Bi gün Türkiye'ye gelirse beraber maçına gidelim:)
Printable View
Juve Fenin'i bitirmek üzere!
Martin Fenin'in menajeri Pavel Zika, Çek ekibi Teplice'de forma giyen genç golcünün Serie A devi Juventus ile anlaşma aşamasında olduğunu söyledi
Gambrinus Liga'da Teplice formasıyla çok başarılı maçlar çıkaran ve takımı adına 7 gole imza atan 20 yaşındaki golcü, Avrupa'da beğeni kazandı.
Avrupa'nın sayılı kulüplerinin yakın takibe aldığı golcü oyuncunun ilk tercihi Juventus. Konuyla ilgili açıklama yapam menajer Pavel Zika, "Şu anda anlaşmanın ilk aşamasındayız. Kasım ayı sonunda Turin'e gideceğiz ve Juventus yetkilileri ile görüşeceğiz. Fenin sezon sonuna kadar Teplice'de kalabilir veya Ocak ayında başka bir takıma kiralik gidebilir" dedi
kaynak: (Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Bu futbolcuyu hiç tanımıyorum aramızda tanıyan var mı fm'de felan iyi mi :)
Kaynak goal.com olsa pek inandırı gelmez de ajansspor'un yalan haber yaptığını hiç görmedim.
goal.com'da da yazıyor şimdi :)
Anlaşma aşamasında değiller ancak bu iddia birçok sitede yer aldı.Menajeri Liverpool'un da oyuncuyu takip ettiğimi söylemiş,fiyat arttırmak istiyor da olabilir.
Fenin ile ilgili bulabildiğim tek şey Dünya Gençler Şampiyonası finalinde Arjantin'e attığı gol.
http://www.youtube.com/watch?v=Qt-4lyYOmXQ
fenin kaliteli bir oyuncuya benziyor..çeklerden kçtü topçu çıkmadığını da gçz önüne alırsa bizim için hayırlı olacağına inanıyorum..
*fiziki anlamda da güçlü görünüyor
Videonun içinde Del Piero'nun havada kaleye arkası dönük topukla attığı gol,uçan tekmeyle attığı gol ve birçok güzel bulunuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=vaFB41zz6N0
Lugano Juve'ye gelirse iyi iş yapar.Zaten kasap.İtalya ligide tam ona göre.
http://img217.imageshack.us/img217/2...742wj31lr3.jpg
Juventus için güzel bir gece oldu.
İtalya'nın Faroe Adalarını 3-1 yendiği maçta Chiellini,Palladino,Ia quinta oynadı.
Chiellini 25 metreden golünü yazarken Palladino ilk milli maçında harika oynadı.
Chiellini'nin süper golü,Goool diye bağıran yorumcu Capello:D
http://www.youtube.com/watch?v=Bxs5JEUXVwc
Arkadaşlar sizlerle ilginç bir durumu paylaşmak istiyorum.
inter uluslararası Juventus forumunun moderatörlerine para yediriyor.
forumda üye olan bir interli herkese küfür edip ban yedikten 1 saat sonra geri döndürüldü,ve ben neden bu çifte standart var diye sorduğumda ben 1 hafta boyunca banlandım.
yazıklar olsun gelde nefret etme elleri her yere uzanıyor.
bu ınterlıler cok adı ınsanlar ya ellerı heryere zanıyor adılerın
gerçekten üzgünüm,tam bir skandal birkaç satılmış mod kendini bilmez şekilde her milletten insanın bulunduğu forumu mahvetti...
Del Piero_10 kardeşim haklı.Ben de o foruma üyeyim ve 86 sayfayı bulmuş "resmi interle dalga geçme konusu" hiçbir sebep gösterilmeden kapatıldı.Tüm dünya bize karşı olsa da ölümüne JUVELİYİZ
del piero haklısın yaptıkları ayıp hemöde bu kadar büyük bir klüpde ama interlilere niye hakaret ediyonuz anlamadım
Burda Juventusluların suçu daha büyük. Sonuçta Inter Juve'nin ezeli rakibi, Inter para yediriyorsa Juventuslular neden bunu kabul ediyor peki? Üstüne Juve forumundaki modlar o Interliyi geri döndürüyor ve DEL_PİERO_10 neden geri geldi deyince de o banlanıyor. Ne kadar saçma..
İtalya genç milli takımının kaptanı Juventuslu Chiellini'nin muhteşem golü
2.golde güzel,asist yine Juventus'ta oynayan Raffaele Palladin'un süper ortasıyla geldi.
Gerçekten izlemeye değer
http://www.youtube.com/watch?v=S-IcCLeBRW8
eriksson'un juve için Mellberg'i önermesine ne diyorsunuz arkadaşlar.yani eriksson ve juve.neden milana deil de veya başka takıma değil de juveye defansta çektiği sıkıntılar için mellberg'i öneriyor??
topa inanılmaz güzel vurmuş gerçekten :)
Eriksson'un önerisi muhtemelen söylediğin nedenden Yasin.
Bresciano Juve’nin alçakgönüllüğüne hayran
Avustralya Millî Takımı’nın ve Palermo’nun orta saha oyuncusu Mark Bresciano, bir ay süren sakatlığından sonra sahalara Juventus maçıyla dönecek.
Son 4 Serie A maçını kaçıran Bresciano, Juventus maçından önce taraftaların yüreklerine su serpen şu açıklamaları yaptı:
“Artık hazırım, ancak kondüsyonumun yerine gelmesi için biraz daha zaman lâzım. Juventus maçında ilk 11’de olmak istiyorum ancak bu hocamızın kararı. Böyle bir maçta oynamayı herkes ister elbette”.
Juventus’un başarısının sırrını bilen Bresciano bu konuda da şunları söyledi: “Juventus’un büyük hedefleri var. Takımda şampiyonluklar yaşamış birçok oyuncu var, buna rağmen çok da alçakgönüllüler. Belki de başarıların sırrı budur”.
Gilberto: "Juventus’a gitmek istiyorum"
Arsenal’de gözden düşen orta saha oyuncusu Gilberto Silva, Juventus’a transfer olmak istediğini söyledi.
Juventus’un futbolcuyu istediği uzun süredir biliniyor ve takımın dünya çapında bir orta saha oyuncusuna âcil ihtiyacı var.
La Gazzetta dello Sport’a konuşan Gilberto konu hakkında şunları söyledi: “Seve seve Torino’ya dönerim. Juventus çok büyük bir kulüp ve problemlerini halledip Serie A’ya döndüler. İtalyan ligine hemen adapte olabilirim. Ancak Juventus şunu bilmeli ki Arsenal’den kavga ederek ayrılamam.”
Gilberto bir yandan da kulübün iki sembol ismi; Gianluigi Buffon ve Alessandro Del Piero’ya olan hayranlığından bahsetti ve şöyle konuştu:
“Buffon dünyanın en iyi kalecisi ve Juventus’un sembol oyuncularından biri. Del Piero da uluslararası arenada çok tecrübeli ve tanınmış bir futbolcu. Bana gelince, Ronaldinho kadar yetenekli olmayabilirim amca bir takımı çok iyi organize ederim,” dedi.
Manchester City teknik direktörü Sven Goran Eriksson, Juventus yönetimine Aston Villa'nın defans oyuncusu Olof Mellberg'i kadrolarına katmalarını önerdi.
İtalyan basınında, Juventus'un sezon sonunda serbest kalacak olan 30 yaşındaki oyuncuyla ciddi biçimde ilgilendiği iddia edildi.
Torino temsilcisi Portekizli yıldız defans Jorge Andrade'nin dizinden sakatlanması ve uzun süre sahalara dönemeyecek olması nedeniyle savunmada oyuncu arayışına girmişti.
Juventus'da, genç oyuncu Domenico Criscito'nun büyük bir ihtimalle kiraya verilmesi; Newcastle United'dan alınan Jean-Alain Boumsong'un ise satılması bekleniyor. İtalyan ekibi giden oyuncuların yerini doldurmak içinh mutlak suretle birden fazla savunma oyuncusu transfer etmek zorunda.
Konu hakkında konuşan Manchester City teknik direktörü Eriksson ise, İsveçli Mellberg'in yedi yıldır Aston Villa forması giydiğini ve istikrarlı bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "70 kez İsveç forması giydi. Çok çalışkan ve savaşan bir oyuncu. Kişisel olarak tanımıyorum ancak lider karakterli bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim” dedi.
Profesyonal kariyerine 1996'da Degefors'da başlayan Mellberg AIK'ya transfer olmadan önce Racing Santander forması giymişti. 2002 ve 2006 yıllarında İsveç ile Dünya Kupası finallerine katılan Mellberg ayrıca Euro 2000 ve Euro 2004'te de oynamıştı.
Şu ocak transfer dönemi bir an önce gelse de kimi alıyorsak alalım biran önce hergün başka biri juveyle anılıyor.Cılkını çıkardılar bu transferin haberlerininde.Fotomaç,takvim bile bu kadar yalan uydurma haber yapmıyor.Hele Tuttosport'u tutabile aşk olsun:zuhaha
Bu kadar isim arasından en yüksek ihtimalli olan Ivanovic.Zaten ocakta en fazla 1 kişi gelir.Sezon sonunda da bir orta saha alınır.Kiralık giden Giovinco,Marchisio,De Ceglie takıma döner kadro tamamlanır.
Şampiyonlar Ligi için bu kadro yeterli mi emin değilim ama mutlaka defans alınmalı.
Merhaba Del piero kardeşim.
Nedvedin futbolu bırakma hakkındaki son gelişmeler nedir ?
Yani futbolu nezaman bırakıcak bıraktıkdan sonra ne yapıcak.Bu konu hakkında birşeyler duymuştum ama tam hatırlamıyorum.
Hoşgeldin Cihan.
Nedved sezon sonu futbolu bırakıyor.Futbolu bıraktıktan sonra yine Juventus ile çalışacak ama bu görev ne olacak,hemen mi başlayacak onu bilmiyorum.
Antrenör veya Scout olur büyük ihtimalle... Hey gidi be Nedved de bırakıyor... Yaşlandık yahu :n:
Cihan hoşgeldin Juveciler artıyor...:)
Juventus Benfica'da kiralık oynayan Fabrizio Miccoli ile olan kontratı uzattı.
nice 2000'li mesajlara :)