İstifa etti abi zaten :n: İstifa edene tazminat mı verilirmiş ? :zuhaha
Printable View
Tazminatsız gittiğine inanmıyorum.
Zidane ya da Kewell olsa keşke
Yooo inanmıyorum. İnanmamak için o kapı gibi sözleşmeye bakmak yetiyor bence.
Kulübünüz tazminatsız gitti dedikten sonra buna inanmanız gayet doğal. Tartışılacak bir konu değil. Siz inanıyorsunuz ben inanmıyorum.
Sözleşmede tazminat maddesi yoktu zaten. Sen tek taraflı fesh etmek istersen adamın hak edişini ödemek zorundasın. Karşılıklı anlaşılıp yollar ayrılınca da bir şey ödenmiyor haliyle.
Tekrar helal olsun Mancini'ye, istese alırdı en kötü 4-5 milyon ama adammış,, bizim kulübün tavrı yakışmadı. Bu ayrılıkta büyüklük Mancini'de kaldı.
en başından beri hatta daha gelmeden önce söyledim mancini ile olmayacagını. bilen biliyor sohbet alanında aratabilirsiniz :D
benim başından beri teknik direktör için adayım spalletti. ama tabi ki bizimkiler öyle bir şey düşünmüyordur.
alman ekolü derken sakın magath'ı falan getirmesinler yanarız valla :)
Adama tazminat verilmiş olsaydı bu zamana kadar beklemezlerdi yollamak için. Tazminatsız gitsin diye yapılmadık dümen bırakmadı yönetim.
Aga yastayım :D üzüldüm acikcasi, lucescu da garip bir adam ne olur bilinmez bir türlü eski sevdasını atamadık yahu az biraz yenilikçilik ağır geliyor bize. Neyse hayirlisi olsun bundan sonra da. Sneijderin performansı düşerse o zaman arabasini yakarim yeni hocanin :D inşallah da hasan şaş gibi herifler gelmez yardimciliga.
Hasan Şaş uzak dursun,ne zaman kulüpte olmasa çirkin çirkin açıklamalar yapıyor.
Lucescu olursa ki bence oldu arif erdem garanti bunu bilin bence
arkadaşın durumunu şu caps iyi açıklayacaktır ;
http://i.capsspot.com/s/18/3/845591.png
Su fenerlilerin kağıt muhabbetini ersun yanala yedirtmeden gitmesine de ayri üzüldüm. Kimse yanlis anlamasin ama feneri sağlam bir yenip kagit dolastirmasini isterdim :D luce bence gelmeyecek. Yine kaos bekliyor bizi.
Hagi falan gelmesin :n: Şaka maka Roberto Carlos'ta getirilebilir aslında, fena hoca değil gibi :D
Mircea Lucescu Galatasaray'ın yeni teknik direktörü,başkası olmaz bence.
hagi gelirse bunu bağdat caddesinde kutlar fenerliler :D
Luce gelsin luce. :)
Zidane olsa keşkeee
Takımın bütçesi 90 milyon euro derken ney kastedildi acaba? Transfer bütçesi bu kadarsa ve yetmediyse Mancini'ye olay çok karışık olmalı. Diego Costa'yı, Fabregas'ı falan mı istedi bu adamcağız? Gitmesine de sevindim ayrıca, İtalyan ekolü bize uygun değil.
Alman ekolü diyorlar hmmm.
Tamam getir Jurgen Klopp'u sen de rahatla biz de rahatlayalım Ünal Başgan :D
klop gelmişken nuriyi de almak lazım :)
Ikili oynuyor baskan alman ekolu falab yalan lucescu bitti gsnin yeni hocasi
Murat Yakın hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? alternatifler arasında varmıdır ?
hayır anlaşamadı henüz.
sizin siteden vereyim haberi ;)
http://www.sporx.com/futbol/transfer...SXHBQ389853SXQ
Alman Ekolü mü ? Skibbe geri döner mi acaba :D
Mancini'yi sevmiyordum ama bu sene daha şans verilmesi taraftarıydım.Gittiği zaman yerine Hagi'yi falan getirirler yazmıştım hatta.Bakalım beklemedeyiz görecez kimi getireceklerini.
Illa tarihide ver diyorsunuz 20 haziranada kadar lucescu imza atcak atmazsa hazirim linc olmaya :D