evet bunu demek istedim:D 25 milyon dolara alınan adam beleşe gitti..
Printable View
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...soAlves001.jpg
Afonso Alves'in yolu açıldı mı?
Hollanda Ligi'ni geçtiğimiz sezon gol kralı olarak tamamlayan ve G.Saray'ın da transfer listesinde bulunana Heerenveen'in yıldızı Afonso Alves, Hollanda Ligi'nde 2007/2008 sezonunun ilk maçı olan Willem II karşısında oynayamayacak.
Alves, teknik direktör Gertjan Verbeek tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldı. Geçtiğimiz sezon 31 maçta attığı 34 golle ligi gol kralı olarak tamamlayan Alves'in sezonun ilk maçında kadroya alınmaması yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağının bir işareti olarak yorumlandı.
Zira, teknik direktör Verbeek'in Willem maçında önce yaptığı, "PSV, Ajax, Feyenoord ve AZ Alkmaar transfere çok para harcadılar. Onlar şampiyonluğa oynuyorlar. Biz de Twente ve Groningen'le birlikte 5. sıra için mücadele veriyoruz. Bu bizim en iyi performansımızdır" şeklindeki açıklaması da Alves'in gidişine yeşil ışık yaktığı şeklinde değerlendiriliyor.Galatasaray, uzun süredir peşinde koştupu Kone'den olumsuz yanıt alınca rotasını Afonso Alves'e çevirmişti.
Lig TV
forvet transferi kesin olacak..Akıl ve mantık var forvet olmadan olurmu???
Son macları gördük...
Alves transferi hayal.Böyle bir futbolcunun ayrilacagi takdirde ilk olarak Galatasaray`i düsünecegini sanmiyorum.Avrupa`nin dev kulüpleri bu futbolcunun pesinde.Onlardan birini tercih eder Alves eger kulübünden ayrilirsa.
Grafite gelse iyi olur aslinda,burasi tam ona göre.Bize cok katki saglar,hem mantikli bir transfer.
alves konusunda katılmıyorum..parayı bastıran alır alvesi...herenveen akıllı klüp iyi bi fiyat kazanacaktr alvesten ve bence bize çok yakışır alves..
neyse beklemekten başka çare yok..
Nasil alacagiz Alves`i yahu! Okadar parayi nasil veriririz biz?Heerenveen Alves`i satilik listesine koydugu an bir sürü dev kulüp onu isteyecek,fiyati iyice artacak.Onu alacak kulübün 23-25 milyon €yu gözden cikarmasi gerekecek.Biz nasil veririz bu parayi!Zaten hala süpheliyim transferlerin kaynagindan :D Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.
Evet o kadar umut bağlıyorsunuz.Olmayınca da kötü oluyorsunuz.Quote:
Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.
eğer afonso alves ile sartlarda anlaşırsak ki anlaşma ihtimali yüksek alves büyük bir gol silahı olur aradığımız adam..
G.Saray'da devrede
Kone'yi alamayan Galatasaray, Zenit Petersburg'da mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih Tekke için devreye girdi. Bu transferde bir adım önde olan ve imza aşamasına gelen Fenerbahçe ise sarı-kırmızılıların devreye girmesi nedeniyle Fatih Tekke'yi henüz kadrosuna katamadı. Trabzonspor'un da kiralık olarak istediği Fatih Tekke'nin kesin durumu pazartesi
günü belli olacak. Zenit'li forvet, bu üç takımdan biri ile sözleşme imzalayacak
KONE OLMAYINCA...
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce duyuran Fotomaç, F.Bahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Peki 15 Ağustos'tan bugüne kadar Fatih transferinin perde arkasında neler yaşandı da F.Bahçe, Fatih Tekke'nin alınmasında mutlu sona ulaşamadı? İşte bunları açıklıyoruz: Radyospor'dan Bülent Yüksel'in derin istihbaratına göre; 24.5 milyon euro'yu gözden çıkarmasına rağmen Kone transferini gerçekleştiremeyen G.Saray, Zenit'te mutsuz olan Fatih için devreye girdi.
KURSENKO İLE ZİRVE
G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Zenit Petersburg Başkanı Sergei Kursenko ile bir telefon görüşmesi yaparak randevu istedi. Kursenko'nun G.Saray'ın randevu talebine olumlu cevap vermesinin ardından Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fatih Tekke için perşembe günü apar topar Petersburg'a gitti. Zenit Başkanı Kursenko, milli futbolcu için G.Saray'dan 7.5 milyon euro isteyerek, bu rakamda kesinlikle indirim yapmayacaklarını söyledi. G.Saray, Kone'den çok daha ucuza gelecek Fatih transferi için Zenit'le el sıkışmak üzere.
FENER'LE EL SIKIŞTI
Fatih konusunda G.Saray'a göre bir adım önde olan F.Bahçe, Zenit'le bonservis rakamı konusunda henüz anlaşamadı. Sarı-lacivertliler, ilk görüşmeyi Fatih ile yaparak "Zenit'ten aldığın para ne kadar ise (yıllık 3.5 milyon euro) aynısını vermeye hazırız" diyerek golcü futbolcuyu ikna ettiler. G.Saray ise henüz Fatih ile görüşüp, el sıkışmış değil. Fatih, bir süre önce başkan Sergei Kursenko ile görüşüp, "Takımda beni dışladılar. Maçlarda ne pas alabiliyorum, ne de sahada pas atacak adam bulabiliyorum. Mutsuzum, ayrılmak istiyorum" demişti.
Trabzon kiralık istiyor
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili taraftarlarla barışmak için Fatih Tekke'yi kiralık olarak yuvaya döndürmek istiyor. Zenit kulübü ile temasa geçen bordomavili takımın yönetimi, "Madem Fatih'ten yeterince yararlanamıyorsunuz ve satmak da istemiyorsunuz, o zaman bir yıllığına bize kiralayın" öneresini yaptı. Zenit cephesinden ise bu teklife şu ana kadar olumlu bir cevap gelmedi.
Alex: Fatih'i Fener'e alın
F.Bahçe'nin kaptanı Alex'in Fatih Tekke'nin alınmasını çok istediği belirtildi. Brezilyalı yıldızın, yöneticilere, "Takımda bir partnerim yok. Trabzonspor'da oynarken Fatih Tekke'ye hayrandım. Eğer Fatih, F.Bahçe formasını giyerse hem benim verimim artar, hem de Fatih takımda yaşanan gol sorununa ilaç olur" dediği öğrenildi.
Pazartesi kader anı
Fatih Tekke'yi isteyen kulüplerden F.Bahçe, golcü futbolcu ile prensipte anlaştı. Galatasaray da Zenit'e 7.5 milyon euro'yu vermeye hazır olduğunu belirtti. Trabzonspor ise eski 'Kral'ını kiralık olarak geri istiyor. Bu transferin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Fatih Tekke'nin tercihi ise İstanbul. Bu F.Bahçe de olabilir, G.Saray da. Eğer transfer pazartesi günü sonuçlanmazsa, Ocak 2008'deki ara dönemde Fatih Tekke kesin olarak Türkiye'ye dönecek. Çünkü 11 Kasım'da Rusya'da sezon bitiyor.
Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.
Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istediği doğru. Bonservisi 7.5 milyon euro. Zenit kulübü, Fatih'i bırakmak istemiyor. Ama Fatih ille de gitmek istiyorum diye bastırırsa kulübü, 7.5 milyon euro'yu veren takıma satabilir."
Bir sallamasyon daha..:(
Çünkü bunlar gerçekler Ömer..
Kendimizi kandırmayalım...:)
ayni seyleri ben yazdigimda bircok arkadas karsi cikmisti hatta carlos'a dede diyenler oldu :)
roberto carlos dede zaten bunun konumuzla ne alakası var ki.ben de soyle soleyım carlos hakkında arkasına atılan her topun tehlıke oldugunu soledıgımde senın gıbı bıcok arkadas karsı cıkmıstı hatta benı fanatıklıkle suclamıstınız.butun gollerı sag kanattan yıosunuz.ama hala kendınızı kandırıosunuz.dımı degerlı kardesım once bunun farkına varırsan kendın ıcın daha guzel olacaktır kanısındayım.ıkıncısı GALATASARAY ın forvet trabsferı konusuna gelellim.alves yada baskası iyi bir forvet gelecegınden emin ol.bılıyorum sen de iyi bir forvetın ulkemıze gelcegi icin sevinclisin degil mi.merak etmeyin iyi forvet gelecek en cok mutlu olcak kişi de omerdinho kardeşim olacak.saygılar
Tekke ile Galatasaray ilgilenmiyor.......Ama vasın bilerek Tekke ilegalatasaray ilgileniyor yazıyor sonra fenerbahce alınca söuyle diyecekler Galatasarayın elinden aldı diyecekler........Galatasaray Fatih tekkeyi almaz yabancı pesinde inanmayın medya ortalıgı karıstırıyor..
Ya Medya İşte Her Zmnki Gibi SaLLıo (Fenerden Cimbom'a Transferde Müthiş ÇaLım Yazmak Için)
Fatıh'e O Kdr Para Vermeyiz Ztn Biz
Grafite Yada Postiqa Artık Ikısınden Birini BekLiorum Ben
arkadasım yönetim bu konuda maddi kaynaklarına güvenmese neden o zmn alvesle ilgilensin ??
bir oyuncuyla ne için ilgilenilir ?? almak için degilmi ;)
demekki yönetimin bi bildigi var kaynagını "klüp bütçesi " olarak açıkladıkları çok saglam bi para kaynagı var ellerinde ;)
ayrıca yönetim alamayacagını bilse neden ilgilensin ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih Tekke konusunda basın birkez daha kalitesizligini göstermiştir...ayakta alkışlıyorum..
hangi bütçe arkadaşım.alvesin bize maliyeti 50 trilyonu bulur.Sence biz bu oyuncuyu alabilir miyiz?Yönetim yine kendisinden bekleneni yapıyor.O kadar yapılan transferi berbat etme yolunda ilerliyor.Bu adam bu saatten sonra gelse bide bunun uyum süreci var.Yine son saniyede inamoto tarzı bi oyuncu gelirse şaşırmayın.Geçen senede aynı şeyler olmuştu manicheler emanalar konuşurken son saniyede inamoto faciasıyla karşılaşmıştık.Tekrar aynı şeyler olabilir
aLves kım ya ne 25 MiL. €'su ne 50 triLyonu ıLk defa bu sene dudyuLdu ısmı abartmayın
o adamı aLmak ıstesek aLırız kone cok daa ii futboLcu
koneye sundugumuz sartLara onu aLırız
ben qrafıte yada postıqa dıorum haLa
Alves veya herhangi birine 50 trilyonluk bir bütçe varsa bile bağlamak son derece lüzumsuz olur böyle bir dönemde.Başlıbaşına bir risk olan yabancı transferi için kulübün bu rakamları bulması hiç akla yatkın gelmiyor...bu anlamda Alves konusunu kapatmakta fayda var...tabi gerçekten maliyeti bu ise..yalnız takıldığım husus bu sene transferde izlenen mükemmel politikaya rağmen hala yönetimin önyargılı biçimde eleştirilmesi..bırakalım artık geçmiş hatalarlıyla yargılamayı şu adamları..bak sen bile nickini Lincoln yapmışsın..neden hep olumsuzlukları referans alıyoruz?şurda kısa bir zaman kaldı zaten biraz daha sabır...gerekli eleştirileri transfer tamamlandıktan sonra yaparız eğer gerek kalırsa...tasvip etmediğim tek nokta yöneticilerin çelişkili açıklamalarla taraftarı beklenti içinde bırakmaları..tabi herkes merakla haber beklediğinden basın da bu tutumu körüklüyor ya da belki de strateji olabilir bilemiyorum..ama bence yine de beklenti yaratan açıklamalar yapmaktansa sessiz kalmalarında fayda vardı...
bende alvesin maliyetinden dolayı alınamayacağını söyledim aynı şeyi söylemişsin yani.ben yönetimin bu sene yaptığı transferleri eleştirmiyorum.fakat hala forvet transferinin yapılmaması lincoln transferini çokta önemli kılmıyor.
önceki mesajlarda bazı arkadalar alves 50 trilyon etmez demiş.klübü 18 milyon euro istemiş alves için.bu oyuncu burdada bedavaya oynamayacak.yani anlayacağınız alves transferi imkansıza yakın bu parayı karşılayamayız.
Alvesin maliyeti kınuşuluyor da Alves çıkıp Türkiye de oynamak istemiyorum derse her şey yalan olur...Ben Alvesin de Türkiye ye sıcak bakacağını sanmıyorum...
arkadaşlar yarınki maçta lincoln ve linderoth oynamıcakmış:(
Tamam siz Alves`in gelecegine inanin,yönetim ilgilendigi her oyuncuyu alabilirmi sizce?Elimizde son Kone örnegi var.Reddetti iste adam!Okadar da umut baglamistiniz.Ben bunu diyorum,olmayacak transferler hakkinda ümitlenmeyin,sonra siz üzülürsünüz.Alves transferi hayaldan öteye ge-ce-mezzzz!
Gelecekse Grafite gelsin,hem daha mantikli bir transfer olur.Ligde cok gol atar.
Bakiyorum da arkadaslarin dedigi dogruymus,yönetim 2 transferle sizin gözünüzü boyamis.Yok yönetim ilgilendigi oyuncuyu alirmis,yok yönetimin bütcesi saglammis gibi bahaneler...
Biz şimdi ne desek boştur. 12 gün içinde herşey olabilir. O kadar oyuncu gündemde. Belki bunların dışında olacak. O yüzden bekleyeceğiz.
Çok haklısın, katılıyorum sana, nasıl oldu da bu İnamoto'lardan Christian'lardan sonra bu kadar güveniliyor yönetime, anlamıyorum!!..
Yalnız transfer konusunda sana hak veremiyorum, Grafite geçen sezon ligde 32 maçta 14 gol atmış yanılmıyorsam, ki Fransa Ligi'nin gol ortalaması da bizden daha yüksek. Bu durumda bize faydalı olabileceğini zannetmiyorum...
Maliyeti 10 trilyon bile olsa alınmaması lazım..Galasarayın artık geleceği düşünmesi lazım genç oyuncu alıp dışarıya satarak kar elde etmeliyiz..Afonso Alves gelir paşa paşa golünü atar ya sonra 30una geldiğinde aldığımız paraya satabilir miyiz?hayır..Afonso çok yanlış transfer olur ..İlla hollandada gol kralı olan adam iyi olcak diye bir şart mı var gördük Kezmanı 10 gol attı