iyi 7. kalecisi.
    Bence ne Stekelenburg 5, ne Valdez 6., ne de Howard 10. en iyi kaleci dünyada. Dolayısıyla Muslera için de çok gerçekçi bir sıralama olduğunu sanmıyorum. Volkan Muslera'dan iyidir veya Muslera Volkan'dan iyidir diyemem, ligimiz için gerçekten çok iyi bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece 2010 yılındaki performanslara göre yapılmış bir sıralama bu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En çok duyumcu bizde var niyeyse, feci bayıldım artık her kafadan ayrı ses, her gün yeni isimler, birbirinin kopyası haberler sadece isimler değişiyor. En güzel Haldun Üstünel dönemiydi, sabah kalkıyorsun transfer açıklanmış.

Kaç gündür Drogba aşağı Drogba yukarı adam gelecek en fazla 2 gün sürecek etkisi. Günlerce Selçuk İnan ismi yazıldı, keşke gelse denildi adam geldi etkisi 1 gün sürdü. Bu transfer dönemi çok sancılı oluyor, tabii bunda bilinçsiz kesimin de çok büyük katkısı var, birileri ortaya isim atıyor, transfer olmayınca bunu alacaktık ya, nasıl kaçırdık deniyor, aslında gerçekten ilgimizin olup olmadığı bile meçhulken nasıl alamadık muhabbetine geliyoruz bir anda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın aslında Burak abi Şu an bence kaleci-stoper-ortasaha transferi öncelik olmalı. Önce şu transferler açıklansın da sonra yıldız gelirse ne ala.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

muslera iyi kaleci ama dünyada ilk 7 ye girebilecek bir kaleci kesinlikle degil.. böyle düsünmek fanatikliktir ayni sekilde volkanda dünyada en iyi 10 kaleci arasina giremez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da transfer şekilleniyor

6 Haziran 2011 18:25
    Galatasaray transferde atağa kalktı. Bülent Tulun bugün Paris'te Drogba'nın menajeriyle bir araya geldi. Tulun yarın Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala ile birlikte Münih'e geçerek Klose ile görüşecek. Yönetimin bu hafta içinde kaleci Muslera ile de anlaştığını açıklaması bekleniyor.

HALUK YÜREKLİ - Galatasaray'ın transferdeki öncelikli üç ismi belli oldu. Sarı-kırmızılılar, Drogba, Klose ve Muslera için temaslarını sıklaştırdı.
    Bülent Tulun, Drogba'nın menajeriyle Paris'te bir araya geldi. Bu görüşmede Tulun'un Drogba'nın menajerine '15 gün için bu transferin netleşmesini istiyoruz' dediği öğrenildi.
    Tulun Drogba'nın menajeriyle yaptığı toplantının ardından Klose için Münih'e geçecek. Tulun'a Münih'te Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala da eşlik edecek. Sarı-kırımızılılar, Klose transferi büyük aşama kaydetti. Bayern Münih'ten ayrıldığını açıklayan Alman golcü, sarı-kırmızılı formaya çok yakın. Münih'te gerçekleşecek zirveden imza çıkması yüksek ihtimal.
    Galatasaray'da Fatih Terim, yeni sezonda kaleyi Muslera'ya emanet etmek istiyor. Lazio'nun 24 yaşındaki Uruguay'lı kalecisi ile her konuda anlaşma sağlandı. Galatasaray yönetimi Cana'yı da transfer etmek isteyen Roma ekibiyle pazarlıklarda son noktaya geldi. Mustlera transferinin bu haftaiçinde sarı-kırmızılı kulyüp tarafından açıklanması bekleniyor.
    Galatasaray yönetimi, tüm transferler için son tarih olarak 20 Haziran'ı belirledi. Yönetim, teknik direktör Fatih Terim'e 2 hafta içinde transferlerin sona ereceğini iletti. Fatih Terim, 6+2+2 yabancı kuralını kullanmayacak ve kadroda sadece 8 yabancı futbolcuya yer verecek.
    Şu ana kadar yönetime, Cana dahil 5 yabancı futbolcu ile çalışmak istemediğini belirten Terim, istediği 6 yabancı futbolcu transferinin gerçekleşmesi halinde Pino, Culio, Baros ve Stancu, 4'lüsünden ikisiyle de yollarını ayıracak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Klose'yi Valencia istiyor diye biliyorum, İspanya ligi ve Şampiyonlar Ligi fırsatı varken Türkiye'ye gelir mi, sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Klose'nin gelmesini hiç istemem, kulüp performansı son yıllarda çok düşük. Milli takımdaki gibi performansı asla veremiyor. Ayrıca;

||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    \/

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Klose'yi hiçbir şekilde istemiyorum.Gelecekse Drogba ya da alternatifi gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 tane yabanci alacagimiz soyleniyor. Muslera-Bougherra-Kallstrom-Pjanic-Larsson-Drogba olsa ruya gibi olur.

Not: Evet, Larsson'a taktim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu hafta da transfer açıklanmayacak gibi duruyor...Beşiktaş transferlerini nerdeyse bitirdi bizim daha çabuk olmamız lazım bu yavaşlıkla işimiz zor en çok duyumcular bizde ama boş duyumlar işte hani transfer hala açıklanmıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah yapilir bu transfer. Genc ve duydugum kadariyla kaliteli bir stoper. Yabanci-Servet-Kemal-Semih olsa bari savunma hattimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Muslera 24 yaşında ve 2010 Dünya Kupası'nın en iyi kaleci performanslarından birini gösterdi belki de. Eğer performansı yükselerek devam ederse ve kendini geliştirmeye devam ederse gelecekte ilk 10'a aday olacaktır. Şöyle 5 yıllık bir anlaşma yapsak çok şahane olur.

Mesaj Yetkileri